Tatil ve hala oglu dügün ile catismasi

Ben tatilime giderdim. Zamanında kuzenim için vize sınavıma girmedim ama değmiyor be Çok pişman oldum okulun düzenlediği geziye katılmadığım için kekovaya gidecektik hala içimdedir o benim Bence tatilinize gidin

Sizin de benim yorumuma yorum katmaya çalışmanız itici akabinde garip?
Konu sahibine aklın yolu bir minvalinde fikir belirttik. Yorumum gayet doğal,gerçek.Size ne oluyor ki? Sataşacak üye ararken bugün benim yorumumu mu kestirdiniz gözünüze?

Size ilk ve son yorumum olsun, üyelerle değil konularla ilgilenin.
Mune bu tarz profillerin bu platformu aşağıya çektiğini düşünüyorum.Burada bir çok insan yorumlara sataşan profillerden ciddi şikayetçi.Lütfen bu konuya çözüm bulabilir misiniz?

Acik iletisim en iyisi. Belki de o tarihlerde olmayacak. Benimde bir kuzenim dügünüme gelmedi. Tatil gibi bir sebebi de yoktu. Sadece gelmek istememis. Eh ne yapalim. Silah zoruyla olmuyor ki. Cani sag olsun. Iyi tatiller

Ağustosun ortasına geldik daha ortada net bir tarih yok hem tarih belli olmuş olsa bile bu kadar kısa sürede düğün salonu, ev tutulması, eşya dizilmesi bile çok mümkün görünmüyor. Siz gönül rahatlığıyla tatilinize gidin o hafta içerisinde olursa nasip der geçersiniz ama pek sanmıyorum

Ahahhaha talebiniz forum yapısına ters. Burası bir forum, herkes her şeye cevap verebilir. Tabii herkes verdiği cevaplarla kendi seviyesini belirtir. Öyle yazarsanız böyle bir şey duyarsınız. Ben kötü birşey demedim, asıl saldırganın kim olduğu belli. Herkes fikrini söylemekte özgür. Yazdıklarınızı seviyenize, kendinize yakıştırıyorsanız bu sizlik bir konu :)

Dügün salon tutmayacaklarmid ev dügünü olacak sazcisi yemekcisi falan tutulcak bi ama bence yinede önceden ayarlamalari gereken biseydir neyse kendileri bilir ben tatilime bakayim

Dügün salon tutmayacaklarmid ev dügünü olacak sazcisi yemekcisi falan tutulcak bi ama bence yinede önceden ayarlamalari gereken biseydir neyse kendileri bilir ben tatilime bakayim
Sazı yemeği ayarladılar diyelim, ev tutulup eve uygun eşyanın seçimi hatta eşyaların teslimi bile 1 ay sürüyor neredeyse maşallah ne rahatlar planınıza uyun siz, iyi tatiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…