- 24 Mart 2025
- 39
- 19
- 3
- 28
- Konu Sahibi kaderminackk
Abim 35 yaşınd eşiyle birlikte hayatında ilk kez bizim ısrarımızla tayin sebebiyle yaşadığımız Mardin’e geldiler , beraber bir doğu turu yapalım gezdirelim sizi dedik , geldiler bir şehire gittik onlara güzel yemek yedirdik hesapta bayagu kabarıktı neyse önemli değil aradan bir zaman geçti eşime dedi herkes alman üsülü ödesin dedi eşim de mısafır gelmişsiniz aileyiz biz o ne demek ağırlayacağız sizi dese de ısrarla tamam dedik , 3 şehir gezdirdik bir tanesini bile beğenmediler hep bir laf ettiler bu mu burası mı falan modumuz düştü , biraz daha hızlı tempo edelim yetişelim işte kapanmadan yerler diyince ekstra. Yavaşladılar hatta eşim abin öyle dedin diye durdu dedi bir yeri gezemedik . Cıkolata alacağız ona bile herkes kendisine alsın dedi , hep bir surat begenmemezlik 10 TL’nin lafını etmek . Aşırı üzüldüm mahcup oldum . Yarın son gün olduğumuz şehri gezecektik eşime dedim ben istemiyorum artık hiç bir şeyden memnun kalmadılar neden uğraşacağım diye . Hamileyim 7 aylık ekstra yoruldum inanın sırf memnun edelim diye ev bir birine girdi gelinimiz bir yardım edeyim toparlayalım bile demedi çocuk okuldan geri kaldı beraber gexelim d diye eşim arabalarının deposunu bile doldurdu inanın hiç bir şeyden geri almaz aşırı eli açıktır kocam . Ben ne yapayım yarın akıl verin inanın gitsinler istiyorum pişman oldum