• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatil:(

Picecake

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2016
73
87
18
46
İlk önce merhaba hanımlar. Dert değil ama beni çok bunaltan bir konudan bahsetmek istiyorum tatile gidememek. Şöyle ki eşimin izni yok, ve izinli olduğu sürede de malesef bizim bütçe izin vermiyor malum fiyatlar çok uçuk yaz olduğu için. Ama ben çok bunaldım bir yıldır hiç bir yere gidemedik hep İstanbul'da ve benim 8 yaşında bir kızım var ve o çok istiyordu denize gitmek hal böyle olunca ben onun içinde iki kat bunalıma giriyorum aklımda hep bir tatile gitsem denize girsem ve yahut havuza, hiç olması ayağım bir toprağa değsin, hep sanki hayatı bir tek ben kaçırıyormuşum gibi geliyor. Anormalmiyim ben

Günübirlik gidin.
Çok haklısın ama eve döndüğümüzde kızım birdaha ne Zaman gideceğiz diye kafayı yedirtiyor. Şile ye gitik geçen sene,günü birlik bir daha tövbe dedim.neredeyse kaza yapıyorduk akşam eve dönerken. Çok yorulmuştuk. Avrupa yakasında oturduğumuz için.

Yakın yerlere günübirlik gitmek iyi bir çözüm,
Kıza da 2 haftada bir gideceğiz ya da durumumuz uygun oldukça gibisinden konuşursanız beklemeyi de bilir.Dediğiniz zamanda da gidin ama.

Çok haklısın ama eve döndüğümüzde kızım birdaha ne Zaman gideceğiz diye kafayı yedirtiyor. Şile ye gitik geçen sene,günü birlik bir daha tövbe dedim.neredeyse kaza yapıyorduk akşam eve dönerken. Çok yorulmuştuk. Avrupa yakasında oturduğumuz için.

Kızınıza anlatırsınız ne olacak.
Hiç tatil yapmamaktansa günübirliği tercih ederim.
Ama dönüşte trafik olur eğer haftasonu ise, haftaiçi bir gün izin alma şansınız yok mu?

İlk önce merhaba hanımlar. Dert değil ama beni çok bunaltan bir konudan bahsetmek istiyorum tatile gidememek. Şöyle ki eşimin izni yok, ve izinli olduğu sürede de malesef bizim bütçe izin vermiyor malum fiyatlar çok uçuk yaz olduğu için. Ama ben çok bunaldım bir yıldır hiç bir yere gidemedik hep İstanbul'da ve benim 8 yaşında bir kızım var ve o çok istiyordu denize gitmek hal böyle olunca ben onun içinde iki kat bunalıma giriyorum aklımda hep bir tatile gitsem denize girsem ve yahut havuza, hiç olması ayağım bir toprağa değsin, hep sanki hayatı bir tek ben kaçırıyormuşum gibi geliyor. Anormalmiyim ben
tam hangi semttesiniz bilmiyorum ama istanbulda bir sürü su parkı var kaydıraklı olanlardan. onlardan birine gidin kızınızla bir gün.

Çadır kamplar var hem uygun fiyatlı hem deniz kenar hem de dinlenmiş olursunuz haftasonu için.
Yada kendi çadırınızı alıp gidebilirsiniz.Ayyy ben de tatile gitmek istiyorummmmm:KK34:

Biraz maddi olarak sıkın

Kızınız da sıksın birikim yapsın

Pansiyon vs Tekirdağ civarında ayarlayın 3 gece 4 gün yeter

Arada peynir ekmek yiyin çok dondurma içecek vs alamayız diye baştan pazarlık yapın

Ana kız gidin

istanbulun yakın çevresinde kısa bir tatil yapma imkanınız olmaz mı?
kıyıköy, enez, erikli, gökçetepe falan, ya da tekirdağın ilçeleri (kumbağ dışında hiç gitmedim önerim yok)
hem uygun fiyatlı hem max. 3 saatte ulaşabileceğiniz yerler buralar, 1-2 gece kalsanız bile hepinize iyi gelir.

