Tiryandafila Çok ŞÜKÜR. Kayıtlı Üye Katılım 6 Aralık 2009 Mesajlar 6.239 Emoji Skoru 3.019 Puanlar 723 25 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi TATLIM1988 #21 sokoprenses .!.: kaşıklıgıda goturun :) hayır bızde ole derlerde! Genişletmek için tıkla... :roflol: O neymiş ya. Oldu olacak kaşıklığı da mı alın anlamında :) İlk defa duydum.
sokoprenses .!.: kaşıklıgıda goturun :) hayır bızde ole derlerde! Genişletmek için tıkla... :roflol: O neymiş ya. Oldu olacak kaşıklığı da mı alın anlamında :) İlk defa duydum.
S sokoprenses Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 16 Nisan 2009 Mesajlar 253 Emoji Skoru 3 Puanlar 96 Yer Ankara 25 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi TATLIM1988 #22 frknlfr .!.: :roflol: O neymiş ya. Oldu olacak kaşıklığı da mı alın anlamında :) İlk defa duydum. Genişletmek için tıkla... evet canım o anlamda kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
frknlfr .!.: :roflol: O neymiş ya. Oldu olacak kaşıklığı da mı alın anlamında :) İlk defa duydum. Genişletmek için tıkla... evet canım o anlamda kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3