TATiL ÖNERi, SORU VE PAYLASIMLARINIZA BURADAN DEVAM EDINIZ

bizde Allah izin verirse arkadaşlarımla 26 temmuzda güney ege turuna katılacağız umarım güzel geçer.marmaris royal garden otelde kalacağız burası hakkında bilgisi olan varmı?şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar aramızda daha önce Eylül'de Fethiye'de tatil yamış olan var mı? Özellikle Çalış plajı tarafını merak ediyoruz. Denizi, havası, dolmuşların çalışma sıklığı farklı mı olur acaba?:uhm:fisfisfis

bence herkes bi kere marmarise ugramalı.. çok seviyorum ben orayı küçüklüğüm orada gecti için. hersene aksaz giderim.. ayrıca marmaris tekne turları falan cok güzel. kral mezarlıkları görmek sonra kamlumbagalar... dalyan da çamur banyosu =) gittikçe derinleşmeyen o kum denizi klopatra adası ..... bi deneyin derim >

biz eşimle kafa dinlemek için gideceğimiz bir yer arıyoruz çünkü ben hamileyim çok uzak olmayan ama gezicek yerleri olan ağva falan istemiyorum ben ist yaşıyorum deniz olması şart değil gezebileceğim ve dinlene bileceğim bir yer olması iyi olur mesela ayvalık sarımsaklı da bir otel adı önere bilirsiniz temiz ve yemekleri güsel olsun bana tavsiye edebileceğiniz böyle bir yer varmııı

temmuz donemınde kusadasındaydık. davutlar beldesı denızle doganın bulustugu super bır yer otellerı de kusadası merkezden kat kat guzel. dusunursenız tavsıye ederım

kızlar ya çeşmede bana bir otel bulun vallla deliricem biz PIRIL OTELİ seçtik ama ets tura katılıpta orada tatil yapanların yorumları öyle kötü ki napcağımızı şaşırdık.. çeşmede hiç tatil yapan yok mu yaaaaaaaaaaa....

arkadaslar size önerebilecegim bir kac otel var kusadasında club festival 4* adakule 5* çesmede sisus 5* pırıl otel5* ama bence en güzel tatil beldesi antalya ve marmaris

mrb.sadece ask pırıl otel cok kaliteli bir oteldir aslında nie hakkında sikayet oolmus anlamadım ama içine sinmesse pırıl ben sana altınyunusu önerebilirim

cnm sana ayvalıkta ZEYTİNCİ OLİVERA RESORT OTEL i önerebilirim sarımsaklı mevkiinde bu otel müşterilerimden duyduguma göre yemekleride kaliteliymiş

bizde Allah izin verirse arkadaşlarımla 26 temmuzda güney ege turuna katılacağız umarım güzel geçer.marmaris royal garden otelde kalacağız burası hakkında bilgisi olan varmı?şimdiden teşekkürler.

ROYAL GARDEN hakkında bi bilgim yok ama sana İBEROSTAR HOTEL GRAND AZUR u tavsiyeedebilirim veya daha mütevazi bir yer olan CLUB ANTIQUE PALACE

arkadaşlar ben de size ramazan bayramı tatilimi nerede geçirdiğimden bahsedeyim.eşimle gidip gitmemek arasında kararsız kaldıkdan sonra karar verip izmirden çıktık yola akdenize doğru.gittiğimiz otel 5 yıldızlı arcadia golf oteldi.tek kelimeyle muhteşem bir yerdi.bayram tatili dolayısıyla yabancı kadar yerli turist vardı otelde.diskosuyla,yemekleriyle,personelin güler yüzüyle,yüzme havuzlarıyla,saunasıyla,hamamıyla,bitmek bilmeyen animasyonlarıyla,süperdi tek kelime süper.daha önceleride tatile çıkmıştım ama buseferkinde inanın sıkıldım yada boş boş oturayım demeye zaman bulamadık.görmeniz amacıyla otelin adresine bir girin derim.antalya belek deyince burası gerçekten kusursuz

merhabalar
ben istanbula gelmeyi düsünüyorum aralik ayinda. bildiginiz temiz güzel bir otel var mi uygun fiyatli?
merkezi olursa iyi olur. tesekkürler

Arkadaşlar bayramda Safranbolu'ya gidicez. Ne yapmalı, nereleri görmeli, ne yemeli ne içmeli ?? Tavsiyelerinizi bekliyorummm...

balıkesir akçayda kalıorum akçay altınoluk ören ve ayvalık maddi açıdan ii yerler arasında bi bodrum kuşadası milas datçaya nazaran görülmesi grek derim süper aslen zonguldaklıyım amasra da süperdir

olurda mersinde tatil yapmak isterseniz kız kalesi deniz otel i kesinlikle tavsiye ederim. yemekleri odalarının rahatlıgı,otelin denize sıfır olusu, odalarının sıkı temizliği hizmette kusursuzluklarından cook memnun kalırsınız. eger biz daha uygun fiyatli bir yer istiyoruz aile pansiyon tarzıda olabilir diyorsaniz, evrim oteli tavsiye ederim. kayserili ustasıyla son derece leziz ev yemekleri yapıyorlar.kucuk caplı otel olmasına ragmen odaları hem konforlu hem uydu yayınlıdır.artı ortak salonda digiturk ve dev ekranı vardır.yonetici ve personel son derece sıcak kanlı ve yardımseverdir.
amaa siz siiiz olunn asla kale otelee gitmeyiinn.acık bufe kahvaltı diyerek musterileri cekiyolar amaa acık bufenin ne oldugunu anlayip hayal kirikligina ugramakta gec kalmıyorsunuz.her sabah salatalık peynir zeytin bayat çay berbat tatta meyve suları kucuk bal tereyag paketi sapsarı tatsız domatesler ve bunların hepsinin ustude gercekten soylenen gibi acıkkkk ve bufede :)) odaların ve tuvaletlerinin rezilligini anlatmak bilee istemiyorum.klimalarının dandirikligini hesaba bile katmıyorum.
mersini seviyorsanız mersin kız kalesini tercih etmekten bence genede geri kalmayınn.

ben bu yaz asos a gitmek istiyorum hem yakın hem ucuz eşimle başbaşa bi tatil ahh yaz gel artık ya

eşim 20 mayısta askerden dönmüş olacak inş ve biz o tarihte nereye gidebiliriz,ben kıbrıs ya da antalyayı düşünüyorum,haziranda işe başlayacağı için başka bir zaman gidemeyiz tatile,bana önerebileceğiniz güzel oteller var mı yalnız Antalyada side ve alanyayı eliyorum çünkü oraları sevmiyorum,şimdiden önerileriniz için teşekkürler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…