• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatile gitmek istiyorum..

valla teselli diye söylemiyorum ama şu dönemde tatile gitmek mi bidaha tövbeler olsun,
önceki hafta ailemle dolaştık biraz, geçen hafta da bikaç gün fethiyedeydik, çin halk cumhuriyeti plajları gibiydi, hele katrancı diye bir yere girdik yarım saat içinde kaçtık, insanlar resmen üst üste yüzüyor ve ne kadar ipini koparan varsa gelmiş,
küçük çocuk yoksa eylül sonu ekim başı çok güzel olur güney, bikaç gün kaçar kafa dinlersiniz.
Katrancı dediğiniz karaot plajı mi acaba

Katrancı dediğiniz karaot plajı mi acaba

yok değil, katrancı, günlüklüden bir önceki plaj, karaottan sonra, günlüklüden önce, geçen sene günlüklüdeki profili görünce bidaha gitmem demiştim, bu sene katrancıyı görüp daha kötüsü olamaz dedim.

bende tatil beldesınde yasıyorum su bır haftadır ıskence oldu bıze ne markette gezebılıyosun ne yolda yuruyebılıyosun küçük bu yer olduğu ıcın yollar dar milletin keyfını beklıyosun
valla bende su tatil bıtsede millet evine bi dönse dıye beklıyorum

Herkese iyi bayramlar..
Şuan annemdeyim ablam tatilden geldi eşiyle bizde gece burda kaldık onlar var diye. Evleri başka şehirde gidecekler bir iki güne diye kaldık..
Herkes tatilde herkes fotoğraf paylaşıyor denizde orda burda... Denize bayılıyorum ama işte malesef evde oturuyoruz haftalardır eşimin de dükkanı var zaten çarşamba gününe kadar çalıştı. Herkes Antalya da Muğla da tatil de bn de çok gitmek istiyorum.. Bizde gtcez sanırım ama işte evde tıkılınca çok cnm sıkıldı kaç haftadır moralim bozuk... Paylaşmak istedim
Umarım gidersiniz herşey gönlünüzce olsun

İnsanın moral gerçekten bozuluyor...
Ben de senin gibiydim , çalışıyorum eşim çalışıyor tatil Deniz dinlenmek gezmek hakkım diye diye geldik tatile , burda beni bi panik atak tuttu ki anlatılmaz o duygu , allahım kimseye vermesin , ilk iki gün çok güzel geçen tatilim hiç beklemediğim bir ruh hali ile kabusa döndü , bugün biraz nefes alabiliyorum ama iki gündür delirecem ben heralde diyordum , nefes alamıyordum acile gittik ilk fırsatta psikiyatriye gidin dedi panik atak belirtisi bu dedi, yalvardım dr a ne olur bi iğne ilaç yapın dedim , ölmek isteidm o gün , tatil boyunca geçmezse napacam dedim , ilk defa böyle bişey oldu bana ve de tatilde oldu , önce sağlık mış dedim.... çevremdeki herkes bana özenirken ben neler yaşıyordum yaşadım .... önce sağlık kardeşim ..

Ben de senin gibiydim , çalışıyorum eşim çalışıyor tatil Deniz dinlenmek gezmek hakkım diye diye geldik tatile , burda beni bi panik atak tuttu ki anlatılmaz o duygu , allahım kimseye vermesin , ilk iki gün çok güzel geçen tatilim hiç beklemediğim bir ruh hali ile kabusa döndü , bugün biraz nefes alabiliyorum ama iki gündür delirecem ben heralde diyordum , nefes alamıyordum acile gittik ilk fırsatta psikiyatriye gidin dedi panik atak belirtisi bu dedi, yalvardım dr a ne olur bi iğne ilaç yapın dedim , ölmek isteidm o gün , tatil boyunca geçmezse napacam dedim , ilk defa böyle bişey oldu bana ve de tatilde oldu , önce sağlık mış dedim.... çevremdeki herkes bana özenirken ben neler yaşıyordum yaşadım .... önce sağlık kardeşim ..

Doğru çok geçmiiş olsun bnm de ilk tatilim de diş ağrımdan duramıyordum

Back
X