- 12 Şubat 2016
- 1.382
- 1.443
- 53
- Konu Sahibi elifff_____
Evet normal yanii bence plan değişikliği yapma canım bunu gözünde büyütmeŞimdi baktımda bin lira olmuş ya ben 300 küsüre almıştım off
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet normal yanii bence plan değişikliği yapma canım bunu gözünde büyütmeŞimdi baktımda bin lira olmuş ya ben 300 küsüre almıştım off
İnş öyle yaparz çünkü ilk gün gezme bittikten sonra diğer günler evde toplanıyolar sırayla yada pikniğe gidiyolar ve ben çileden çıkıyorumİlk günde hepsini halledersiniz diğer günlerde gezip tozarsınız biz öyle yapıcaz![]()
anliyorum canimBende bilmiyorum ama oldum olası sevmem bayramları
Bide kalabalığı hiç sevmem ve her bayramda kalabalığa maruz kalıyorum belki de bu yüzden ne bileyim hiç sevmiyorum milleti dolaş el öp onlar sana şeker ikram etsin mesaj at ara bayram için kalabalık olarak toplan şamata olsun bunlardan hiç hoşlanmıyorum
Bayramı sevmemek değil, bayramı çok severim. Hele ki haftasonuyla birleşiyorsa(yanlis anlamayin sizi elestirmek icin degil )
bi insan neden bayrami sevmezki? (sadece merak)
biz gurbette bayramin tadini cikaramiyoruz bayrama hasret kaliyoruz size ozenti duyuyoruz ....
bayramda tatilimiz yok ya kendimiz 1gun icin izin aliyoruz yada gelip calisiyoruz
bayram tadi yok ziyarete giedcegimiz insanlarda ayni sekilde ya calisiyo ya okul .. hic bizaman bi araya gelemiyoruz
Artık öyle olcak yapcak bişey yokEvet normal yanii bence plan değişikliği yapma canım bunu gözünde büyütme
Bencede keskeanliyorum canim
Keske senin yerinde ben olsam sende benim yerimde olsan![]()
Evet bende öyleyimBayramı sevmemek değil, bayramı çok severim. Hele ki haftasonuyla birleşiyorsa
Oldum olası bayram ziyaretleri, fıldır fıldır akraba gezip el öpmeleri, sıkıcı sohbetleri sevmedim. Hatta anneannemde falanken "bilmemkimler ziyarete geliyormuş" dediklerinde sevdiğim bir akraba değilse "ben yakalanmadan gideyim o zaman" diye eve dönerdim. Sevmiyorum o curcunayı. Sevdiğim akrabalarımla zaten bayram dışında da görüşüyorum.
He bide bayramı 4. Günü esimin d.günü ne yapsam ne alsam diye düşünmekteyim hiç beklemiyor fena süprüz olucak sevdiceğimekarar veremedim
![]()