Saç Kesim Şekilleri Tatilde Salarnz nasl ekillendiriyorsunuz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
vallahi ben şekillendiremiyorum, saçlarım acayip bir hal alıyor, ,jöle sürüp sıkı sıkı topuz yapıyorum,açık bırakmak mümkün değil tel tel kabarıyor

dalgalıysa eğer bolca kabartabilirsin köpekle falan. ben öyle yaptım gayet seksi ve hoş duruyolardı.

dalgalıysa eğer bolca kabartabilirsin köpekle falan. ben öyle yaptım gayet seksi ve hoş duruyolardı.
saçlarım dalgalımı düzmü olduğuna bi turlu karar veremiyo tatılde.ben kabarık saçları çok severim.bi güzel kabartıyorum çıkmadan,10 dakika sonra senağlama

tatilde sekillendirmenin nesi olcakki.. düzleştirici köpük sprey ve fön makinesi artı bide odada klima olması lazım yoksa nemden ve terden ölmek mümkündür..

doğal haline bırakıyorum.. yada uyduruk bir topuz..saçlar deniz suyundan bir şekil almıyo ki.. yıka ve çık en iyisi:)

doğal haline bırakıyorum.. yada uyduruk bir topuz..saçlar deniz suyundan bir şekil almıyo ki.. yıka ve çık en iyisi:)

en fazla 10 dakka sürüyor zaten düzlestırmek yada maşalamak bence değer 10 dakka ayırmaya:))
deniz suyundan neden şekıl almasınkı onu anlamadımCADIARZU

Back
X