Kızlar günaydın..
Buraya konuş accagima başlasam işlere süper olurdu ama baslayamadigim için yazıyorum
Bu aksam iki günlük kısa bi tatile cikicaz esimle. Evde yapmam gereken işler var. Yapıp gidiyim tertemiz birakiyim evini diyorum ama kalkamiyorum yerimden ya
bi yanım yapma bırak gelince zaten çamaşır falan yikican komple yaparsın diyo bi yanim da yorgun olursun yap git diyo
ben normalde aksam üzeri ev işlerini yaparım o saatlerde enerji gelir o yüzden şu an tek derdim uyku
aksam üstüne birakamam bugün çünkü eşim her an gidiyoruz diyebilir iş le ilgili olarak gitme daatimiz değişebilir 
Araniz da (aramızda) islerini erkenden yapanlar vardır yardim motive istiyorum sizden bide isleri sıraya koyamadim önce hangisini yapcam bilmiyorum o kadar canım istemiyo ki
Banyo yikanacak
Ev süpürüp silinecek
İki uç parca ütüm var
Çamaşır yikancak
Yatak odası bas uçlarındaki komidinler düzenlenecek
Toz alınacak
Balkona bi sus dökmem lazim
Diş çekimi yeni yaptırdık gelinlik ve damatlık pis durumda tozunu topraguni attirmam kaldirmsm lazim (gelinlik götürülecek belediyeye)
Bavulu gözden geçirmem lazim
Buraya konuş accagima başlasam işlere süper olurdu ama baslayamadigim için yazıyorum

Bu aksam iki günlük kısa bi tatile cikicaz esimle. Evde yapmam gereken işler var. Yapıp gidiyim tertemiz birakiyim evini diyorum ama kalkamiyorum yerimden ya

Araniz da (aramızda) islerini erkenden yapanlar vardır yardim motive istiyorum sizden bide isleri sıraya koyamadim önce hangisini yapcam bilmiyorum o kadar canım istemiyo ki

Banyo yikanacak
Ev süpürüp silinecek
İki uç parca ütüm var
Çamaşır yikancak
Yatak odası bas uçlarındaki komidinler düzenlenecek
Toz alınacak
Balkona bi sus dökmem lazim
Diş çekimi yeni yaptırdık gelinlik ve damatlık pis durumda tozunu topraguni attirmam kaldirmsm lazim (gelinlik götürülecek belediyeye)
Bavulu gözden geçirmem lazim