- 30 Ocak 2010
- 3.656
- 1.113
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de bakıyım emzirirken zararlı değilse bir paket de bana alır mısın canım yaGidiyorum simdi aspirin almaya :)
Yok ya aspirin de yasakmış...
Eskiden sıkıntısızdı spiral takıldı takılalı o kadar iyi değil.ben aldım içtim bakalım
bu arada reglin çok uzun sürmüyorsa ve çok çok yoğun olmuyorsan tampon da işini görür, geçen sene de bayramda yazlıkta tam herkes gelmişken planlar yapılmışken regl olmuştum, burdakilerin gazıyla tampon kullandım, çok rahat mıydın dersen hayır çünkü benim regl dönemlerim zaten sorunlu, saat başı ped değiştiriyorum, saat başı tuvalete koşup onu değiştirmek kolay olmadı ama tatil planını bozmaktan iyidir
adet geciktirici hap al. tabi düzenin baya bi bozulur.Kızlar bayramda ve bayramın bir hafta sonrasında tatile çıkıyoruz. Geçen ay 23ünde regl oldum. Bu ay da o civarlarda olurum diye tatil planı yaptık. Ayın 26sı ve bende hiç regl belirtisi yok.
Emziriyorum 16 aylık kızım var. Adet geciktirici kullanılmıyor bildiğim kadarı ile. Adeti geciktirmek için bitkisel vs bir yöntem bileniniz var mı? Nefret ediyorum şu regl olayından. Geçen ve önceki yaz olmamıştım ne güzeldi...
Emziriyorum.adet geciktirici hap al. tabi düzenin baya bi bozulur.
tampon kullan o zaman. ama yine de dikkat. o dönemlerde vajina çok hassas oluyor. Denizden sonra hemen vajinanı karbonatlı su ile temizle.Emziriyorum.
Komşum spiralle hamile kaldı hiç bir korunma yöntemi yüzde yüz korumuyor bunu sakın unutmayınSpiral ile korunuyorum o ihtimal dışı :)
Tampon bazı kadınlara dokunuyor şoka sokup ölüme sebep oluyor bayılma hissi psikolojik olmaya bilir kullanma kılavuzunu iyi okuyun içinde yazıyorBitkisel bir yol ben de bilmiyorum bildigim iki yol var adet gecktirici ilac ve tampon
Geciktiriciyi 1 kere kullandim ve ben hic bi sknti cekmedim döngüm de bozulmadan devam etti
Tamponda ise bayılacak gibi oldum, psikolojik sanirim, vucuduma yabanci bir madde giriyor diye sanirin elim ayagim titriyordu gozum karsriyordu resmen cok zorlandim, varligini hissetmiyordum ama dedigim gibi bayilma hissi geliyordu uzun sure kendime gelemiyordum zaten 2 saatte degismek gerek yarim saati bi saati kendime gelmem icin geciyordu![]()
Yaw nasıl spiral ile hamile kalınıyor hiç anlamıyorum. Doktor mu yerleştiremiyor :)Komşum spiralle hamile kaldı hiç bir korunma yöntemi yüzde yüz korumuyor bunu sakın unutmayın
Tampon bazı kadınlara dokunuyor şoka sokup ölüme sebep oluyor bayılma hissi psikolojik olmaya bilir kullanma kılavuzunu iyi okuyun içinde yazıyor
Tampon bazı kadınlara dokunuyor şoka sokup ölüme sebep oluyor bayılma hissi psikolojik olmaya bilir kullanma kılavuzunu iyi okuyun içinde yazıyor