Tatil planları ve korkular

Kamp alanlarında sizin gibi bir sürü kadın var. Korkmaya gerek yok.

Deniz olarak da, benim yüzme bilmeyen arkadaşım Ölüdeniz'e girmişti. Dalgasız çünkü. Bayağı omzuna kadar falan girdi. Dalgalı denizden kaçının yüzmeniz şüpheliyse. Ölüdeniz iyidir.

Kamp alanlarında sizin gibi bir sürü kadın var. Korkmaya gerek yok.

Deniz olarak da, benim yüzme bilmeyen arkadaşım Ölüdeniz'e girmişti. Dalgasız çünkü. Bayağı omzuna kadar falan girdi. Dalgalı denizden kaçının yüzmeniz şüpheliyse. Ölüdeniz iyidir.

Biz de girebilsek yeterdi o kadar :) güzelmiş. Teşekkür ederim cevabınız için.

Merhaba sevgili hanımlar

Bu ara kardeşimle başımız biraz dertteydi. 2 günlüğüne onu alıp deniz kenarı bir yerde kamp yapmayı düşünüyorum. Çadır, yatak, fener vs. aldım. Henüz nereye gidebiliriz bilmiyorum.

Diyelim ki Muğla'da bir yer bulduk. Akşam, gece geç saatlerde 2 kadın rahatsız edilir miyiz? Taciz vs. olursa benim bütün çabam çöpe gider. Bu konuda ne düşünüyorsunuz ? Çadır fikrinden vazgeçelim mi ?

Diğer sorum da biz normalde havuzda yüzebiliyoruz. Profesyonel değiliz tabii ki. Denizde ilk defa olacağız. Bu şekilde olup da zorlanan var mıydı? Allah korusun boğulma tehlikesi filan yaşar mıyız? Umarım sorum salakça gelmemiştir. :KK48:

Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Burdaki bazı yazıların aksine kamp yaparken başınızda bir rkek olmasına gerek yok asla tıpkı diğer her şeyde gerek olmadığı gibi ama çadır kampı tesislerine gitseniz daha iyi çünkü rastgele kamp atmak aslında sıkıntılı gecenin bir körü jandarma toplatabilir hakkınızda işlem başlatılanilir bölge özel ve ya. Yasaklı olabilir yerlisi yoksa bölgenin girişilecek iş değil esasında

Burdaki bazı yazıların aksine kamp yaparken başınızda bir rkek olmasına gerek yok asla tıpkı diğer her şeyde gerek olmadığı gibi ama çadır kampı tesislerine gitseniz daha iyi çünkü rastgele kamp atmak aslında sıkıntılı gecenin bir körü jandarma toplatabilir hakkınızda işlem başlatılanilir bölge özel ve ya. Yasaklı olabilir yerlisi yoksa bölgenin girişilecek iş değil esasında

Evet haklısınız. İnsan ister istemez bir şüphe yaşıyor işte. Taciz hayatın bir parçası gibi oldu. Sağ olsun birkaç üye güvenli yerler tavsiye etti. Oralarda kardeşime seçim yaptıracağım.

Teşekkür ederim yorumunuz için. :)

Back
X