- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
İş kendi işimiz eleman da var.. Dükkan var araba alıp satıyoruz ama insanın kendi işi olunca daha da zor oluyormuş malesef.. Her sene giderdik bu sene hiç gidemedik hep günübirlik yakın yerlere gittik.. Bakalım ayarlarsak gtcez inşallah.Eşinizin izin alma durumu yok mu? İşi devredeceği birisi falan?
Gidersiniz inşallah :) ama dert ettiğiniz şeye bakın Allah aşkına, her gün nasıl konular açılıyor görüyorsunuz... Şükredin.İş kendi işimiz eleman da var.. Dükkan var araba alıp satıyoruz ama insanın kendi işi olunca daha da zor oluyormuş malesef..
Gidersiniz inşallah :) ama dert ettiğiniz şeye bakın Allah aşkına, her gün nasıl konular açılıyor görüyorsunuz... Şükredin.
Herkes gidince insan daha da istiyor.. Sosyal medya fotoğrafları evde otururken görmek insanı biraz üzüyor..Valla bende istiyorum..
Amin ecmain.Doğru Allah başka dert vermesin inş
valla teselli diye söylemiyorum ama şu dönemde tatile gitmek mi bidaha tövbeler olsun,
önceki hafta ailemle dolaştık biraz, geçen hafta da bikaç gün fethiyedeydik, çin halk cumhuriyeti plajları gibiydi, hele katrancı diye bir yere girdik yarım saat içinde kaçtık, insanlar resmen üst üste yüzüyor ve ne kadar ipini koparan varsa gelmiş,
küçük çocuk yoksa eylül sonu ekim başı çok güzel olur güney, bikaç gün kaçar kafa dinlersiniz.
ben sosyal medyaya inanmam. Dün kuzenim mesela annemden 5 dk lığına bıçağı aldı ve "kurban bayramınız kutlu olsun", "et kesmek" şeklinde paylaşımını yaptı ve bıçağı sakince anneme geri verdi. Gram et kesmedenHerkes gidince insan daha da istiyor.. Sosyal medya fotoğrafları evde otururken görmek insanı biraz üzüyor..
O zmn artık havalar soğur ya tadı kaçar ekimde.. Bayram ya ondan öyledir kalabalık
biz her sene eylülün ikinci yarısında, okullar açıldıktan sonra 2. tatile giderdik,
havanın en güzel olduğu zamanlar.
bayram haftası kalabalıktan hiçbir şeyden zevk alamadık,
otelde bire bir kargaşa hakimdi, bilmiyorum belki biz yanlış yer seçimi yaptık, ama bidaha bedava olsa fethiyeye gitmem o kesin, inanılmaz bozulmuş.
Herkes gidince insan daha da istiyor.. Sosyal medya fotoğrafları evde otururken görmek insanı biraz üzüyor..
Aynı şu anki ruh halim. Ben de mi yazsam diyordum. Kardeşlerim hep tatilde. Bebek var diye gidemedik. Çok içim sıkılıyor çok. Sizi çok iyi anlıyorum.Herkese iyi bayramlar..
Şuan annemdeyim ablam tatilden geldi eşiyle bizde gece burda kaldık onlar var diye. Evleri başka şehirde gidecekler bir iki güne diye kaldık..
Herkes tatilde herkes fotoğraf paylaşıyor denizde orda burda... Denize bayılıyorum ama işte malesef evde oturuyoruz haftalardır eşimin de dükkanı var zaten çarşamba gününe kadar çalıştı. Herkes Antalya da Muğla da tatil de bn de çok gitmek istiyorum.. Bizde gtcez sanırım ama işte evde tıkılınca çok cnm sıkıldı kaç haftadır moralim bozuk... Paylaşmak istedim
Kesinlikle katılıyorum. Özellikle bayram tatilinde denize falan gidilmez. Aşırı kalabalık oluyor hiç keyif almıyorum.valla teselli diye söylemiyorum ama şu dönemde tatile gitmek mi bidaha tövbeler olsun,
önceki hafta ailemle dolaştık biraz, geçen hafta da bikaç gün fethiyedeydik, çin halk cumhuriyeti plajları gibiydi, hele katrancı diye bir yere girdik yarım saat içinde kaçtık, insanlar resmen üst üste yüzüyor ve ne kadar ipini koparan varsa gelmiş,
küçük çocuk yoksa eylül sonu ekim başı çok güzel olur güney, bikaç gün kaçar kafa dinlersiniz.
Kesinlikle katılıyorum. Özellikle bayram tatilinde denize falan gidilmez. Aşırı kalabalık oluyor hiç keyif almıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?