Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle. Dönüşte de bir çamaşır yıkamak ve bir banyo yıkamak zor olmaz, zaten çamaşırı makina yıkıyor. Size kalan bir banyo yıkamak bir de ütü kalıyor.Demi tertemiz eve girmek var dönüşte![]()
Çok sağol tatlım ya kahvaltı yapiyim başlıca valla içim el vermediEvi supurmeden gitme sakin ben yaptim o hatayi cok pismanim heryer tozdu geldigimde 1 haftadir ev temizliyom
aaa aynı benBu saydıklarını ben ancak bir haftada yaparım![]()
hiç böyle biri olamadımBen temizligimi yapmadan gitmezdim gidemezdim yani aklim kalirdi
Ben rahatıma düşkünüm hiç kendimi zorlamam içimden geldiği kadar yaparım.aaa aynı ben![]()
Gelinlik ve damatliğin tozu toprağı alınacak daha yazınca 1 haftalık evlisiniz sandım.1bucuk senelik evliyim canım çok yeni değilçocuk meselesi çok derin zaten.. Olsa da tatile gitmesem diyorum bazen.
Gelinlik ve damatliğin tozu toprağı alınacak daha yazınca 1 haftalık evlisiniz sandım.1bucuk senelik evliyim canım çok yeni değilçocuk meselesi çok derin zaten.. Olsa da tatile gitmesem diyorum bazen.
Dış çekimi yeni yaptırmıştırGelinlik ve damatliğin tozu toprağı alınacak daha yazınca 1 haftalık evlisiniz sandım.
Yaptim da gittim vallaE harika dert.. bırakın kalsın tatil dönüşü temizlikçi çağırırsınız