tatile giderken kediniz ???

_sushico_

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
1.712
1.194
333
38
merhaba kızlar,
haftaya 1 haftalık tatile gidiyorum.2,5 aylık bir kediciğim var.ilk 3 gün anneme bırakacağım ancak sonrasında annemde tatile gidecek . kalanında evde bırakmayı düşünüyorum, kayınvalidem her gün yada gün aşırı uğrayıp kontrol edecek. Veterinere bırakmak istemiyorum çünkü kafeste tutuyorlar. Dediğim şekilde sorun olur mu ?? evcil hayvanı olanlardan yardım istiyorum.

Her gün uğrayıp bakacaksa çok sorun olmaz gibi geldi ama çok da minik, üzülür sizi çok arar. Ben küçükken veterinere bırakıyordum, kafesler o boyuttaki kedi için makul büyüklükte olur şu an.

Benimki 14 yasinda, biz tatile giderken evde kalıyor ama mutlaka sabah aksam kontrol edecek birini ayarliyorum.
Kediler kendilerini sadece evlerinde guvende hissederler, veterinere falan birakip strese sokmayin.

Bence veterinere bırakmayın. 2.5 buçuk aylık kedi sürekli koşmak oyun oynamak ister . Evde yalnız da olsa özgürce koşabileceği alanı olur. Anneniz her gün bakıp mamasını suyunu verecekse evde kalması daha iyi bence.

Her gün uğrayıp bakacaksa çok sorun olmaz gibi geldi ama çok da minik, üzülür sizi çok arar. Ben küçükken veterinere bırakıyordum, kafesler o boyuttaki kedi için makul büyüklükte olur şu an.
terkettik sanıp depresyona girer diye korkuyorum, kedi almadan önce bukadar endişeleneceğimi bilmezdim, resmen kimseye emanet edemiyorum, gözüm arkada kalıyor

En iyisi evde kalıp arada birinin gelip bakımını yapnası. Yada yanınızda götürün. Ben olsam kedimle gezerdim. Bir tane ile çok kolay.

Tek başına bırakmak için çok bebek, çok ağlar. Kayınvalideniz siz dönene kadar eve alsa olmaz mı? Ya da bir arkadaşınız? Aynı şekilde geçici yuva ilanı da açabilirsiniz ilgili sitelerde; hayvanlar bebeklik/çocukluk dönemlerinde uzun süre yalnız bırakılmamalı, çok etkiler

ben kedimi bir hafta kadar yalnız bırakabiliyorum. sizinki yavruymuş benim kedim 4 yaşında. yavruyken de eğer gün aşırı biri gelip bakacaksa problem yok. sıkıntı yaşamaz. zaten alışıyorlar. sadece dikkat etmeniz gereken şey kapıların kapanmaması için önüne ağırlık koyun bir odada kapalı kalmasın. onun dışında bir sıkıntı olmaz merak etmeyin

terkettik sanıp depresyona girer diye korkuyorum, kedi almadan önce bukadar endişeleneceğimi bilmezdim, resmen kimseye emanet edemiyorum, gözüm arkada kalıyor
Kedilerin oyle huylari yoktur. Kedi mekan benimser sahip benimsemez. Sahibi cok da umrunda degildir yani

2 kediyi 1 ay yalnız bıraktım, kayınvalidem 2 günde bir 10dk uğrayıp yemeklerini sularını kontrol etti. Ama 3-4 yere su ve mama koydum ki, suyu falan devirlerse susuz kalmasınlar diye .

5 güne kadar evde bırakıyorum
muhtelif yerlere 1 kg kadar kuru mama ve 3-4 kap su bırakıyorum
böyle 3 kere bıraktık bi sorun olmadı
ama aklımız onda kaldığından bilgisayardan facetime ayarlıyorum
gittiğim yerden evdeki pc nin kamerasına bağlanıp izliyorum sesleniyorum zaten kameranın önüne geliyor

Eğer anneniz her gün gelip bakacaksa olur, annem beni okula yerleştirmeye geldi beraber gittik kedimiz 3 aylıktı her gün teyzem gelip bakmıştı sorun çıkmadı

Kesinlikle vet e bırakma.. kafes buyuk olsa bile duzenlerının bozulması hıc hoslaeına gıtmez.. annende bıle yabancılık çeker.. ama sımdılık en makul plan gobı gozukuyor.. keske bırakmama sansınız olsa çok kucuk

Merhaba, ben de geçen ay kedim 3 aylıkken 5 günlüğüne şehir dışına çıktım. Mama ve suynu devirme olasılığına karşılık iki farklı odaya daha mama ve su koydum, evin bir odasının ışığını da açık bıraktım. Kardeşim hergün uğrayıp mamasını suyunu kontrol etti, kedi oltasıyla biraz oynattı. Döndüğümüzde gayet mutluydu bi sorun yaşamadık

Merhaba

Her odaya su ve mama koy kediler yaramaz olurlar bendede var. Yanlislikla kapı kapanirsa susuz mamasiz.kalmasin

:)))) Ay çok tatlıymış yerim ya onu :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…