Tatil

Disko da konusma ortami olsa zaten sohbet edebiliriz. Gündüz bi aktivite yok animasyon sıfır yani. Sadece guneslenip havuz deniz yapabiliyoruz. Sorun esimin beni birakip gidebilmesi. Dun 3 saat zaten yaninda durdum. Ben bunu yaptıysam o da gece beni bırakıp gitmeseydi. Anlatabildim mi bilmiyorum ama

Gitmeseydin keşke ben mesela o tarz yerde eğlenemem daha çok doğa bana göre daha iyi bir dahaki sefere öyle bir yeri seçebilirsiniz

Defalarca söyledim. Karadenizi cok istiyorum gidelim diye. Buraya gidelim ben sevmiyorum dedi. Ya böyle normal bi sehir olsa ben yine eğlenirim carsiya giderim gezerim ama alanya yani merkezinde de degiliz

Defalarca söyledim. Karadenizi cok istiyorum gidelim diye. Buraya gidelim ben sevmiyorum dedi. Ya böyle normal bi sehir olsa ben yine eğlenirim carsiya giderim gezerim ama alanya yani merkezinde de degiliz

Anladım canım ben mesela balayına bile gitmedim sevmiyorum açıkcası biraz kuytu yerler olsa gidilir ama Karadenizi bende çok istiyorum keşke Bi tura katılsaydınız yur dışı turları da çok hoş bir dahaki tatilde senin istediğin olabilir bence biz eşimle genelde yaparız öyle birimiz bişey istemiyorsa diğer yapacağımızı karşı tarafa göre belirleriz ki huysuzluk çıkmasın

yok sinirlisiniz herhalde o yüzden anlatamıyorsunuz.
dün 3 saat yanında durdum derken neyi kastettiniz anlamadım mesela, tatilde biz hep dip dibeyizdir, ancak çok kişisel bir işimiz varsa ayrılırız. sizde durum farklı sanırım.

bu arada ben de sevmem her şey dahil tatili, ama ilk kez gidiliyorsa insana her şey farklı gelir, tarzı olmasa bile eğlenebilir diye düşünüyorum.

Yok ben anlatamamisim :) 3 saat gece eglencesinde durdum. Gun icinde denize gidelim diyor gidiyorum farkli seyler olsa yine giderim. Ama o 3 saatten sonra ekstra diskoyada gidiyor. Eger iki tarafta fedakarlık yapacaksa bence o da yapıp birakmamaliydi beni

tamam anladım sonunda :) kusura bakmayın.

acaba zevkleriniz hiç uyuşmuyor mu?

benim bir yakınımın evliliği öyle, bana garip geliyor ama evliliklerinde 5 yılı doldurdular, demek ki onlar bu duruma alıştı.
tatillerde gündüzleri beraber takılırlar, gece erkek genelde erkek arkadaşları ile disco kop kop modunda olur, kadın da otelde sakin bir aktivite yapar. Tatil dışında da günün birlikte geçirdikleri kısıtlı zamanından sonra ayrı takılırlar.

Ben alışmışım herşeyi eşimle yapmaya beni bırakıp gidince çok zoruma gitti. Sadece burası değil aslında, ben ailesiyle görüşmüyorum hadi annenlere git diyorum adam gidince bu defa da üzülüyorum ayri bi yere gitti diye. Arkadaşıyla çıkıyor gelse diye dört gözle bekliyorum.
Dün kiskandirmanin yolunu buldum. Ben oyunlarda normalde kendime güvenmem ama 5 günün sonunda animasyoncular bi oyun söyledi kendime güvenip gidip oynadım, gece yine diskoya gittik ben kalkıp oynayacam dediğimde izin vermedi ama bir gün öncesinde ona eşlik etmiyorum diye tribe girmişti.
Bi de çok kıskanıyorum, dün kahve alacak, kızın biri de sırada ama eşimin yanında duruyor ayağı eşimin ayağının arasında nerdeyse bakın o kadar yakın duruyor kız, eşimde sözde orda ki adamla sohbet ederken dikkat etmemiş. Ah bi bu huyumu bırakıp kiskanmasam

Tatildesiniz
Ve adam hakli olarak erkenden yatmak istemiyor
Bence ona eslik etmen lazimdi
Sacma gelse de oylece yaninda durabilirdin

Hem git demissin hem de arkasindan is cevirmek istiyorsun

Aklima kiskandirma plani gelmedi su an

kıskandırmak nedir ya.cocukmusunuz.sevgili değilsiniz kıskandırmak evliliğe zarar verir.haa cok ta kıskandıracak diyorsan bara gidip başka adamlarla dans edeceksin.baska bir yolu yok

Eşinize sabır diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…