istanbulda yaşıyorum güneyde hiç tatil yapma fırsatım olmadı bazı yazları yalovaya gittik sadece kuzenlerle..
şimdi amcamlar geçen sene antalyada yazlık aldı oraya bu sene tekrar gidecekler bende onlarla gidecektim amcam gel kızım tabi dedi planımı yaptım ama amcamın evli kızı bana bir sürü laf dedi
(( sen orda rahat edemezsin benim annnemle anlaşmak zordur bilmem ne hem sanmaki evde tek olacaklar annemin akrabalarıda gelecek banyo yapmaya sıra bile bulamazsın hem kafa dinleyemezsin biiiiir sürü laf söyledi çok üzüldüm..
yengemi aradım oda gel kızım tabi kalabalık ama ev büyük dedi(erkeklerde var tanımadıgım off ) neyse ikinci sorun eylülde gidecek olmaları ben izinimi erteleye erteleye bıktım artık uzaklaşmak istiyorum iş yerinden.. bide öyle bi tarihte gidiyolarki hasta olmama denk geliyo
çoook kararsızım çookk gideyim mi yoksa haftaya izne cıkayım yine yalova adalar madalar idare edeyim mi zaten paramda yok karttan yicem gidersem çok sıkışcam
okadar dırdırdan ve erkeklerinde geliceğini öğrenince sogudum ama bidaha fırsatım olmaz valla anca koca bulursam balayına felan