beni yanina al baba, al götur beni burdan yalnizim babam diye billseydim. mutlulugu özledim. artik cok yoruldum hemde cok. bi kac hafta önce sorunumu paylasmistim. hala duselme yok esimde. hergun kavga simdide benim aileme takdi durmadan onlarin hakkinda bisey söyluyor. ben onun ailesini kendi ailem gibi gördum. onu cok sevmistim herseyide cok. inanin artik hic sevgi kalmadi onu karsi. 4 aylik evli ve bosanmayi dusunuyorum. yakinda siddet uygulicak diye de korkuyorum. herzaman onun dedigini yapmami istiyor. yapmadigim zamanlar akili dur seni döverim. insan bunu karisina dermi ya. annemlere mutlulugu oynuyorum. bitti artik...
slm arkadaslar,
esimle sorunlarim vardi, artik eskisi gibi yok ama simdide evden disariya cikmiyor o kadar SIKILdimki hep evdeyiz,bi ise gittip geliyoruz her hafta sonu evdeyiz disariya cikalim dersem hemen baslama gene yeter artik sus diyor bana birlikde hic vakit gecirmiyoruz
cok SIKILdim, bazen evli arkadaslarim anlatiyor suraya gittik bunu yapdik, esim bana bunu aldi. benim esim simdiye kadar bana asla süpris bisey yapmadi 5 aylik evligim. sakin para harcama sunu yapma bunu giyme bisey istesem aman ne yapacan cokmu önemli diye basliyor bisey istersem yada yapmak istersem;sonra kavga basliyor suclu ben oluyorum gene bahane ariyorsun kavga icin diyor cok bunaldim artik... bazen isden bille eve gitmek istemiyorum sizce ne yapigim arkadaslar
slm arkadaslar,
cok bahsedim esimle sorunlarimi, sorunlarimiz azaldi biraz olsada ama simdi ben esime karsi hic bisey hisetmiyorum sevemiyorum esimi eskisi kadar. öncede ona karsi buyuk bir sevgim ask vardi kimseyi gözum görmezdi sadece aklimda esim vardi. suanda hic bisey hisetmiyorum ona karsi ne bir ask ne bir sevgi bana sarilmadigi zamanlar öpmedigi zamanlar soruma giderdi simdi soruma gidmiyior yapmasinida istiyorum yatigim zaman sirtimi dönup uyumak istiyorum.
Esimle gezmeyi yemege gitmeyi cok istiyordum artik istemiyorum benimle gelsede hos gelmesede. Ondan uzaklasmak istemiyorum kendime diyorum senin esin hayati artik onula paylasacaksin, ama olmuyor bazen kendimi zorlayip yanina gidip öpuyorum sariliyorum uzaklasmigim daha cok diye
sizce ne yapmam lazim
slm arkadaslar,
ben yeni evligim ama mutlu degilim (3aylik). Esim benle ne ilgileniyor bi biseyler yapioyruz beraber. Biyere gidek sunu yapalim vs vs dedigimde yorgunum dinlenmek istiyorum diyor . Kendinizi calismiyorda yorgunlugunu anlamiyorum. ben mutlu olmak icin evlendim onu cok sevdim, yanina gidigim zaman sarildigim zaman gitt bunlaliyorum diye yitiyor beni. ben onu uzmemek icin ellimden gelen yapiyor her dedigini. her gece agliyorum cok zoruma gidiyor. cok zormus ben öyle oldugunu billmiyorum Ben onun icin ailemden vazgecdim... eski bekar gunlerime geri dönmek icin neler vermesdim
konusmayi da denedim. ben böyleyim dedi. ne yapsam begenmiyor hep bi bahne buluyor bu olmamis sunu yapmamisin diye geliyor ustume. ne yapacami billmiyorum. ama sevgim yok artik ona karsi. kimseye söyleyemiyorumda mutlugu oynuyorum. ne yapmam lazim hic billmiyorumm...