Tatile gidememek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Deltavealfa

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2020
4.495
8.440
108
34
Bunaldım
Memleketlere git gel yapıyorum sürekli
Bu sene 3-4 günlüğüne yurtdışına çıktım kabul kısa tatildi güzeldi
Ama kıştan alsaydık oteli giderdik illa
Kocam tam köy çocuğu hayatında tatil görmemiş
Ben her yaz giderdim ailemle eğlenirdik
İlla aşırı lükse gerek yok imkan neyse ona giderdik
Ama otelde kalmayı aşırı gereksiz buluyor cimri bence
Evlendiğimizden beri kavgamız bitmedi
Her sene zorla bir yerlere götürüyorum bu sene lanet olsun uğraşmıcam dedim yurtdışına da gittik rahat bırakayım dedim ama yok ben bir otelde 3/4 gün geçirmek istiyorum
Tüm sene eşşrk gibi çalışıyorum kendi maaşımla giderim hiçbir beklentim yok ondan sadece sorun çıkarmaması

Bunalttı beni
Bazen boşasam kendim çocuklarla ne tatil yaparım be diyorum
Bazen de koca olmadan çocuklara 2 gün baksam kafayı yerim sakin ol diyorum
Ne yapayım bu adamın otel karşıtlığını

Arasıra haftasonu spa tarzı kısa tatiller planlayın madem. Yaz tatili sevmiyorsa bir yerlerde eğlenceler olsun

Bu evlenmeden önce düşünmeniz gereken bir şeydi. Evlenmişsiniz üstüne birden fazla çocuk olmuş hala daha adamı darlıyor musunuz? Sevmiyorsa sevmiyordur öyle bir kültürü yok demek ki.
Benim var ama
O zaman arkadaş kardeşle beraber gideriz dediğimde ona da laf söylüyor
Sen gelmezsen gelme ben gidiyorum diyeceğim artık

Ortak kültürde, yakın yaşantıya sahip insanlarla evlenmek gerek işte. Basit bir tatil konusu bile nasıl sorun çıkarıyor 😐
Öyle ama daha ne kadar ortak yönümüz olacak aynı okul meslek vs
Çocukluğu köyde geçirmiş ne bileyim ben bu kadar sorun yapacağını
Her sene gidiyoruz illa ama hep ben yoğun baskı yapıyorum yapmak istemiyorum artık
Kendinden desin istiyorum tabi ki asla demiyor

Öyle ama daha ne kadar ortak yönümüz olacak aynı okul meslek vs
Çocukluğu köyde geçirmiş ne bileyim ben bu kadar sorun yapacağını
Her sene gidiyoruz illa ama hep ben yoğun baskı yapıyorum yapmak istemiyorum artık
Kendinden desin istiyorum tabi ki asla demiyor
Aynı okul ve meslek ortak yönün çok az bir kısmını oluşturuyor ne yazık ki. Nerede büyümüş, aile yapısı nasılmış, hobileri, hoşlandığı şeyler. Asıl olaylar burada.

Tatil de temel ihtiyaçlardan bana göre imkan varsa mutlaka gidilmeli çünkü hep söylerim ruh ve beden sağlığı bir bütündür.
Görüş farkı demek ki temel ihtiyaç kategorisinde değil benim için. Hele yuva yıkacak kadar hiç değil. Siz bilirsiniz tabi

Bunaldım
Her sene zorla bir yerlere götürüyorum bu sene lanet olsun uğraşmıcam dedim yurtdışına da gittik rahat bırakayım dedim ama yok ben bir otelde 3/4 gün geçirmek istiyorum
Tüm sene eşşrk gibi çalışıyorum kendi maaşımla giderim hiçbir beklentim yok ondan sadece sorun çıkarmaması

Bunalttı beni
Bence eşinin tatil karşıtı olmasının nedeni köy çocuğu olması değil pintiligi maalesef. İyi yurtdışına götürmüş yine.
Benim eşimde köyde doğup büyümüş, bende evlenene kadar hayatımda tatil yüzü görmemiştim ama evlendigimizden beri her sene kesin gideriz tatile. İmkan olupta gitmeyeni cidden anlamam mümkün değil yani bence lüks değil ihtiyaç kesinlikle. Ki dediğiniz gibi kıştan ayarlayinca baya baya uyguna gidiliyor. Antalya'da Uhd otele 15 bine gideceğiz biz anne baba iki çocuk şuan alsam 30 bin. Yani bide çalışan insansınız onun sözüne neden bırakıyorsunuz ki kıştan ayırtın gidin istemiyorsa o gelmesin.

Tatil de temel ihtiyaçlardan bana göre imkan varsa mutlaka gidilmeli çünkü hep söylerim ruh ve beden sağlığı bir bütündür.
+1 bencede tatil asla lüks değil ihtiyaç kesinlikle. Bide insanı çok mutlu hissettiren bişey bence. Biz 4 gün sonra tatile gidicez kaç gündür evde eşim ben çocuklar seviniyoruz az kaldı diye♥️

+1 bencede tatil asla lüks değil ihtiyaç kesinlikle. Bide insanı çok mutlu hissettiren bişey bence. Biz 4 gün sonra tatile gidicez kaç gündür evde eşim ben çocuklar seviniyoruz az kaldı diye♥️
Yani insanın ruhunun dinlemeye çok ihtiyacı var hele ki stresli topraklarda yaşıyorsan. Ülkemize taa nerelerden çıkıp geliyorlar tatil için imkan varsa bu güzelim coğrafyayı değerlendirmemek delilik. Yorumunu okudum pelin, uhd tatilde hiçbir şeyi düşünmeden mis gibi kalırsın sefan olsun🎈

Bunaldım

Bunalttı beni
Evlenmeden önce böyle konular basit gelse de işin içine girince sıkıntı oluyor
Eşinizi öyle kabul etmeye bakın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X