tatil

TATLIM1988

COK SEVMI$DIM...
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2008
212
1
96
36
Diğer
slm,

sizlere bir sorum olacak biz esimle balayina gidemedik, para konusundan dolay. neyse ama bana söz verdi göturecem diye. bu yaz göturecem dedi ama annesi babasi bi kardesleride gelecekmis ama ben esimle yalniz gitmek istiyorum bunu ona söyleyemiyorum nasil söylicem arkadaslar nasil anlata billirim söylersem cokmu ayip ederim yada kirarim onu. sen annemi babami istemiyorsun vs vs diyecek bunu da billiyorum ama öyle degil kesinlikle önlarin yaninda rahat edemem tatilde. siz ne yapardiniz söylermigidiniz yada onlarla mi giderdiniz

Son düzenleme:
cnm cok haklisin sonucta balayina gidememissiniz ilk tatiliniz ve normal olarak yalniz kalmak ister insan.ben asil esini anlayamadim daha sonrada ailesiyle illaki gimek isiyorsa daha sonra kisa bi tailo icin gidersiniz ama suanda gercekten cok sacma geldi bana ailecek gitmeniz.soyleyemiyorum diye bisey yok cnm normal olan senin dusuncelerin esini karsina alip ilk tatilemizi beraber gecirmek isiyorum ben dersin aileni sakin istemedigimi zannetme ki oyle dusunmemesi lazim karsina al ve guzelce konus cnm kirilicagini dusunmuyorum.senin isegin cok normal

canım bize anlattığın gibi eşinede anlat
başbaşa olmak istediğini onların yanında rahat hareket edemeyeceğini söyle.
zaten balayında iki kişi olur canım ailecek gidilmez ki.eşinin bunu istemesi bile yanlış
sen tatlılıkla ve güzellikle konuş

yahu ne var bunda söyleyemıcek
ilk tatilimiz ben senle başbaşa olmak istiyorum balayı sayılır ailenle rahat edemem dersin olur bıter
ben cadaloz olduğum için onlarla gitceksem hiç gitmem daha iyi derdim :umursamaz:
sen ilk dediğimi de yınede tabi:)

ya esim cok alingan ailesinden ilgili konusdugum zaman kusuyor senden beklemezdim nasil dersin bunu diye basliyor sonra benim aileme aynisini yapmaya kalkiyor, gecen bi kardesiyle tartisdik hemen benim kardesime ters davranmaya basladi, ama konusacam esimle susuyorum cogu zaman kayip ediyorum...
Yalniz tatile gittmeye hakim var nereye gittsem kardesi yada annesi geliyor simdiye kadar bisey demedim gelsinler rahatsiz ettmiyorlar ama tatile esimle gidigim istiyorum bi de babasida gelecek hic rahat edemem

Son düzenleme:
Ben olsam söylerim, istemiyorsun ve istemediğini düşünsün. O düşüncesizlik yapmış bence. Gitmem de o tatile.

adı üstünde gecikmiş de olsa BALAYI nızı yaşamak istiyorsun doğal olarak hakkın ama cümbür cemaat gidilen balayından ne olur ki.bu seferlik beraber gidelim bidahakine maaile gideriz dersin.yanlız kaldığınızda neler yapacağınız dan yapabileceklerinizden bahset biraz heveslendir önce bence.tatlı dille anlat aslında onun hep beraber gitme düşüncesi biraz değişik geldi umarım ailesine söylememiştir beraber tatile gideceğinizi o zaman işin daha da zorlaşır.

eşinde ana kuzusu sanırım ne alaka yaa saçmalığa bak
tabiki yanlız gitmek en doğal hakkınız
zaten düşüncesizlik yapanda onlart eşin çağırsa bile onlar gitmemeli ama nerdeeee

Sevgili Tatlım_1988;

Daha önce burada seni hatırladığım için paylaştığın 4 konunu bulup koymak istedim müsadenle:

:1closedeyes:

beni yanina al baba, al götur beni burdan yalnizim babam diye billseydim. mutlulugu özledim. artik cok yoruldum hemde cok. bi kac hafta önce sorunumu paylasmistim. hala duselme yok esimde. hergun kavga simdide benim aileme takdi durmadan onlarin hakkinda bisey söyluyor. ben onun ailesini kendi ailem gibi gördum. onu cok sevmistim herseyide cok. inanin artik hic sevgi kalmadi onu karsi. 4 aylik evli ve bosanmayi dusunuyorum. yakinda siddet uygulicak diye de korkuyorum. herzaman onun dedigini yapmami istiyor. yapmadigim zamanlar akili dur seni döverim. insan bunu karisina dermi ya. annemlere mutlulugu oynuyorum. bitti artik...

