Tatilde mi öğrenecektim :(((yardım lütfen

Fakemisn :işsiz:
Çok sinir bozucu şeyler okudum cok şey demek isterdim ama demek istemiyorum
Allah akil fikir versin

Konu sahibi biraz daha ses vermezsen iç savaşın eşiğine geleceğiz bak. Herkes kurup kurup bi yerinden tutuyo konunun. İçimize su serpecek bişeyler söyle hadi. U uumutsuz

Aynen bende çok merak ediyorum. Umarım içimize su serpecek hareketlerinin, tersini yapmamıştır :işsiz:Konuyu açarken bile 1.5 yıldır sevgilim var diye yazmış hala da..

Konu sahibi önceki konularını okudum da, annen baban şunları öğrense biz kızımızı bu günler için mi yetiştirdik der, yazıktır..

Ben Ödedim tatili benim gitmem onu çok çok mutlu eder işine gelir . Ödememe rağmen ben mi gitmeliyim
Bunlari bana anlattiysan demkki aramizda artik biraey olmasi munkn degil de lutfen ayrilalim kendne saygin varsa lutfen git de.o gitsinsende cok yakn birini cagir 2 gn onladevam et tatilesonrada don evine

Onun için hala ne yaparsan boşuna yapmış olacaksin. Sana ayrılık olarak geri dönecek yaptıkların yerinde olsam o ayrılmadan ayrilirdim.

Adam sen ondan ayrıl diye elinden geleni yapıyo,ağzına geleni söylüyor ama sen ısrarla yakasına yapışmışsın bırakmıyorsun.Kendine saygın varsa bitir hemen.

Ay bide bu insan için tatil parası mı verdin. Yok valla ben anlamıyorum bu yeni jenerasyonu neden bu kadar gözü kapalı ilişki icindesiniz. Adam aldatmış ne demek kiyamayip ayrılmamak.

Adam seni istediği gibi kullanıyor sen hala kıyamıyorum o sana kıyar sen merak etme.

Boyle igrenc bi insani daha once terketmeliydiniz.adam herseyi acik acik yasayip analtiyor suc tamamen sizde

Adamda suç yok
Zaten ben buyum yersen demiş
Sen de kabul etmişsin
Siz kendinize ne kadar değer verdiniz?
Bu son hiç canınızı yakmasın

Allah aşkına bu kadar laf , söz duyup nasıl durabiliyorsunuz anlamıyorum, tatili siz odediyseniz yaka paça atin tatil yerinden. Avaziniz çıktığı kadar bagira çağıra , eşyalarını denize atarak kovun gitsin. Sessiz sessiz bir köşede ağlamak neden? Bu kadar pasif olmayın, gerekirse ağzına s*çın sonra da hayatınızdan tamamen çıkarın. Kaba konuştum ama çok sinirlendim , sevgilinize ayrı sinirlendim , sizin bu kadar pasif davranmaniza ayrı sinirlendim.

Ben adama suç bulmadim ki :)
Karaktersizin dibiyim demiş zaten.
Adam haklı.
Tebrik ediyorum buradan.
Ben 10 yaşındaki kizimi bile kandiramiyorken adamın bi kiyamadimcilik oynaması tatil parasini bile ödetmis.
Şaka gibi bir de tatilde mi öğrenecektim demiş sanki bilmiyordu ne b..um olduğunu.
Vay anasını sayın seyirciler.

Bu sana ders olsun. Bir daha kendinden çok sevme. Fedakarlık yapma. Kendi hayatından çalıp başkasına bağışlama. Hataları affetme. Bu tarz konular hep aynı başlıyor “çok sevdim, çok fedakarlık yaptım, hep affettim”
sen kendi kendine yaşamışsın ilişkiyi.
Ve herkes gibi bende kıyamıyorum lafına hiç ama hiç inanmıyorum.

Back
X