Tatilde regl

magicat

tam zamanlı anne
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2014
5.099
18.180
248
Kızlar bayramda ve bayramın bir hafta sonrasında tatile çıkıyoruz. Geçen ay 23ünde regl oldum. Bu ay da o civarlarda olurum diye tatil planı yaptık. Ayın 26sı ve bende hiç regl belirtisi yok.

Emziriyorum 16 aylık kızım var. Adet geciktirici kullanılmıyor bildiğim kadarı ile. Adeti geciktirmek için bitkisel vs bir yöntem bileniniz var mı? Nefret ediyorum şu regl olayından. Geçen ve önceki yaz olmamıştım ne güzeldi...

Kızlar bayramda ve bayramın bir hafta sonrasında tatile çıkıyoruz. Geçen ay 23ünde regl oldum. Bu ay da o civarlarda olurum diye tatil planı yaptık. Ayın 26sı ve bende hiç regl belirtisi yok.

Emziriyorum 16 aylık kızım var. Adet geciktirici kullanılmıyor bildiğim kadarı ile. Adeti geciktirmek için bitkisel vs bir yöntem bileniniz var mı? Nefret ediyorum şu regl olayından. Geçen ve önceki yaz olmamıştım ne güzeldi...

Adeti geciktiren bitkisel bir yöntem yok bildiğim kadarıyla. Tampon kullanın.

Bende takipteyim bu konuyu
Adet geciktirici çok mu zararlı acaba yada rahatsız mı ediyor kullandıktan sonra

Hiç kullanmadım sevimli de gelmiyor. Tabi mecbur kalırsam kullanıcam da başka bir yöntem var mı diye şansımı deneyeyim dedim :KK66:

Korkulacak bişey değil. Talimatlara uyup düzgün yerleştirirsen hayatının en rahat regl dönemini geçirirsin. Ben bütün yaz kullanıyorum, ped alerji yapıyor diye.

Tarçın çayı geciktiriyor diye biliyorum hatta çay kaşığıyla toz tarçın yiyerek adetini geciktiren bir arkadaşım vardı.Ama kendim hiç denemedim ne kadar işe yarar bilmiyorum.

Nette biraz araştırdım da sanırım en mantıklısı tampon kullanmak. Umarım şu regl gecikip ay ortasını bulur ben de tatile rahat rahat çıkarım :)

Bende takipteyim bu konuyu
Adet geciktirici çok mu zararlı acaba yada rahatsız mı ediyor kullandıktan sonra

Ben balayında kullanmak zorunda kaldım bıraktıktan 3 gün sonra det oldum ertesi ay sanki hiç kullanmamışım gibi kendi düzeninde devam etti..
bi zararını da görmedim açıkcası.
he emzirdiğiniz bebeğiniz varsa bişi diyemicem ama bünyeden bünyeye de değişiyor.

Tarçın çayı geciktiriyor diye biliyorum hatta çay kaşığıyla toz tarçın yiyerek adetini geciktiren bir arkadaşım vardı.Ama kendim hiç denemedim ne kadar işe yarar bilmiyorum.
Kaç gün geciktirdi peki

Ben balayında kullanmak zorunda kaldım bıraktıktan 3 gün sonra det oldum ertesi ay sanki hiç kullanmamışım gibi kendi düzeninde devam etti..
bi zararını da görmedim açıkcası.
he emzirdiğiniz bebeğiniz varsa bişi diyemicem ama bünyeden bünyeye de değişiyor.
Ne güzel ni sorun olmamış
Çocuğum yok
Peki hergün mü alınıyo bu ilaç

Benim de tatilimle reglim denk geliyor, ben bu ay dogum kontrol hapi baslicam tatilden donene kadar kesintisiz alicam.
Ki normalde bana hap onerilmiyor ama doktorum bir aydan bisey olmaz dedi bakalim...

Kaç gün geciktirdi peki

Ne güzel ni sorun olmamış
Çocuğum yok
Peki hergün mü alınıyo bu ilaç

evet her gün bi sabah bi akşam içtim.
reglim başlamadasn 3 gün önce başladım kullanmaya yaklaşık 7 gün falan içtim yetti zaten.
tatilimizin son günüde bıraktım bi kaç gün sonra da adet oldum.

Benim de tatilimle reglim denk geliyor, ben bu ay dogum kontrol hapi baslicam tatilden donene kadar kesintisiz alicam.
Ki normalde bana hap onerilmiyor ama doktorum bir aydan bisey olmaz dedi bakalim...

bana da doktor sene de 1 kez yapıyorsun bişey olmaz dedi geciktirici için.

Canım kimse dememiş ama 2. Bir bebek geliyor olabilir mi? Bence bitkisel veya herhangi geciktirici ilaç kullanmadan önce mutlaka test yaptır. Emzirsen bile korumuyor olabilr...

Back
X