Tatilde regl

Tampon kullanan arkadaşlar neye göre boyutlarına karar veriliyor. Bende almak denemek istiyorum ama hangi boy alacağımı bilmiyorum. Beni de aydınlatırsanız sevinirim.

Ben balayinda adet gecimtirici kullanmistim. Bir zarari oldumu olmadimi bilmiyorum. Ben birsey hissetmedim. Belki olmuştur ama ben hissetmemissimdir

Geçen yıl bunun derdine düşen, tampona sıcak bakmayan, adet geciktirici kullanan ve ona rağmen adet olan,hem de normal adet sancısının 10 katı ağrı çeken, büyük konuştuğu tampona muhtaç olan bir insan olarak; tampon kullan diyorum.
Hiçbir sıkıntısı derdi yok.Asla adet geciktirici kullanmam artık

Yok ya aspirin de yasakmış...

ben aldım içtim bakalım :oops:
bu arada reglin çok uzun sürmüyorsa ve çok çok yoğun olmuyorsan tampon da işini görür, geçen sene de bayramda yazlıkta tam herkes gelmişken planlar yapılmışken regl olmuştum, burdakilerin gazıyla tampon kullandım, çok rahat mıydın dersen hayır çünkü benim regl dönemlerim zaten sorunlu, saat başı ped değiştiriyorum, saat başı tuvalete koşup onu değiştirmek kolay olmadı ama tatil planını bozmaktan iyidir

ben aldım içtim bakalım :oops:
bu arada reglin çok uzun sürmüyorsa ve çok çok yoğun olmuyorsan tampon da işini görür, geçen sene de bayramda yazlıkta tam herkes gelmişken planlar yapılmışken regl olmuştum, burdakilerin gazıyla tampon kullandım, çok rahat mıydın dersen hayır çünkü benim regl dönemlerim zaten sorunlu, saat başı ped değiştiriyorum, saat başı tuvalete koşup onu değiştirmek kolay olmadı ama tatil planını bozmaktan iyidir
Eskiden sıkıntısızdı spiral takıldı takılalı o kadar iyi değil.

3 günden 5 güne çıktı. Bir de ilk 2 gün kötü geçiyor. Gerekirse 2 gün denize girmem de bugün olucam sanırım. Önümde kocaman bir çikolata var. Yarısını yedim öbür yarısını yemeden kaldırıyım bari :)

Bitkisel bir yol ben de bilmiyorum bildigim iki yol var adet gecktirici ilac ve tampon

Geciktiriciyi 1 kere kullandim ve ben hic bi sknti cekmedim döngüm de bozulmadan devam etti

Tamponda ise bayılacak gibi oldum, psikolojik sanirim, vucuduma yabanci bir madde giriyor diye sanirin elim ayagim titriyordu gozum karsriyordu resmen cok zorlandim, varligini hissetmiyordum ama dedigim gibi bayilma hissi geliyordu uzun sure kendime gelemiyordum zaten 2 saatte degismek gerek yarim saati bi saati kendime gelmem icin geciyordu :D

Ben suan kullaniyorum ilk kullandigim gun basagrisi yapti sadece.Haftaya tatile cikiyorum ben de.

Kızlar bayramda ve bayramın bir hafta sonrasında tatile çıkıyoruz. Geçen ay 23ünde regl oldum. Bu ay da o civarlarda olurum diye tatil planı yaptık. Ayın 26sı ve bende hiç regl belirtisi yok.

Emziriyorum 16 aylık kızım var. Adet geciktirici kullanılmıyor bildiğim kadarı ile. Adeti geciktirmek için bitkisel vs bir yöntem bileniniz var mı? Nefret ediyorum şu regl olayından. Geçen ve önceki yaz olmamıştım ne güzeldi...
adet geciktirici hap al. tabi düzenin baya bi bozulur.

Bitkisel bir yol ben de bilmiyorum bildigim iki yol var adet gecktirici ilac ve tampon

Geciktiriciyi 1 kere kullandim ve ben hic bi sknti cekmedim döngüm de bozulmadan devam etti

Tamponda ise bayılacak gibi oldum, psikolojik sanirim, vucuduma yabanci bir madde giriyor diye sanirin elim ayagim titriyordu gozum karsriyordu resmen cok zorlandim, varligini hissetmiyordum ama dedigim gibi bayilma hissi geliyordu uzun sure kendime gelemiyordum zaten 2 saatte degismek gerek yarim saati bi saati kendime gelmem icin geciyordu :KK70:
Tampon bazı kadınlara dokunuyor şoka sokup ölüme sebep oluyor bayılma hissi psikolojik olmaya bilir kullanma kılavuzunu iyi okuyun içinde yazıyor

Tamponda bahsedilen risk öyle düşük ki. Araştırmıştım çok düşük bir ihtimal. Sık sık değiştirirseniz hiçbir sıkıntı olmaz. Tampon rahatlıktır :)

adet geciktiricilere çok sıcak bakmıyorum. yoktur belki zararı ama hormonlara müdahale gibi geliyor bana. tampon gerçekten büyük rahatlık. tamponu da garipserdim ama iki yıl üst üste tatilde regl olunca ve kosskoca bir yılda anca 1 hafta denize girebilince tampon şart oldu. sadece yoğun kanama olan günde kullanmadım. 2.gün olur genelde. onun dışında çok rahat inanın. denizden çıkar çıkmaz tamponu değiştirirseniz ya da normal kıyafete geçerseniz (ben iç çamaşır, ped, şort ile güneşlenmiştim) hiçbir sıkıntısı yok.
tamponun ölüm, şok yaratma durumu çok istisnai. korkutuyorlar bizi böyle şeylerle. yüzdesi düşük bir ihtimal ve eğer 8-9 saat aynı tampon ile kalırsanız sıkıntı e o kadar da kalınmaz zaten. :) onun dışında yok bir sorun.

Tampon kullanın tabii ki, yoğun günlerde süper boy, normal günlerde normal olanı, 3-4 saat arayla değiştirirsiniz. Havuza girmenizi çok önermem yalnız, havuza girecekseniz de havuzdan çıkar çıkmaz değiştirin.

İlk iki üç denemede genelde doğru yerleştirilemediğinden çok rahatsız ediyor ama sonra insan varlığını bile unutuyor. Bir de ayakta iken takmak çok daha zor, alaturka tuvalete oturur şekilde çömelip vajina dudaklarını açtırıp ittirince çok Kolay oluyor. Şimdiden iyi tatiller :)

Tampon bazı kadınlara dokunuyor şoka sokup ölüme sebep oluyor bayılma hissi psikolojik olmaya bilir kullanma kılavuzunu iyi okuyun içinde yazıyor

Yahu tampon dokunduğu için değil onun neyi dokunacak tamponun ilaç değil ki bu bilmeden yorum yapıp konu sahibini
korkutuyorsunuz. Eğer tamponu 2-3 saatten fazla içinizde tutarsanız yani mesela 6-7 saat diyeyim o zaman toksik şok oluşabiliyor ama bu sadece çok uzun zaman değiştirilmediğinde oluşabilecek bir şey normalde tüm kadın yüzücüler bunu kullanırlar hiçbir zararı yok bu nedenle ölen de olmamıştır. O bir çeşit pamuk ve emiyor kanı.

Back
X