slm arkadaslar,

esimle sorunlarim vardi, artik eskisi gibi yok ama simdide evden disariya cikmiyor o kadar SIKILdimki hep evdeyiz,bi ise gittip geliyoruz her hafta sonu evdeyiz disariya cikalim dersem hemen baslama gene yeter artik sus diyor bana birlikde hic vakit gecirmiyoruz
cok SIKILdim, bazen evli arkadaslarim anlatiyor suraya gittik bunu yapdik, esim bana bunu aldi. benim esim simdiye kadar bana asla süpris bisey yapmadi 5 aylik evligim. sakin para harcama sunu yapma bunu giyme bisey istesem aman ne yapacan cokmu önemli diye basliyor bisey istersem yada yapmak istersem;sonra kavga basliyor suclu ben oluyorum gene bahane ariyorsun kavga icin diyor cok bunaldim artik... bazen isden bille eve gitmek istemiyorum sizce ne yapigim arkadaslar

slm arkadaslar,

cok bahsedim esimle sorunlarimi, sorunlarimiz azaldi biraz olsada ama simdi ben esime karsi hic bisey hisetmiyorum sevemiyorum esimi eskisi kadar. öncede ona karsi buyuk bir sevgim ask vardi kimseyi gözum görmezdi sadece aklimda esim vardi. suanda hic bisey hisetmiyorum ona karsi ne bir ask ne bir sevgi bana sarilmadigi zamanlar öpmedigi zamanlar soruma giderdi simdi soruma gidmiyior yapmasinida istiyorum yatigim zaman sirtimi dönup uyumak istiyorum.
Esimle gezmeyi yemege gitmeyi cok istiyordum artik istemiyorum benimle gelsede hos gelmesede. Ondan uzaklasmak istemiyorum kendime diyorum senin esin hayati artik onula paylasacaksin, ama olmuyor bazen kendimi zorlayip yanina gidip öpuyorum sariliyorum uzaklasmigim daha cok diye
sizce ne yapmam lazim

slm arkadaslar,

ben yeni evligim ama mutlu degilim (3aylik). Esim benle ne ilgileniyor bi biseyler yapioyruz beraber. Biyere gidek sunu yapalim vs vs dedigimde yorgunum dinlenmek istiyorum diyor . Kendinizi calismiyorda yorgunlugunu anlamiyorum. ben mutlu olmak icin evlendim onu cok sevdim, yanina gidigim zaman sarildigim zaman gitt bunlaliyorum diye yitiyor beni. ben onu uzmemek icin ellimden gelen yapiyor her dedigini. her gece agliyorum cok zoruma gidiyor. cok zormus ben öyle oldugunu billmiyorum Ben onun icin ailemden vazgecdim... eski bekar gunlerime geri dönmek icin neler vermesdim
konusmayi da denedim. ben böyleyim dedi. ne yapsam begenmiyor hep bi bahne buluyor bu olmamis sunu yapmamisin diye geliyor ustume. ne yapacami billmiyorum. ama sevgim yok artik ona karsi. kimseye söyleyemiyorumda mutlugu oynuyorum. ne yapmam lazim hic billmiyorumm...

Burada yazılanlara göre sürekli ve düzenli olarak eşinin anlayışsızlığından, ailesinin tarafını tutmasından,seni ezmesinden şikayet etmişsin...
:sm_confused:
Bu durumda senle balayına çıkmak istemesi ayrı tarafa sen ondan daha geçen güün şikayet etmişsin soğudum ondan demişsin... Benle bir yere gelip gelmemesi bile önemli değil olsa da olur olmasa da tarzı konuşmuşsun... CADIARZU

Bu durumda seninle balayına gitmemesi de, ailesini de peşinden balayına gitmek istemesini çok önemsememen gerekmez mi?
Balayı mevzusuna gelirsek...
Balayı, Çiftlerin başbaşa geçirdikleri tatildir cümbür cemaat değil... şakkıdı
Bunu eşinle balayı programlarını konuşurken resimlerdeki çiftlerin 2 kişiden ibaret olduğunu göstererek anlatabilirsin. :1rolleyes:

