tatil yeri

daisysun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2014
485
170
53
Merhaba herkese.
ilk defa tatile çıkmayı planlıyorum tek başıma. Aslında halamın kızı ile gidecektik dükkanını bırakamıyor vs vs herneyse.
beklentim şu :
İstanbul civarında yeşil, doğa kendimi dinleyebileceğim bi yer. Havuzu, denizi olmasa da olur zaten olsa da girmem sanırım. tek istediğim huzur.
TEK başıma olduğum için oraya gelenlerin ve orada çalışanların bakışları ile dahi olsa rahatsızlık duymamalıyım. Zaten dışa dönük biri değilim açıkçası tek olduğum için gözlem altına alıp beni iyice tedirgin ederler diye de çekiniyorum. Bi de yemekli bi yer olmalı. açık büfe ya da en azından 2 öğün.
iyi bir öğretmen evi ya da polis evi de olabilir.

Son düzenleme:
Merhaba herkese.
ilk defa tatile çıkmayı planlıyorum tek başıma. Aslında halamın kızı ile gidecektik dükkanını bırakamıyor vs vs herneyse.
beklentim şu :
İstanbul civarında yeşil, doğa kendimi dinleyebileceğim bi yer. Havuzu, denizi olmasa da olur zaten olsa da girmem sanırım. tek istediğim huzur.
TEK başıma olduğum için oraya gelenlerin ve orada çalışanların bakışları ile dahi olsa rahatsızlık duymamalıyım. Zaten dışa dönük biri değilim açıkçası tek olduğum için gözlem altına alıp beni iyice tedirgin ederler diye de çekiniyorum. Bi de yemekli bi yer olmalı. açık büfe ya da en azından 2 öğün.
Agva

İyi biyerde gezebilwcegim görebilecegim öğretmen evi ya da polis evi de olabilir

İstanbul'da değil ama aklıma siz böyle sorunca direk kaz dağları geldi kesinlikle huzur bulacağınız yerlerden biri otel ismi veriliyo mu bilmiyorum ama özelden de yazabilirim internetten bakınca hayran olacağınıza eminim :)

Yalnız gittiğin sürece herkes göz hapsine alacaktır :) çünkü insanlar böyle meraklı

Polonezköy'e git. Ben hiç gitmedim ama gördüğüm kadarıyla gideceğim yerler listesinin başlarındadır kendisi. Bu yaz gideceğim.

Hakkaten yalnız gidince o bakışlar ney ben cozemiyorum.
Ben de bu yüzden bir başıma değil de arkadaşlarımla planladım.
Ama yine ihtiyacım olursa tek giderim.
Çok da saapmamak lazım.

Tek mi gideceksin ?
Yani orada ki mekânlarda n dediğim gibi bi yer bilsem bnm de aklımdaydı
Bir arkadaşımla giderim büyük ihtimalle. Ama tek de gidilesi bir yer bence. Tek başına çayını alıp doğayı izleyebilir insan. Hani arkadaşım olmazsa kendim tek de gidebilirim.

Bir arkadaşımla giderim büyük ihtimalle. Ama tek de gidilesi bir yer bence. Tek başına çayını alıp doğayı izleyebilir insan. Hani arkadaşım olmazsa kendim tek de gidebilirim.

Polenezköy deki otellere baktım. 300 400 diyor geceliğine :)) o kadar para bana çok.
ama çok güzelmiş tam istediğim huzur..

Back
X