• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tatil sorunsalı

wyz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
51
9
28
Diğer
istanbulda yaşıyorum güneyde hiç tatil yapma fırsatım olmadı bazı yazları yalovaya gittik sadece kuzenlerle..

şimdi amcamlar geçen sene antalyada yazlık aldı oraya bu sene tekrar gidecekler bende onlarla gidecektim amcam gel kızım tabi dedi planımı yaptım ama amcamın evli kızı bana bir sürü laf dedi :((( sen orda rahat edemezsin benim annnemle anlaşmak zordur bilmem ne hem sanmaki evde tek olacaklar annemin akrabalarıda gelecek banyo yapmaya sıra bile bulamazsın hem kafa dinleyemezsin biiiiir sürü laf söyledi çok üzüldüm..

yengemi aradım oda gel kızım tabi kalabalık ama ev büyük dedi(erkeklerde var tanımadıgım off ) neyse ikinci sorun eylülde gidecek olmaları ben izinimi erteleye erteleye bıktım artık uzaklaşmak istiyorum iş yerinden.. bide öyle bi tarihte gidiyolarki hasta olmama denk geliyo

çoook kararsızım çookk gideyim mi yoksa haftaya izne cıkayım yine yalova adalar madalar idare edeyim mi zaten paramda yok karttan yicem gidersem çok sıkışcam :( okadar dırdırdan ve erkeklerinde geliceğini öğrenince sogudum ama bidaha fırsatım olmaz valla anca koca bulursam balayına felan :(

İtiş kakış, diken üstünde bir tatil geçirmektense günü birlik ama huzur içinde tatil geçirmeyi yeğlerim..
Kuzeniniz size imalarda bulunmuş zaten..Ben olsam gitmezdim..

Belki yanlış anlıyorum ama sanki istemiyorlarda vazgecirmeye calisiyo gibi..annemde kuzenimi bazi sebeplerden dolayi istememisti.diyemedi..bana caydirici konusma yap demisti..bi suru şey saymistim :)

Açık ve net gelme denmiş yani daha nasıl söylemeleri lazım bilemedim ki...

Arkadasin dedigi gibi bencede gitmeyin, rahat edemeyeceksiniz... : yabanci erkekler olacakmis, sizden yardim etmenizi bekleyeceklerdir evde (temizlik felan), üstüne üstün hasta olacaksiniz yani formunuzda olmayacaksiniz. Bence degmez. Sadece degisik bir yere gitmis olursunuz o kadar. :KK14:

Belli ki bunalmissiniz, hava degistirmeniz lazim. Bence kafaniza göre takilin, izin tarihlerinizi kendinize göre seçin ve uzaklasin isyerinizden. Tatilinizide biraz tutarli olun, çok fazlada harcamaya gerek yok. Maksat hava degistirmek ;)

Saglicakla kalin

istanbulda yaşıyorum güneyde hiç tatil yapma fırsatım olmadı bazı yazları yalovaya gittik sadece kuzenlerle..

şimdi amcamlar geçen sene antalyada yazlık aldı oraya bu sene tekrar gidecekler bende onlarla gidecektim amcam gel kızım tabi dedi planımı yaptım ama amcamın evli kızı bana bir sürü laf dedi :((( sen orda rahat edemezsin benim annnemle anlaşmak zordur bilmem ne hem sanmaki evde tek olacaklar annemin akrabalarıda gelecek banyo yapmaya sıra bile bulamazsın hem kafa dinleyemezsin biiiiir sürü laf söyledi çok üzüldüm..

yengemi aradım oda gel kızım tabi kalabalık ama ev büyük dedi(erkeklerde var tanımadıgım off ) neyse ikinci sorun eylülde gidecek olmaları ben izinimi erteleye erteleye bıktım artık uzaklaşmak istiyorum iş yerinden.. bide öyle bi tarihte gidiyolarki hasta olmama denk geliyo

çoook kararsızım çookk gideyim mi yoksa haftaya izne cıkayım yine yalova adalar madalar idare edeyim mi zaten paramda yok karttan yicem gidersem çok sıkışcam :( okadar dırdırdan ve erkeklerinde geliceğini öğrenince sogudum ama bidaha fırsatım olmaz valla anca koca bulursam balayına felan :(
açık açık gelme demişler zaten...gitme..sana tavsiye..kiralık yazlıklar var günlüğü 100 lira topla arkadaşlarını bak ben kiraladım denize sıfır 3 katlı triplex balıkesirde günlüğü 100 lira..hem ucuz hem iyi hem kafamı dinlerim kimsenin çenesini çekmem..sadece Balıkesir değil her yerde var yani..

arkadaşlarım hep evlendi bekar olanında bana izni uymuo ben tek kaldım :( günü birlik kendm tek başıma gitcem gelcem annemi felan alırım bazende erkek kardeşimi :( nasıl imreniyorum size anlatamam :(

Back
X