Bunda söyleyemeyecek ne var ki uygun bir dille söyle...
Ailemi istemiyorsun derse yine uygun bir dille açıklamanı yap...
Balayına iki kişi gitmeye maddiyat yetmemiş 5 kişiye nasıl yetecek anlamadım...

canim niye öyle olsun, bu sonucda sizin balayiniz adi üstünde balayi,
balayina nerde görüdnü annenin babanin gelmesi?
esinle konus sakin sakin durumu anlat, seninle yanliz bas basa vakit gecirmek istiyorum de söyle, inan bana seni geri cevirmeyecekdir

Alırım kocamı giderim, cümle alem gitmenin anlamı yok. Oldu olacak benim ailem de gelsin, ailecek balayı yapmış oluruz !!

Son düzenleme:
sizin balayi olarak gordugunuz tatili esiniz belli ki normal bir tatil olarak goruyor ve ailesininde gelmesinde herhangi bir sorun goremiyor...konusun ve balayinin ozelligini anlatin ....

balayını yapmış olsanız beraber gitmenizde bi tuhaflık olmazdı ama balayı yapmamışsınız bu sizin ilk tatil ve balayınız olucak bence bunu söylemelisiniz bi dahaki tatilede beraber yaparsınız ama balayı özeldir tekrarı olmaz :)

Balayı 1 kere eşle birlikte yapılır vede çok özeldir..
Eşine tatlı bir dille anlatırsan sorun çözülür herhalde..

canım biz gidelim ailen gelmesin demek yerine tam tersini söyle ailen gitsin biz gitmeyelim ben babanın yanında rahat edemem de.hem o zaman sen ailemi sevmiyorsun diyemez sen de babasının yanında rahat edemeyeceğini dile getirmiş olabilirsin eğer anlarsa durumu senin lehine çevirebilir düşünür peki birlikte gidelim der ama tabi anlamama gibi bir ihtimal de var tamam o zaman onlar gitsin der :) sen de evde oturursun yazın.%50 şansın var bu durumda :) ama ne olursa olsun en azından sen benim ailemi istemiyorsun deyip kavga çıkmaz

ben hep derim herşey zamanında güzeldir diye. tabii imkanlar buna müsait olamayabiliyor. neyse.... eger eşimle ilk tatilimse ikimizin olması daha güzel olur. ben kayınvalidemi çok sevmeme ragmen bilmiyorum yaniii. ama şöylede bişey var eger size sorun çıkaran tipler değilseler istediğiniz gibi yiyip içip gezzebilecekseniz bence kalabalık gideblirsiniz. zaten odanız ayrı herşeyiniz ayrı. ama eşiniz çok anneci alesine düşkün hep onlarla takılmak ,sterse o zaman olmaz. kişilerede baglı bu tabii. mesela ben gitmek durumunda olsam bu şekilde hiç çekinmeden onlarıda alırım çünkü ha tek ha onlarla benim için farketmez rahatsızlık vermezler. hem onlarda tatile çıkmış olurlar. ama ben bilirim benim eşimin ailesiyle oluncaa zamanım onlarla geçmez k.validem sevmez öyle vıcıkvıcık olmayı. biz 15 gün balayı yapmak için plan yaptık düğünden 2 gün sonra çıktık valla 10. gün döndüm ben hatta dedim annenin imkanı yokmu son 5 günde oda gelsin değişiklik olur diye. ama çok çok çokk özel bişey de değil abartma yani. tabii bu benim fikrim. biz hersene tatile çıktıgımızda balayımız kadar hatta ondanda güzel geçen zamanlar oluyor ben sana söyliyim. ama dediğim gibi karşındaki insanlar nasıl nsanlar. sizi rahat bırakacaklarsa kırma boşver git derim . sonuçta onların dibinde olmıcaksın. sanırım eşin bunu tatil gibi görüyor araya düğünden sonra zaman girdği için böle oldu. hee benim eşim hiçbir tatilde istemez kimseyi yanımızda huyu böle. gençler olmadıgı sürece. normal tatildede yaniii. sanırım en büyük sorun eşin bunu normal tatil olarak görüyor

bunda söylenmicek bişey yok
hata yerinde olsam siz gidin ben gelmim rahatsiz ederim balayınızı derdim eşime
anlardı herhalde

Back
X