Tatilde hangi güneş koruyucusunu tavsiye edersiniz?

gamzeozs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2008
49
1
96
Ankara
merhaba arkadaşlar tatil sezonu açıldı malum. 10 gün sonra tatile gidiyoruz. 15 aylık oğlum için güneş koruyuzu olarak ne kullansak, hangisi daha iyisir ? kararsız kaldım. içinizde bilgisiolan var mı? paylaşırsanız sevinirim. birde 15 aylık çocukla tatile giden varsa tatille ilgili uyarılarınızı bekliyorum...

3 aylık oğlumla tatile gittim...Dalinin 50 faktörünü kullandım.. Çok memnun kaldım. Yumuşacık yapıyor aynı zamanda.. başınada sür muhakkak... Biz direk güneşe çıkarmadık..Gölgede arabasının içinde genelde...

arkonun 50 faktörlüsü canım çok guzel gecen yılda o zamanlar 5 aylıktı onu kullandım memmun kaldım bence güzel

bende nivea 50 faktör kullandım çok memnun kaldım ne marka alırsan al 50 faktör al canım ciltleri çok hassas oluyor

Ya arkadaşlar doktorlar diyor ki 30 faktör üzeri koruyucularda kimyasal seviyesi çok daha yüksekmiş. O yüzden 30 faktör kullanın diyorlar. Bende daha almadım ama 3 aylık kızım için sebamedin 30+ olanını inceledim. Onu almayı düşünüyorum. Koruyucuyu sık sık sürmek gerektiğini de sakın unutmayın. 2-3 saatte bir tekrar sürün. Hepinize iyi tatiller bu arada...

bende sebamed 50 faktör aldım henüz tatile çıkmadık ama eger öglen falan dışarıya çıkmam gerekiyorsa sürüyorum kızıma

ben meriçe chicco aldım 50 faktör, o bitti, şu andada nivea kullanıyorum 50 faktörllüsünü yine, ikisindede çok memnun kaldım, tatile iki günlüğüne gittik şu ana kadar, bi dahaki uzun tatilimizdede kullancam ama onunyanında hava güzel oldukça çıkıyor meriç dışarıya yengemle bisikletine biniyor, yengeme dedim sür diye şort giyiyor artık kısa kollu malum kollarına bacaklarına ve yüzüna azar azar sürüyoruz, çok iyi bişey bu kremler, hiç yanmadı oğluş, hafif bronzlaştı o kadar.... konyanın sıcağıda kavuruyor çünkü:((

Yaaa ben geçen sene aldığım kremi çok kullanamadım öylece duruyor. Bu sene yenisi mi almam lazım ?

Ben 4 aylık kızımla tatile gittim, yeni döndük tatilden, chicco nun 30 faktörlü olanını kullandım, birde güneş sonrası kremini kullandım yine, çok memnun kaldım, tavsiye edebilirim, 50 faktörü doktorlar tavsiye etmiyor, bizim doktorumuzda 30 faktör yeterli demişti

Bu arada bende merak ediyorum, bilen varsa cevaplasın lütfen, artan kremi seneye kullanabiliyor muyuz, nasıl muhafaza edip, saklamalıyız?

artan kremlerin faktörü azalıyor canım
ellerine el kremi olarak kullan ziyan olmaz
ya 50 faktörde kimyasal mı varmış
peki ben kendime yüzüme kullanıyorum büyüklere bişe olmaz heralde dimi

merhaba cnmsebamedın 50 faktor olanını hemkızıma hem kendıme dısarı cıkmadan 20 dk once uyguluyorum memnunum cıldı kızartmıyor

merhaba arkadaşlar tatil sezonu açıldı malum. 10 gün sonra tatile gidiyoruz. 15 aylık oğlum için güneş koruyuzu olarak ne kullansak, hangisi daha iyisir ? kararsız kaldım. içinizde bilgisiolan var mı? paylaşırsanız sevinirim. birde 15 aylık çocukla tatile giden varsa tatille ilgili uyarılarınızı bekliyorum...

Merhaba,biz doktorumuzun önerisiyle 50+Sebamed kullandık,Egenin o cayır cayır güneşinde doğru düsürt kararmadan da geri getirdik kızımızı.Karadenizde de bunu kullanıyorum.Duş sonrasıda vucudunun ateşini alsın diye nivea baby güneş sonrası nemlendiricisini sürdük.Şükür bir arazımız olmadı.
Valla hiç bir şeyi düşünmeden gidin tatilinizi yapın derim,denize sokun bol bol.Özellikle ayaklı çocuk smitleri var onlarla inanılmaz eğleniyorlar.Biz açılıp yüzdük bile:))

benimde önerebileceğim sinekler için mutlaka sinek kovucu sprey alın olur ya vardır sinek fln yazık ısırdımı bebişleri tenleri çok hassas şişiyor resmen ben sürdüğüm halde cibinliğe koyduğum halde yine ısırmış yaa nasıl şey anlamadım valla çok dikkat etmek gerekiyor günlerce geçmedi şişlikleri yawrumun aman dikkat....

Back
X