• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatile çıkmadan ev Gitmeden

Daylongg

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2016
827
938
18
30
Kızlar günaydın..
Buraya konuş accagima başlasam işlere süper olurdu ama baslayamadigim için yazıyorum :(
Bu aksam iki günlük kısa bi tatile cikicaz esimle. Evde yapmam gereken işler var. Yapıp gidiyim tertemiz birakiyim evini diyorum ama kalkamiyorum yerimden ya :( bi yanım yapma bırak gelince zaten çamaşır falan yikican komple yaparsın diyo bi yanim da yorgun olursun yap git diyo :( ben normalde aksam üzeri ev işlerini yaparım o saatlerde enerji gelir o yüzden şu an tek derdim uyku :( aksam üstüne birakamam bugün çünkü eşim her an gidiyoruz diyebilir iş le ilgili olarak gitme daatimiz değişebilir :(

Araniz da (aramızda) islerini erkenden yapanlar vardır yardim motive istiyorum sizden bide isleri sıraya koyamadim önce hangisini yapcam bilmiyorum o kadar canım istemiyo ki :(

Banyo yikanacak
Ev süpürüp silinecek
İki uç parca ütüm var
Çamaşır yikancak
Yatak odası bas uçlarındaki komidinler düzenlenecek
Toz alınacak
Balkona bi sus dökmem lazim
Diş çekimi yeni yaptırdık gelinlik ve damatlık pis durumda tozunu topraguni attirmam kaldirmsm lazim (gelinlik götürülecek belediyeye)
Bavulu gözden geçirmem lazim :(

Ütüyü dönüşte yapın, katlayıp bir kenara bırakın acil bir iş değil çünkü... Çamaşırları atın makinaya o sırada balkona bir kova su dökün sonra evi süpürmeye başlayın en son banyoyu yıkayın. Şu yazdıklarınızı 2 saat içinde çok kolay yaparsınız...

Gün içinde canın isterse yetişebildiğin kadarını yaparsın. Acilse çamaşır işini hallet. Peşinden gelmeyecek ya işler :)

Aynen bi başlasam çok kısa sürer ama baslayamiyorum işte.

Ütüyü dönüşte yapın, katlayıp bir kenara bırakın acil bir iş değil çünkü... Çamaşırları atın makinaya o sırada balkona bir kova su dökün sonra evi süpürmeye başlayın en son banyoyu yıkayın. Şu yazdıklarınızı 2 saat içinde çok kolay yaparsınız...

Benimde tek derdim bu değil de işte bugün de buna taktim kafayı. Bazı şeyleri atlatmak için başka şeyler bulmak gerekiyor..
Madem canın istemiyor yapma. Kaba işlerini hallet gerisini gelince yaparsın.
Ben işten 6 da cıkıyorum bide gidip evde tüm bu dediklerini yapıyorum, gerçi dün ütüyü bitiremedim bugün yapıcam inşallah

Aynen bi başlasam çok kısa sürer ama baslayamiyorum işte.
Tatil dönüşü kimse bana iş yaptıramaz. O yüzden ben gitmeden yapmayı tercih ederim. Tatilden dinlenmiş şekilde gelicem bir de temizlik mı yapcam ? Yapmam :) siz de öyle düşünün ;)

Madem canın istemiyor yapma. Kaba işlerini hallet gerisini gelince yaparsın.
Ben işten 6 da cıkıyorum bide gidip evde tüm bu dediklerini yapıyorum, gerçi dün ütüyü bitiremedim bugün yapıcam inşallah
Ütüm çok az ya. İki parça falan ama gelince temiz eve girmek istiyorum :( bireyleri atlatmak için tatile cikiyosun ama başka stres yapıyorum :D

Tatil dönüşü kimse bana iş yaptıramaz. O yüzden ben gitmeden yapmayı tercih ederim. Tatilden dinlenmiş şekilde gelicem bir de temizlik mı yapcam ? Yapmam :) siz de öyle düşünün :KK66:
Demi tertemiz eve girmek var dönüşte :KK53:

Ev senin bark senin,bosver donuste yaparsin girtlagina basan kimse yok nasilsa ;) iyi tatiller canim

Canım yeni evliymişsin çoluk yok çocuk yok tadını çıkar. Ben de iki kişiyken deli gibi iş yapardım . Şimdi çocuklardan yapamıyorum yapsamda içine ediyorlar.
1bucuk senelik evliyim canım çok yeni değil :D çocuk meselesi çok derin zaten.. Olsa da tatile gitmesem diyorum bazen.

Back
X