Tatile Giderken

CimcimeCeyda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2007
135
0
96
51
Antalya
Tatile çıkmama 4 gün kaldı. Tam 15 günlük bir tatil 2 çocuğum eşim ve ben. Tatil hazırlığı çok zevkli ama birşeyler unutmaktan korkuyorum..
Arkadaşlar sizde unutmamam gereken şeylere örnek vererek bana yardımcı olursanız çok sevinirim.:smiley-cool:

Beni unutma mesela... =)
Öptüm,iyi tatiller canım...
Not= Böyle bir topic açılmıştı,bulursam linkini koyarım.Bakarsın,ok?

Bak canım buldum topici...Aynı konuydu o da.Burdan okuyabilirsin neler önerilmiş kendisine.Tekrar öptüm,iyi tatiller.

Link Silinmiştir.

Yeşilim, nixe ve avcıduygu paylaşımlarınız için teşekkürler. Çok haklısınız telaştan neleri bırakmam gerektiğini unutmuşum.. Eşim o kadar titiz ki bu konuda geriliyorum ister istemez ama ilk bırakacağım şey bu hazırlanma paniği ve telaşı olacak. a.s.

:)) çok tatlısın!!!sağol. Hiç özleme mi? Fırsat bulduğumda internet cafe paklar beni, müptelası oldum KK'nın.

Bende inşallah Cumaya yolda olmuş olacağım bir gitsem hayırlısıysa unutucaklarımı boşver :) İyi tatiller hayırlı yolculuklar :)

Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!
Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!
İYİ TATİLLERRR....

not alın !!!! yaz bitmeden yapılacak 20 şey var :)
http://zeynebin.blogspot.com/2012/08/not-alin-yaz-bitmeden-yaplacak-20-sey.html?spref=fb[/URL]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…