- 12 Aralık 2017
- 3.065
- 3.397
- 63
- Konu Sahibi Gelinlerce
-
Disko da konusma ortami olsa zaten sohbet edebiliriz. Gündüz bi aktivite yok animasyon sıfır yani. Sadece guneslenip havuz deniz yapabiliyoruz. Sorun esimin beni birakip gidebilmesi. Dun 3 saat zaten yaninda durdum. Ben bunu yaptıysam o da gece beni bırakıp gitmeseydi. Anlatabildim mi bilmiyorum amapeki ne olsa eğleneceksiniz ben o kısmı anlamadım.
Gece eğlencesi sevmiyorsunuz, gündüzkü aktiviteleri sevmiyorsunuz, çok zor biri misiniz acaba?
ki gece alıp içkiyi oturuyor bir şey yaptığı yok demişsiniz, asında tam da çok güzel bir şey yapıyor, içerken insan biraz gevşer, sohbet daha tatlı olur, keşke eşlik etseymişsiniz.
bu konuyu açarken sorduğunuz şeyi yapsanız bence tatilin içine edersiniz.
Gitmeseydin keşke ben mesela o tarz yerde eğlenemem daha çok doğa bana göre daha iyi bir dahaki sefere öyle bir yeri seçebilirsiniz
Defalarca söyledim. Karadenizi cok istiyorum gidelim diye. Buraya gidelim ben sevmiyorum dedi. Ya böyle normal bi sehir olsa ben yine eğlenirim carsiya giderim gezerim ama alanya yani merkezinde de degiliz
Disko da konusma ortami olsa zaten sohbet edebiliriz. Gündüz bi aktivite yok animasyon sıfır yani. Sadece guneslenip havuz deniz yapabiliyoruz. Sorun esimin beni birakip gidebilmesi. Dun 3 saat zaten yaninda durdum. Ben bunu yaptıysam o da gece beni bırakıp gitmeseydi. Anlatabildim mi bilmiyorum ama
yok sinirlisiniz herhalde o yüzden anlatamıyorsunuz.
dün 3 saat yanında durdum derken neyi kastettiniz anlamadım mesela, tatilde biz hep dip dibeyizdir, ancak çok kişisel bir işimiz varsa ayrılırız. sizde durum farklı sanırım.
bu arada ben de sevmem her şey dahil tatili, ama ilk kez gidiliyorsa insana her şey farklı gelir, tarzı olmasa bile eğlenebilir diye düşünüyorum.
Yok ben anlatamamisim :) 3 saat gece eglencesinde durdum. Gun icinde denize gidelim diyor gidiyorum farkli seyler olsa yine giderim. Ama o 3 saatten sonra ekstra diskoyada gidiyor. Eger iki tarafta fedakarlık yapacaksa bence o da yapıp birakmamaliydi beni
tamam anladım sonunda :) kusura bakmayın.
acaba zevkleriniz hiç uyuşmuyor mu?
benim bir yakınımın evliliği öyle, bana garip geliyor ama evliliklerinde 5 yılı doldurdular, demek ki onlar bu duruma alıştı.
tatillerde gündüzleri beraber takılırlar, gece erkek genelde erkek arkadaşları ile disco kop kop modunda olur, kadın da otelde sakin bir aktivite yapar. Tatil dışında da günün birlikte geçirdikleri kısıtlı zamanından sonra ayrı takılırlar.
Benim bir de zeka testi onerim varKk ya yas siniri konulsun diyenler? Bu ne ya neredeyse konularin tamamini ergen cocuklar aciyor.
Üstsüz güneşlen bence
Ahh ahh en buyuk derdimKk ya yas siniri konulsun diyenler? Bu ne ya neredeyse konularin tamamini ergen cocuklar aciyor.
Eşinize sabır diliyorum.Kizlar günaydın derdim yokta fikir almak istiyorum.
Eşimle tatildeyiz aslında lux bir otel ama animasyon sıfır yani ben eğlenemiyorum. Eşimde gece otelin diskosuna gitmek istiyor ki onda da eglenmiyorum bana saçma geliyor. Eşime nezaketen sen gidebilirsin ben uyuyacam dedim kendisi de ben uyur uyumaz gitti sağolsun. Bu defa da huzurum kaçtı sinirim bozuldu. Hayır kendisi de bişey yapmiyo ki aliyo ickiyi duruyo öyle. Simdi diyeceksiniz ki madem öyle izin vermeseydin, o zaman da söylenir dururdu bide kıskanç durumuna düşmek istemedim. Şimdi ben istiyorum ki eşimi kiskandirayim ama dünden beri aklıma bi fikir gelmedi sizlerin varsa bi fikri almak isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?