Tatil planımız mahvolmak üzere..

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Biz eşimle antalyaya gidip hergün başka ilçe gezip kafamıza göre geze geze tatile çıkma planı yaptık. Bayramda gidecektik. Eniştem de bayramda anneme gelecekmiş yani ablamlar geliyo bayramda. Yeğenim daha kırk günlük olacak bayramda. onlar da tatile çıkacakmış. Ama yani anca otelde kalırlar. biz de otele para verip tıkılıp kalmak istemiyoruz gezmek istiyoruz farklı yerler keşfetmek istiyoruz. Ee beraber tatil yaparsak otele tıkılcaz. Eniştem planları yapmış eşime ayarla tatili demiş eşim de hayır diyemiyor bişey dememiş arada kalmış. Kırk günlük bebekle nasıl tatil yapacaklar onu da anlamadım. Ya ben açıkçası zaten eniştemle bi tatil istemiyorum şimdi onla gtcez eşimle tatil yapamamış olcam çünkü alıp alıp gidio sürekli. ne yapacağız ?

Ablam uzak şehirde oturuyor aslında tam geldiği zmn gtmk de istemiyorum yeğenimi daha çok görmek istiyorum ama bzde dükkanı bırakamayız anca tatilde yani bzmde
tamam da tatilde ayni yerde olursaniz kendisi otelde bebegi yalniz birakip denize giremeyecek ne de olsa. O yuzden iki çift gitmek isine geliyordur belki

ablanıza siz tatilinizi biz yokmuşuz gibi planlayın, biz uyarsa uğrarız diyin. onlar oteli falan aldıktan sonra ister uğrar ister uğramazsınız.

bir o zaman gelsin

yani kırk günlük bebek ile tatil çokkk da kolay değil

eşin ve enişte takılıp siz de bebek bakarsınız ablanla artık

o bebekle onların da başbaşa baş etmeyi öğrenmeleri lazım hem enişte de bebeğe yakınlaşır

ablanı doldur eşi ve bebeği ile başbaşa gitsin sorumluluğa eşi şimdiden alışsınn

Back
X