- Konu Sahibi Tonton_Abla

ailem gidemeyeceğini söyledi :c

uygun biyer olurlarsa ailecek gidebiliriz ailecek 4 kişiyiz

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
önerebiliceğim tatil yeri yokda
kızkardeşinle falan cık gez varsa eger kız kardeşin.
sinemaya git. kitap oku. netten filmler izle. degerlendir.
belediyelerin ücretsiz kursları var. onlara bak onlardan birine git![]()
kız kardeşim yok :2: hergün bilgisayar başındayım zaten bıktım akşama kadar hergün bilgisayardayımbelediyenin kursları el işi felan
![]()
![]()
![]()
burda oturduğum yerde arkadaşımda yok hepsi 9-10 yaşındaki çocuklar kafa dağıtabileceğim biri yok![]()
![]()
Ege bolgesinde pansiyonlar evler var cok uygun bence bir tanesini tutabilirsiniz gunlugu 50-60 liraya.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kuzenin falandamı yok
otur dantel işle kız... ceyiz diz
kuzenim felanda yok. akrabalara uzağız zaten gidebilecek bi köyüm bile yok
çeyiz dizmeye gelince bilgayar oynarım daha iyi![]()
öyle biyer bulamadım maselef varsa link ile gönderebilirmisiniz ?
ne oldu hanımefendi nakış dantel diyince tırstım gördüm seni
annenin numarasını versene bana
senin dizini kırsında dantel işletsin
bol bol duanı alırım
yaş kaç![]()
:95::113:
(yaşım 17 bu arada *___*))
uzun sureli yerine birkac gunlugune gidebilirsiniz havaniz degisir?tur sirketlerinin uygun fiyata otel yada turlari var yine birkac gunlugune gidebilirsiniz.side ye gidecektik gecenlerde arastirmistim cok uygun fiyata ve cok hos moteller vardi
oyyyy üzülürmüşde
size yakın belediyedemi yok
yüzme ingilizce kursları oluyo... cok yararlı.
Tüm yıl boyunca sınavlardı felan bunaldık. tatil oldu ortada tatil yok
![]()
ailem gidemeyeceğini söyledi :c![]()
![]()
![]()
tüm günümü bilgisayar başında geçiriyorum kendimi bilgisayara ve oyunlara, müziğe adadım. dışarı çıkasım, hiçbişey yapasım gelmiyo asosyal oldum arkadaşımda yok zaten her sene giderdik ama bu sene ( maddi sıkıntılar yüzünden gidemeyecekmişiz.
)
uygun biyer olurlarsa ailecek gidebiliriz ailecek 4 kişiyiz![]()
önerebileceğiniz uygun fiyatlı yerler varmı gerçekten çok bunaldık. günler geçmiyo
![]()
![]()
![]()
şu aralar tek lüksüm balkona çıkmak ciddiyim :cc
​Nerede yaşıyorsunuz gitmek istediğiniz yerler tam olarak nedir yakın uzak mesafe fark eder mi?
İlan sitelerinden bakarak fiyat bulabilirsin aslında.ANTalya olabilir Mersin bile olabilir,kız kalesi,ayaş,anamur günlük evler kiraya veriliyor pansiyon tarzıda var denizide güzel.ben istanbuldayım gitmek istediğim yerler farketmez aslında bizim için uzak yakın farketmiyo.
baktık 5 günlüğüne felan 7-8 bin felan diyodu o tarz yerler (tam pansiyon)![]()
![]()
Tüm yıl boyunca sınavlardı felan bunaldık. tatil oldu ortada tatil yok
![]()
ailem gidemeyeceğini söyledi :c![]()
![]()
![]()
tüm günümü bilgisayar başında geçiriyorum kendimi bilgisayara ve oyunlara, müziğe adadım. dışarı çıkasım, hiçbişey yapasım gelmiyo asosyal oldum arkadaşımda yok zaten her sene giderdik ama bu sene ( maddi sıkıntılar yüzünden gidemeyecekmişiz.
)
uygun biyer olurlarsa ailecek gidebiliriz ailecek 4 kişiyiz![]()
önerebileceğiniz uygun fiyatlı yerler varmı gerçekten çok bunaldık. günler geçmiyo
![]()
![]()
![]()
şu aralar tek lüksüm balkona çıkmak ciddiyim :cc