ben deniz olarak düşünmüştüm fakat havuzdada gayet hijyenik bence ped olucak altında ve sadece önlem amaçlı yani durduğu anlarda girip çıkar eğer bi kaç damlama olursa pedde kalır dışarı bile çıkmaz pareoda olduğu için kimsede pedi görmez iyi olur.
ama tabiki adet döneminde vajinal bölge hastalıklara dirençsiz olduğu için arkadaşımız çok kalmasın her çıktığındada duş alsın ped korur ..
iyi tatilller =)
ben deniz olarak düşünmüştüm fakat havuzdada gayet hijyenik bence ped olucak altında ve sadece önlem amaçlı yani durduğu anlarda girip çıkar eğer bi kaç damlama olursa pedde kalır dışarı bile çıkmaz pareoda olduğu için kimsede pedi görmez iyi olur.
ama tabiki adet döneminde vajinal bölge hastalıklara dirençsiz olduğu için arkadaşımız çok kalmasın her çıktığındada duş alsın ped korur ..
iyi tatilller =)
belki de stresten gecikir dur bakalım çünkü baya stres yapmış durumdasın
tampona bile tıpa diyecek kadar :)
Ama evli değil. Tampon kullanamaz
Yemin ederim denizden de havuzdan da soğudum bazı yorumları okuduktan sonra
Evli olup olmamasiyla alakasi yok ... evli olmayipta tampon kullanabilecek durumda olan cok insan var. Tum evlenmemis insanlar bakire degilki yada her evli insan evlenirken bakire degil artik bu devirde. Evlilik meselesi yerine bakire olmayanlar deseniz daha mantikli olurmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?