Tatile gitmek istiyorum:((

İlk günde hepsini halledersiniz diğer günlerde gezip tozarsınız biz öyle yapıcaz :D

İlk günde hepsini halledersiniz diğer günlerde gezip tozarsınız biz öyle yapıcaz :KK70:
İnş öyle yaparz çünkü ilk gün gezme bittikten sonra diğer günler evde toplanıyolar sırayla yada pikniğe gidiyolar ve ben çileden çıkıyorum
Ama mutlaka gezmek istiyorum

Bende bilmiyorum ama oldum olası sevmem bayramları
Bide kalabalığı hiç sevmem ve her bayramda kalabalığa maruz kalıyorum belki de bu yüzden ne bileyim hiç sevmiyorum milleti dolaş el öp onlar sana şeker ikram etsin mesaj at ara bayram için kalabalık olarak toplan şamata olsun bunlardan hiç hoşlanmıyorum
anliyorum canim

Keske senin yerinde ben olsam sende benim yerimde olsan :(

(yanlis anlamayin sizi elestirmek icin degil )

bi insan neden bayrami sevmezki? (sadece merak)
biz gurbette bayramin tadini cikaramiyoruz bayrama hasret kaliyoruz size ozenti duyuyoruz ....
bayramda tatilimiz yok ya kendimiz 1gun icin izin aliyoruz yada gelip calisiyoruz
bayram tadi yok ziyarete giedcegimiz insanlarda ayni sekilde ya calisiyo ya okul .. hic bizaman bi araya gelemiyoruz
Bayramı sevmemek değil, bayramı çok severim. Hele ki haftasonuyla birleşiyorsa :KK53:

Oldum olası bayram ziyaretleri, fıldır fıldır akraba gezip el öpmeleri, sıkıcı sohbetleri sevmedim. Hatta anneannemde falanken "bilmemkimler ziyarete geliyormuş" dediklerinde sevdiğim bir akraba değilse "ben yakalanmadan gideyim o zaman" diye eve dönerdim. Sevmiyorum o curcunayı. Sevdiğim akrabalarımla zaten bayram dışında da görüşüyorum.

Bayramı sevmemek değil, bayramı çok severim. Hele ki haftasonuyla birleşiyorsa :KK53:

Oldum olası bayram ziyaretleri, fıldır fıldır akraba gezip el öpmeleri, sıkıcı sohbetleri sevmedim. Hatta anneannemde falanken "bilmemkimler ziyarete geliyormuş" dediklerinde sevdiğim bir akraba değilse "ben yakalanmadan gideyim o zaman" diye eve dönerdim. Sevmiyorum o curcunayı. Sevdiğim akrabalarımla zaten bayram dışında da görüşüyorum.
Evet bende öyleyim
Şu an bile gerginim zaten

Mecburen bayramlarda yaşıyoruz bunları bayramlarda olmasa kimse kimseyi göremeyecek zaten:KK48:biz geçen bayram eşimin memleketine gezmeye gitmiştik bu bayram 1.günü akraba ziyareti yapacağız diğer günler bizim gezeceğiz buralarda :KK53:Ekim ayında gidecekseniz gerek yok bence bu bayramda böyle olsun bir daha ki bayram yine yaza denk geliyor o zaman kaçarsınız:rapci:

Ama senin işin bizden iki kat daha zor tabi herkeşlerden kıskanıyorsun :27: 2 kat kalabalık 2 kat kıskanclık bayramda konularını görür gibiyim eşim 2. Tabak baklava istedi :cry: eltimle çok konuştu bayramlaştı öptü :KK57::KK57: OMG bizi zorlu bor bayram bekliyor kızlar :KK23:

Benim bayram sevmeyisim cocukluk travmasi
Dunyanin en rezil hala, babaanne ve uvey ablalarina sahibim cunku. Bunlarin el birligiyle anneme yaptiklari eziyetler bayramlardan nefret ettirdi. Bekarken her bayram annemi de alip tatile ciktim buyudugum icin. Simdi evlendim ,daha ilk defa tatilde olacagim bayramda. Esimin ziyaret edilecek bir tek teyzesi vardi ne de olsa onu da ctesi gunu halledecegiz. Hepsi bu. Geri kalan zamanda evde oturup alakasiz sacmasapan insanlara hizmetcilik etmeye gerek gormuyorum. Tabii bu benim yasanmisligim benim sorunum benim bayramim. Herkesinki boyle degil ki. Kisaca seven kutlar, benim gibi nefret edenin de mutlaka kendine gore hakli sebebi vardir yargilanmaz diye dusunuyorum.
Kocaman iyi bayramlar kutlayan seven herkese

Son düzenleme:
iyi de anlaşmışsınız daha önceden. evlilik müşterek karar demektir. bazen kadın bazen erkek uyum sağlar. eşiniz yapmış büyüklüğünü sıra da sizde. şimdi anlaşmanızı bozarsanız yine bir hır gür çıkacak. adama da yazık ama. siz hep ben hep ben diyorsunuz.

bayramları hiç sevmem, el etek öpmekten nefret ederim, dolayısıyla cumartesi itibarı ile tatile çıkıyoruz.
hoş istanbulda da kalsak burda hiç akrabamız olmadığı için bayramlaşma olmayacaktı.
gidin siz de bikaç gün biyerlere, ekimde yine gidersiniz.

herkes bayramlari tatil görüyo...
tatile gidecek dinlencek öleler işte..
biz bayramlarda akraba ziyarete giderek geçiririz bazilari tatile gittiği biliyorum.
ben çocukluğumdan beri bayramlari çok severim..
ilk günü kurban kesilecek...
ikinci günü eşimin akrabalara ziyaret...
üçüncü günü benim akrabalara ziyaret..
dördüncü günü evde oh yatma:)
cuma günü işbaşi.. bi günlük olsada tmm dedim:) sorun etmedim.
ne var bunda.. illa tatil mi gerekiyo. zaten evimde dinleniyorum ki:)

Bayramlarda tatile karşıyım diyen bi eşim vardı. Tamam haklısın dedim. Bayramın ilk günü burdayız kurban vs bikaç aile büyüğü ziyareti sonra hooop tatil:) hem onun istediği oluyor hem benim. Bende sevmem ev ev gezmeyi. Bize gelen giden olmaz zaten. Bikaç aile büyüğünü görüp max 15 dk oturup kalkıyoruz. Tatile gidiyoruzda kısa oturma bahanemiz oluyor. Perşembe yada cuma resmi tatilse haftasonuyla birleştirip tatile giden insanlarız biz 9 gün evde ölürüz :))

elifff seni eski konulardan biliyorum çok sorunlu birisin ufak bişeye bile çok dert ediyosun valla.:confused:
maşallah ne derdin varmiş bi Allaha şükret herşeye ya.

He bide bayramı 4. Günü esimin d.günü ne yapsam ne alsam diye düşünmekteyim hiç beklemiyor fena süprüz olucak sevdiceğime :oops: karar veremedim :sus:

ilk gün zaten gezilmez kurban olunca. ikinci üçüncü günü gezin bu kadar büyütmeyin,maksat gönül almak. kalan günler de şehrinize yakın küçük bir ilçeye falan günü birlik kaçamaklar yapabilirsiniz. çalışan insanlar için bayramlara direk tatil olarak bakılıyor illaki.. ama bayramlar da unutulmaması gereken geleneklerimizin yaşatıldığı vakitlerdir. senede iki kere.. biraz tatil biraz gezme diye düşünüp eşinizi ikna etme değil de ortak karar vermek olarak bakablirseniz ikinizde gerilmeden karar alırsınız.

Back
X