Tatile gidememek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bu görüşe çok katılmıyorum. Bence kimse kendini o kadar iyi gizleyemez, olduğundan başkası gibi davranamaz. Çoğu insanın evliyken sorun ettiği şeylerin sinyalleri zaten öncesinde veriliyor. Ya görmezden geliniyor ya evlenince düzelir diye düşünülüyor. Öyle olmuyor tabi evlenince rahatsız etmeye başlıyor. Etrafımda ne kadar eşinin evlendikten sonra değiştiğini iddia eden arkadaşım varsa hepsinin eşi evlenmeden de böyleydi. Kimse kimseyi yüzde yüz tanıyamaz. Belli başlı huylar zaten bellidir bunlar değişmez. Evlendikten sonra tamamen bambaşka bir insan da olunmuyor.

Tatil sevip sevmemek bence gizlenebilecek bir konu değil. Bir insan bunu nasıl gizleyebilir ki? Adamın kültüründe yokmuş tatil bu şekilde büyümemiş, sonradan değişmesi pek olası değil o yüzden. Baştan buymuş zaten. Konu sahibinin kocası tatil sevmiyor nasıl ortak yol bulunsun? Adam ne kadar kaç gün konu sahibinin gönlü olsun diye yapmak istemediği bir şey yapsın? Boşanma sebebi olup olmaması da kişiye göre değişir. Bu bir yerde ortak paylaşımın azalması demek.
Dediğiniz gibi boşanma sebebi mi kişiden kişiye değişir. Bence artılar ile eksiler bir araya getirilip bakılmalı. Konu sahibinin kocasının istediklerini yapıyorsa , yılda bir kere olan bir tatil için bende fedakarlık yapılabilir beyefendi. Sonuçta hepimiz %100 istediğimiz şeyleri yapamıyoruz ki.

Evlilik biraz da değişimmiş gibi geliyor bana. Yani hayatınıza birini alınca illa ki bekar hayatı gibi olmuyor. Atı atın yanına bağla ya huyundan suyundan derler. İlla ki bir kaç özelliği değişiyor insanın.

Umarım konu sahibi de bir çözüm bulabilir bu durum için.

Gezmeyi sevmeyen bir adamla ciddi söylüyorum asla evli kalamazdım… benim için yaşam enerjisi… sebebi gezmiyoruz tatile gitmiyoruz olmazdı ama herşeyi gözüme batardı. Şiddetli geçimsizlik adı altında son bulan bir evlilik olurdu…

Bunaldım
Memleketlere git gel yapıyorum sürekli
Bu sene 3-4 günlüğüne yurtdışına çıktım kabul kısa tatildi güzeldi
Ama kıştan alsaydık oteli giderdik illa
Kocam tam köy çocuğu hayatında tatil görmemiş
Ben her yaz giderdim ailemle eğlenirdik
İlla aşırı lükse gerek yok imkan neyse ona giderdik
Ama otelde kalmayı aşırı gereksiz buluyor cimri bence
Evlendiğimizden beri kavgamız bitmedi
Her sene zorla bir yerlere götürüyorum bu sene lanet olsun uğraşmıcam dedim yurtdışına da gittik rahat bırakayım dedim ama yok ben bir otelde 3/4 gün geçirmek istiyorum
Tüm sene eşşrk gibi çalışıyorum kendi maaşımla giderim hiçbir beklentim yok ondan sadece sorun çıkarmaması

Bunalttı beni
Bazen boşasam kendim çocuklarla ne tatil yaparım be diyorum
Bazen de koca olmadan çocuklara 2 gün baksam kafayı yerim sakin ol diyorum
Ne yapayım bu adamın otel karşıtlığını
benim eşim de birebir aynı tatile gitmiyor 7 gün kendi işinde çalışıyor ama istese abisine bırakır kendi de bırakmak istemiyor kurban bayramında gidelim dedik onda da arefe çalıstı kurbanı kesti geldi aksam yola cıktık 2 gün kaldık trafik çok olur diye döndük 24 saat yol yaptık 1.5 gün tatil yaptık kesin boşayacağım dedim ama meğer hamile dönmüşüm :) 1.5 günde bebek oldu :)

ben de nasıl severim seyahati yurtdışı yurtiçi sürekli de gezerim yeni evli sayılırız bana karışmadı da ama annemle gittim şimdi çocuk olucak nasıl olacak bilmiyorum ama ondan ümidim yok bu da ben de çevremdeki insanları görünce öfke yapıyor

en son turla italya seyahatine gitmiştim evli bayanlar tek başlarına eşlerini çocuklarını bırakıp tura katılmışlardı o da mantıklı

Bunaldım
Her sene zorla bir yerlere götürüyorum bu sene lanet olsun uğraşmıcam dedim yurtdışına da gittik rahat bırakayım dedim ama yok ben bir otelde 3/4 gün geçirmek istiyorum
Tüm sene eşşrk gibi çalışıyorum kendi maaşımla giderim hiçbir beklentim yok ondan sadece sorun çıkarmaması

Bunalttı beni
Yaz bitti de ben konuyu yeni gördüm.
Kocayı boşamadan da çocuklarla tatile gidebilirdiniz. Adamın kumaş belli,gitmek de istemiyorsa her sene erken rezervasyonla alın tatilinizi,çocuklarla çıkın gidin mis gibi eğlenin bence. Benim eşim çok sever ama ben yine de ondan ayrı da bir program mutlaka yaparım. Bu sene aile olarak 2 defa gittik tatile. Ben sonradan arkadaşlarımla da bir hafta gittim,sonra da üç günlüğüne oğlumla beraber de gittim. Bekar olmanıza gerek yok yani,siz de deneyin bence seneye.

Otelde değolde apartta falan kalsaniz olmaz mı diyor. Banada otele para vermek cok sacma geliyor

Bunaldım

Bunalttı beni
başka bir sorun yoksa sırf tatile gitmek için boşanmak komik :D boşanınca tek gideceğinize göre, şimdi de kocayı geride bırakıp tek gidebilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X