- 19 Nisan 2014
- 4.532
- 13.347
- 498
Neden o an tatil ayarladığınızı söylemediniz? Tam zamanıymış.Halasini cok seviyorum gercekten kendi öz halamdan daha yakindir ve o tarihde yapacaklarini acikladiginda esimle birbirimize baktik ve bisey diyemedik. Kirilmaz umarim
Tabikide iptal etmeyin. Başkalarına göre yaşamak zorunda değilsiniz.Merhaba Hanimlar,
Fikirlerinize ihtiyacim var, önce biraz kendimden bahsedeyim. Ben gecen yil evlendim. Almanyada dogdum büyüdüm esim ise türk burda buyudu evlendikten sonra türkiyeye yerlestik. Türkcem pek iyi olmayabilir simdiden kusura bakmayin.
Konuma geleyim: Biz gecen yil cok istedigimiz halde balayina gidemedik coronadan cekindik.tabikide icimizde ukte kaldi.
Bi kac ay önce erken rezervasyon yaparak eylül icin tatil rezervasyonumu gerceklestirdim. Esim is yerinden iznini almisti.
Simdi sorun ise esimin halasinin oglu o günlerde dügün yapmak istiyor. Daha hic bisey belli degil tarih bukadar yakin olmasina ragmen hic bisey tutmadilar. Sözde o tarihlerde yapmak istiyorlar. Simdi ben ne yapim?
Rezervasyonumu simdiden iptal etsem baska zaman alsam daha fazla fiyat ödeyecegim, ve hani daha net bi sekilde tarih belirlemediler belki öbür hafta yaparlar bos bosuna iptal etmis olucagim. Ve neticede tatilde önceden ayarlamam gereken bisey
Napsam bilemedim kimseyi de kirmak istemiyorum
Esımın halasının oglu..Tatılden magnet getirin dugun hedıyesı gklşfgklfgMerhaba Hanimlar,
Fikirlerinize ihtiyacim var, önce biraz kendimden bahsedeyim. Ben gecen yil evlendim. Almanyada dogdum büyüdüm esim ise türk burda buyudu evlendikten sonra türkiyeye yerlestik. Türkcem pek iyi olmayabilir simdiden kusura bakmayin.
Konuma geleyim: Biz gecen yil cok istedigimiz halde balayina gidemedik coronadan cekindik.tabikide icimizde ukte kaldi.
Bi kac ay önce erken rezervasyon yaparak eylül icin tatil rezervasyonumu gerceklestirdim. Esim is yerinden iznini almisti.
Simdi sorun ise esimin halasinin oglu o günlerde dügün yapmak istiyor. Daha hic bisey belli degil tarih bukadar yakin olmasina ragmen hic bisey tutmadilar. Sözde o tarihlerde yapmak istiyorlar. Simdi ben ne yapim?
Rezervasyonumu simdiden iptal etsem baska zaman alsam daha fazla fiyat ödeyecegim, ve hani daha net bi sekilde tarih belirlemediler belki öbür hafta yaparlar bos bosuna iptal etmis olucagim. Ve neticede tatilde önceden ayarlamam gereken bisey
Haklisiniz keske hemen söyleseydim ama ben ozaman degistirim tarihi diye düsündüm cünkü halasini cok seviyorum esim ve kuzeni de cok samimiler. Ama eve gelince tam düsündüm ve buraya yazmaya karar verdim.Neden o an tatil ayarladığınızı söylemediniz? Tam zamanıymış.
Bile bile o tarihe ayarladığınızı düşünecekler muhtemelen.
Ama bence de henüz kesin olmayan bir düğün için planı bozmayın. Sonra hediyenizle gidersiniz.
Evet onu hic düsünmemistim haklisinizTatilinize gidin ortada daha gün yok birşey yok.
olurda sizin tatil zamanınıza denk gelirse dönünce alır hediyenizi evine gidersiniz hayırlamaya.
bugün hala oğlu için bozulan plan yarın bir başkası tarafından da beklenir.
Bu sebeble kimseye bağlı kalmadan yaşamayı öğrenin derim.
iyi tatiller
Dogru söylüyorsunuz Tesekür ederim yorum icinTatile gidin tabi ki
Şimdiden halasının bilmem nesi için bu kadar taviz verirseniz ilerde çok sıkıntı çekersiniz.
El alemin düğünü için sen niye balayını erteleyeceksin?
Saçmalama !
Şimdiden iptal etmeyin tatili. Tarih belli olsun önce. Eğer yakın olduğunuz biriyse düğün sahibi bence tarih belli olduğunda çakışıyorsa ertelersiniz tatili. Yakın değilseniz bahane bulun.Merhaba Hanimlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?