- 19 Temmuz 2025
- 51
- 30
- 3
- 25
- Konu Sahibi Hilalimsiyim
Merhabalar benim kendi yaşıtım çok uzun süredir de beraber olduğum bir arkadaşım var. İyi anlaşıyoruz ve gerçekten arada tartışsak da bir şekilde tatlıya bağlanıyor. Neyse bu arkadaşım geçen seneden beri beraber tatile gidelim diyordu. Ancak ben hiç hayatımda tatili bırakın otele bile gitmedim ailemin bütçesi belli. Geöen sene hiç aileme açmadım bile zaten reddederler diye bu sene de yine bir yerlere gidelim falan dedi ısrarla ben de en son annemle konuştum annem göndereceğini söyledi. Bu arkadaşımla şöyle bir problem var genel olarak; arkadaşım buluşacaksak ve buluşmaya 2 saat kalmışsa mutlaka o zamana kadar hiç haber vermez bi anda kanka çok özür dilerim eve misafir geldi/aniden bir şey oldu mesajı atar buluşma iptal olur. Bu en az 4-5 kere olmuştur artık gıcık almaya başlamıştım ama ailevi şeyler söyledi diye de pek problem etmedim. Neyse tatil için ikimizin aynı anda rezervasyon yaptırması gerekiyor tura, ben de ona ibanımı attım parayı atsın hemen alalım diye. Arkadaşımı aradım kanka inzivadayım (?) yarın baksam olur mu dedi. Zaten mesajlarıma da çok geç dönüyordu. Neyse tamam dedim (bu arada turun fiyatı artıyor acele etmemizin sebebi o) ertesi gün de aradık ettik falan parayı akşam at dedim bu sefer kınadayım dedi,hemen atıcam diye de ekledi. ben de uyumadan at dedim yani insan bir dakika mı müsait olamaz, neyse atmadı hiçbir şey de yazmadı. Sabah kanka günaydın yazdım ona bile cevap vermemiş. Ben de kanka gelmek istemiyorsan söyle çünkü bu saate kadar telefonu almamış olman mümkün değil yazdım. Yani sadece para atıp çıkacak insan garsonluk yaparken bile vakit ayırır bir de gerçekten turun fiyatı 2-3 bin daha artıyor. Sizce bu tepkim abartılı mı yoksa gerçekten sinir bozucu bir durum mu?