terkettik sanıp depresyona girer diye korkuyorum, kedi almadan önce bukadar endişeleneceğimi bilmezdim, resmen kimseye emanet edemiyorum, gözüm arkada kalıyorHer gün uğrayıp bakacaksa çok sorun olmaz gibi geldi ama çok da minik, üzülür sizi çok arar. Ben küçükken veterinere bırakıyordum, kafesler o boyuttaki kedi için makul büyüklükte olur şu an.
En iyisi evde kalıp arada birinin gelip bakımını yapnası. Yada yanınızda götürün. Ben olsam kedimle gezerdim. Bir tane ile çok kolay.merhaba kızlar,
haftaya 1 haftalık tatile gidiyorum.2,5 aylık bir kediciğim var.ilk 3 gün anneme bırakacağım ancak sonrasında annemde tatile gidecek . kalanında evde bırakmayı düşünüyorum, kayınvalidem her gün yada gün aşırı uğrayıp kontrol edecek. Veterinere bırakmak istemiyorum çünkü kafeste tutuyorlar. Dediğim şekilde sorun olur mu ?? evcil hayvanı olanlardan yardım istiyorum.
oteli aldığımızda kedi yoktu evcil hayvan kabul etmiyorlar malesefEn iyisi evde kalıp arada birinin gelip bakımını yapnası. Yada yanınızda götürün. Ben olsam kedimle gezerdim. Bir tane ile çok kolay.
Kedilerin oyle huylari yoktur. Kedi mekan benimser sahip benimsemez. Sahibi cok da umrunda degildir yaniterkettik sanıp depresyona girer diye korkuyorum, kedi almadan önce bukadar endişeleneceğimi bilmezdim, resmen kimseye emanet edemiyorum, gözüm arkada kalıyor
merhaba kızlar,
haftaya 1 haftalık tatile gidiyorum.2,5 aylık bir kediciğim var.ilk 3 gün anneme bırakacağım ancak sonrasında annemde tatile gidecek . kalanında evde bırakmayı düşünüyorum, kayınvalidem her gün yada gün aşırı uğrayıp kontrol edecek. Veterinere bırakmak istemiyorum çünkü kafeste tutuyorlar. Dediğim şekilde sorun olur mu ?? evcil hayvanı olanlardan yardım istiyorum.
Kedilerin oyle huylari yoktur. Kedi mekan benimser sahip benimsemez. Sahibi cok da umrunda degildir yani
Merhabamerhaba kızlar,
:)))) Ay çok tatlıymış yerim ya onu :)))))5 güne kadar evde bırakıyorum
muhtelif yerlere 1 kg kadar kuru mama ve 3-4 kap su bırakıyorum
böyle 3 kere bıraktık bi sorun olmadı
ama aklımız onda kaldığından bilgisayardan facetime ayarlıyorum
gittiğim yerden evdeki pc nin kamerasına bağlanıp izliyorum sesleniyorum zaten kameranın önüne geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?