Tatile nereye gidiyorsunuz?

Altinoluku cok severim ben de. Uzun tatilimizi kalkana planladik ama 3 gunluk oraya da kaçasım var.
Kesinlikle memleketim diye demiyorum ama çok güzel keşke bu kadar pis olmasa ama.. ayvalıklıyım başka yere gidince bile ihanet etmiş gibi hissediyorum 🤣

ben balayı için gitmiştim. Kartepe de alyakartepe diye bir yer. Korunaklı havuz, sabah-aksam öğünü var. Ve öyle temizdi ki. Çokta ilgililerdi çok memnun kalmıştık. Bungalov düşünüyorsanız mutlaka bir görüşün asla pişman olmazsınız yemekleri vs çok lezzetliydi.
Biz gittik diye başka yer düşünüyorum şimdii
Arkadasım diyor sarımsaklıya gidin denizi güzelmiş vs bilmiyorum araştıracağım ama insan gerçekten güvenemiyor
Satımsaklımııııı sırf yakın diye 1kere gittik ve böbreklerimiz dondu temmuz sonu olmasına rağmen. Buz gibiydi deniz.

Satımsaklımııııı sırf yakın diye 1kere gittik ve böbreklerimiz dondu temmuz sonu olmasına rağmen. Buz gibiydi deniz.

Ben bu yoruma katiliyorum, Sarimsakli tarafinda hem deniz buz gibi hem de ara sira ruzgar var .. Tatli tatli deniz ve sahil isteyenlere onerim Cesme - Ilicadir, ammmaaa en guzeli tabi ki Bodrum denizidir:KK50:

Heh şöyleeee. Ben her şey dahilde Belek tarafını daha çok seviyorum alternatif bol diye ama mesela Urla da bebeğimdir.

Ben de Belek ve Kemer severim😊

Bilmiyorum otel ismi verebiliyor muyuz ama Akra Kemer tavsiyemdir😊 Akrayı çok çok tavsiye ediyorum alanı çok geniş, denizi süper, sahil bandı uzun ve geniş, yemek ceşidi çok, oda temizliği iyi... konu sahibesi patlat bir rezervasyon☺️☺️☺️

Ben de Belek ve Kemer severim😊

Bilmiyorum otel ismi verebiliyor muyuz ama Akra Kemer tavsiyemdir😊 Akrayı çok çok tavsiye ediyorum alanı çok geniş, denizi süper, sahil bandı uzun ve geniş, yemek ceşidi çok, oda temizliği iyi... konu sahibesi patlat bir rezervasyon☺️☺️☺️
Akra ile bu sene seçtiğimiz otel arasında çok gidip geldim. Yine Belek baskın çıktı bende. Kemer de çok güzel. Hatta doğası daha güzel. Oranın koylarını tekne turuyla geziyorduk eskiden. Çocuklarla o da bitti. 😵‍💫

balıkesir antalyanın bir kısmı mersin muğlanın bir kısmını görmüş biri olarak muğlayı öneririm. 5 yıl önce falan gitmiştim şimdi nasıl bilmiyorum ama benim tatil anlayışım şu: birkaç gün birkaç farklı sahil, denize girmek
deniz sonrası dinlenip geceye kadar gezmek.
bu sene sadece denize girmeli mini bir tatil yaptık bu da güzel (bebekle daha iyi oluyor) ama gezmeli en güzeli…

Ben tesettürlü olduğum için bungolov tercih ettik birde gerçekten tatil benim için sakinlik dinlenme demek otel kalabalıgi Denizde olan yoğunluk beni daha çok yoracaktir iki çocukla kimseler görmeden rahat rahat yüzmek dinlenmek evimdeymis gibi hissetmek daha cazip geldi yarın gidicez inşallah göründüğü kadar güzeldir 🥰

balıkesir antalyanın bir kısmı mersin muğlanın bir kısmını görmüş biri olarak muğlayı öneririm. 5 yıl önce falan gitmiştim şimdi nasıl bilmiyorum ama benim tatil anlayışım şu: birkaç gün birkaç farklı sahil, denize girmek
deniz sonrası dinlenip geceye kadar gezmek.
bu sene sadece denize girmeli mini bir tatil yaptık bu da güzel (bebekle daha iyi oluyor) ama gezmeli en güzeli…
ay bi de kaş’ı çok beğenmiştim biraz pahalı ama tavsiye ederim 🥹
bu arada ben hiç büyük otel tatili yapmadım genelde ev kiralayıp gidiyoruz konaklamaya çok para harcamamaya çalışıyoruz

Konu sahibi yazın denizsiz tatil mi olur? Yapmayın Allah aşkına, ben de yüzme bilmiyorum ama o denizin havasını almak bile yetiyor insana. Hele akşamları çıkıp gezmek en sevdiğim aktivite 😃. Kocanız yüzme bilmiyorsa kıyıda takılsın, ayaklarını soksun falan yeter bence. İki yazdır Fethiye'yi tercih ediyoruz biz ama Muğla'da aşık olduğum yer Datça, gitmediyseniz dünya gözüyle gidin bir dolaşın derim.

Kızlar çok arada kalıyorum. Eşim çok yüzmeyi sevmiyor, bilmiyor da. Ben tam tersi çok severim. Ağustosta10 günlük bir iznimiz olacak, doğu turu dedik ama bu sıcaklarda çekilir mi bilemedik. Kapadokya dedik orası da aynıdır diye düşünüyorum, bunglov ev tarzı düşünüyorum eşim çok yanaşmıyor. Fikir verebilecekleriniz var mıdır?
Bende yüzmeyi bilmiyorum ama havuzlu evlere bakıyorum kiralamak için.. Havuz yatağına uzanıp serin serin efil efil bir tatil geçirmeyi tercih ederim

Kızlar çok arada kalıyorum. Eşim çok yüzmeyi sevmiyor, bilmiyor da. Ben tam tersi çok severim. Ağustosta10 günlük bir iznimiz olacak, doğu turu dedik ama bu sıcaklarda çekilir mi bilemedik. Kapadokya dedik orası da aynıdır diye düşünüyorum, bunglov ev tarzı düşünüyorum eşim çok yanaşmıyor. Fikir verebilecekleriniz var mıdır?
Kapadokya yaz çekilmez tecrübe konusuyr

Back
X