Eğer çadır kurmaktan hoşlanıyorsanız gökçeada ya gidin
Deniz kenarında Çok uygun fiyata kamp alanları var yıldız koyu gibi
Cumadan çıkıp pazar akşamı dönersiniz

Kızınıza anlatırsınız ne olacak.
Hiç tatil yapmamaktansa günübirliği tercih ederim.
Ama dönüşte trafik olur eğer haftasonu ise, haftaiçi bir gün izin alma şansınız yok mu?
Malesef olamıyor. Birgün niyetlendik Silivri tarafına gidelim diye. 2 saat gidiş 1 buçuk saat dönüş bize sadece yorgunluğu kaldı. İstanbul'u bilirseniz beni anlamışsınızdır. Ama öneriniz için çok teşekkürler:)

istanbulun yakın çevresinde kısa bir tatil yapma imkanınız olmaz mı?
kıyıköy, enez, erikli, gökçetepe falan, ya da tekirdağın ilçeleri (kumbağ dışında hiç gitmedim önerim yok)
hem uygun fiyatlı hem max. 3 saatte ulaşabileceğiniz yerler buralar, 1-2 gece kalsanız bile hepinize iyi gelir.
Buraları bir araştırayım, uygun bir butik otel varsa neden olmasın:) teşekkürler

bence gayet normalsiniz. deniz olmasa bile kısa bir tatil iyi gelir.
çocuğunuz küçük değilmiş başbaşa bir tatil yapabilirsiniz kızınızla. hem okullar açılmadan ona da iyi gelir. eşinizle de seneye ya da kışa yaparsınız.

İnternette fırsat sitelerinden haftasonu kaçamağı alıp yapabilirsiniz. Hem uyguna geliyor hem de biz çok memnun kaldık her gittiğimizde. Mesela eser diamond Çorlu tarafında internetten fırsat alıp gittik (sabah kahvaltısı öğlen yemeği tam gün havuz kullanımı hem de kalabalık değildi havuzda temizdi) çok memnun kaldık. Yada erkanlı diye bi yer vardı sanırım Tekirdağ tarafında galiba (kahvaltı havuz kullanımı ve at binme). Çok memnun kalmıştık. Kızınıza laf anlatabilirsiniz bence 8 yaşında olmuş sonuçta. Yada Marmara Ereğlisi ni tercih ediyoruz biz denize gitmek için. Hem de neredeyse bedavaya gelmiş oluyor. Fırsat yaratmak sizin elinizde biraz da

bence gayet normalsiniz. deniz olmasa bile kısa bir tatil iyi gelir.
çocuğunuz küçük değilmiş başbaşa bir tatil yapabilirsiniz kızınızla. hem okullar açılmadan ona da iyi gelir. eşinizle de seneye ya da kışa yaparsınız.
Evet bende en çok bunun için konu açmiştim normalmiyim diye.çünkü kafam hep bununla meşgul. Her sene bu zamanlar bende başlıyor bu huzursuzluk. İstanbul'dan bir çıkıp gitme arzusu. Takıntı yaptım herhalde

Evet bende en çok bunun için konu açmiştim normalmiyim diye.çünkü kafam hep bununla meşgul. Her sene bu zamanlar bende başlıyor bu huzursuzluk. İstanbul'dan bir çıkıp gitme arzusu. Takıntı yaptım herhalde

iş yerimde bir arkadaşım var. onun eşinin hiç izni olmuyor. sadece nöbet değişebiliyor. o da en fazla 2 güne denk geliyor. o çocukların biri küçük diye korkuyor tek gitmeye. yine de deneyebilir. siz rahat gider gelirsiniz.

İnternette fırsat sitelerinden haftasonu kaçamağı alıp yapabilirsiniz. Hem uyguna geliyor hem de biz çok memnun kaldık her gittiğimizde. Mesela eser diamond Çorlu tarafında internetten fırsat alıp gittik (sabah kahvaltısı öğlen yemeği tam gün havuz kullanımı hem de kalabalık değildi havuzda temizdi) çok memnun kaldık. Yada erkanlı diye bi yer vardı sanırım Tekirdağ tarafında galiba (kahvaltı havuz kullanımı ve at binme). Çok memnun kalmıştık. Kızınıza laf anlatabilirsiniz bence 8 yaşında olmuş sonuçta. Yada Marmara Ereğlisi ni tercih ediyoruz biz denize gitmek için. Hem de neredeyse bedavaya gelmiş oluyor. Fırsat yaratmak sizin elinizde biraz da[/sanırım ortak havuz olan bir yer burası. Ben tesettürlü biriyim. Ama ilginiz için çok teşekkürler :)

Back
X