Tatil planları ve korkular

Tatilden ve daha doğrusu çadır tatilinden yeni dönmüş birisi olarak birkaç yer önerebilirim. Patara (antalya/Kaş) çok güzel bir yer hoş bir camping alanı bulduk biz çadırını kuruyorsun kişi başı 20TL kendi mutfağı ve gereçleri var sen kendin pişiriyorsun duş ve wc de var. Akşam canlı müziği de var :) Denize 20 dk yürüyorsun. Patara Antik kentinden geçiyorsun. Ve gece kimse rahatsız etmiyor :)

Ama çadır kurmak için para vermeyeyim dersen son gün Adrasan plajına çadır kurduk ki bizle beraber birsürü insan çadır kurmuştu. Kimse rahatsız etmedi :) kumsala kurduğumuz için de hemen denize girebiliyorduk. Ama halk plajı olduğu için çadırı Akşam 18'den sonra kuruyorsun ve sabah kaldırıyorsun Akşam tekrar kurabilirsin :)

Söylediğiniz yeri merak ettim gerçekten. Bizim için yürümek dert değil. Severiz ikimiz de. Öyle bir yoldan geçmek de ayrıca keyifli olur. Çok teşekkür ederim öneriniz için. :)

Peki ilk gidişte bahsettiğiniz yere ulaşım nasıl? Özel aracımız olmayacak zira. Yine yürüyerek ya da toplu taşımayla gidebilir miyiz?

Kamp alanlarinda bi sikinti olacagini sanmiyorum. Biz adini sanini bilmedigimiz yolumuza denk gelen kamp alanlarina cadir atip kalarak yolculuk etmistik.

Dag basinda da kamp yapilir ama silah ruhsati olan biri varsa... :)))
Denizde de boyu gecmeyen yerde takil gitsin.

Söylediğiniz yeri merak ettim gerçekten. Bizim için yürümek dert değil. Severiz ikimiz de. Öyle bir yoldan geçmek de ayrıca keyifli olur. Çok teşekkür ederim öneriniz için. :)

Peki ilk gidişte bahsettiğiniz yere ulaşım nasıl? Özel aracımız olmayacak zira. Yine yürüyerek ya da toplu taşımayla gidebilir miyiz?
Bak ona bişey diyemem çünkü biz özel araçla gittik topluca arkadaşlarla ama muhakkak ulaşım vardır. Onca insan nasıl gidiyor :/ Bir araştırayım bakayım.

Kamp alanlarinda bi sikinti olacagini sanmiyorum. Biz adini sanini bilmedigimiz yolumuza denk gelen kamp alanlarina cadir atip kalarak yolculuk etmistik.

Dag basinda da kamp yapilir ama silah ruhsati olan biri varsa... :)))
Denizde de boyu gecmeyen yerde takil gitsin.

Silah mı.. Hıı teşekkür ederim (:

Sanırım öyle olacak. Ufaktan alıştırma olur artık.

Kaş merkezde bir kamping vardı

Biz orada kalmamıştık denize sıfır otelde kalıp denize girmeye oraya gitmiştik

Çok güzeldi Denizi

Merkezde olduğu için de ulaşım rahat bizde araba vardı ama dolmuş vs de geçiyordu hatta yürünür de amfi tiyatrodan dümdüz gidiliyordu

O zaman adını biliyordum hatta netten de bakmıştık geldikten sonra bilgi var mı diye ama unutmuşum bilen vardır belki

Kaş merkezde bir kamping vardı

Biz orada kalmamıştık denize sıfır otelde kalıp denize girmeye oraya gitmiştik

Çok güzeldi Denizi

Merkezde olduğu için de ulaşım rahat bizde araba vardı ama dolmuş vs de geçiyordu hatta yürünür de amfi tiyatrodan dümdüz gidiliyordu

O zaman adını biliyordum hatta netten de bakmıştık geldikten sonra bilgi var mı diye ama unutmuşum bilen vardır belki

Patara mı acaba? Konuda biri de Kaş'ta orayı tavsiye etti.

Patara mı acaba? Konuda biri de Kaş'ta orayı tavsiye etti.

Patara ayrı

Kaş kamping imiş netten baktım sen de bak

Kaş müthiştir

Deniz çoğu yerde derin o nedenle kamping alanı popüler

Görümcem merdivenden giremediği için gitmiştik biz Oraya yoksa Kaş ta heryer Deniz

kesinlikle kız başınıza gitmeyin dağa taşa. aklıma neler neler geldi. ayrıca kamp kalabalık güzel olur, 2 yalnız kız hayır asla.

Ben de öyle tedirgindim. Kamp yapmak için ücret ödenen, insanların güvenlik için gece boyu beklediği yerler varmış. Bu daha iyi geldi :)) teşekkür ederim yorumunuz için.

Merhaba sevgili hanımlar

Bu ara kardeşimle başımız biraz dertteydi. 2 günlüğüne onu alıp deniz kenarı bir yerde kamp yapmayı düşünüyorum. Çadır, yatak, fener vs. aldım. Henüz nereye gidebiliriz bilmiyorum.

Diyelim ki Muğla'da bir yer bulduk. Akşam, gece geç saatlerde 2 kadın rahatsız edilir miyiz? Taciz vs. olursa benim bütün çabam çöpe gider. Bu konuda ne düşünüyorsunuz ? Çadır fikrinden vazgeçelim mi ?

Diğer sorum da biz normalde havuzda yüzebiliyoruz. Profesyonel değiliz tabii ki. Denizde ilk defa olacağız. Bu şekilde olup da zorlanan var mıydı? Allah korusun boğulma tehlikesi filan yaşar mıyız? Umarım sorum salakça gelmemiştir. :KK48:

Cevaplarınız için teşekkür ederim.
Gittiğiniz yerde güvenli kamp alanları bulup orda çadırınızi kurabilirsiniz.Havuzda yüzen denizde haydi haydi yüzer

Back
X