- Konu Sahibi SexyToiletPaper
-
derslerime çalışıyorum demişsin ya... gönül işlerini bir yana bırak bu yılını sadece derslerine ayır.. güzelce üniversiteye gir, sonra gönül işlerini düzene sokarsın... senin dediğin gibi seneyede arkadaşlarının üniversite olaylarına dışarıdan bakıp, fotolarını beğenirsin...
Sen zaten aklın yolu bir söylenecek şeyleri biliyorsun ki,en alta cevap olarak dip not düşmüşsün.Daha 18 yaşında ne tür hayaller kurdun da gerçekleşmedi.Bu yıl üniversiteyi kazanamamış olman ne diye hemen depresyona sokuyor.Kendini tam anlamaıyla derslerine verip,hedeflerine odaklanmak yerine internette polonyalı çocukla vakit eylersen,bir kaç yıl daha kazanamayabilirsin benden söylemesi.
zararı yok bence.
her şeyi dengeledikten sonra neden insanın vakit geçirdiği bir arkadaşı/sevgilisi olmasın ki.
üniversite hazırlık süreci uyu- kalk- yemek- ders- uyu değil ki.
eğer seni mutlu ediyorsa sohbet edersin uygun zamanlarda.
Annemle babamın barışmasını hayal ettim mesela, babamın annemi artık dövemeöesini ve aldatmamasını
Sonra üniversiteyi kazanmayı da hayal etmiştim ama sınav gecesi fenalaştım
Babannemin de hastalığından kurtulmasını istemiştim ama vefat etti
En yakın arkadaşımla hep beraber olucağımızı hayal etmiştim ama arkamdan konuşup iş çeviren pisliğin teki çıktı
Daha sayayım mı?
Depresyonda olmamın tek sebebi üniversite değil bir de.
Annemle babamın barışmasını hayal ettim mesela, babamın annemi artık dövemeöesini ve aldatmamasını
Sonra üniversiteyi kazanmayı da hayal etmiştim ama sınav gecesi fenalaştım
Babannemin de hastalığından kurtulmasını istemiştim ama vefat etti
En yakın arkadaşımla hep beraber olucağımızı hayal etmiştim ama arkamdan konuşup iş çeviren pisliğin teki çıktı
Daha sayayım mı?
Depresyonda olmamın tek sebebi üniversite değil bir de.
Ben de ablalarına katılıyorum. Ne kadar derslerime çalışıyorum diyorsan da, bu aşk-meşk meseleleri kafanın bir köşesinde durursa tam konsantre olamazsın. O yüzden hiç tanımadığın bir insan için değerli vaktini çok harcama.
Aşk hususundan muzdarip bayanlar var mı diye merak ediyorsan, bir sürü...forumun ilgili bölümlerinde hikayelerini okuyabilirsin.
Ne hazırlığı bu peki? Özel okula gideceksin ve ingilizce için 1 sene kaybetmeden arkadaşlarına yetişmeye çalışıyorsun sanırım.
Derslerine odaklan, erkekler hep var, 1 sene sonra da başka biri çıkar karşına zaten. Başarılar dilerim.
ailevi sorunlar zor.. benim yakın tanıdığım bir genç kızın başınada seninki gibi şeyler geldi... tamda olayları yaşarken, oda boşluğa düştü. ve üniversiteyi seneye kazanmak istediğini söylemişti. boşvermişti... ama sonra toparladı kendini ve üniversiteye başladı... şimdi çoğu şeyden uzaklaşmak istercesine başka bir şehirde okuyor...
benim düşüncem gönül işiyle okul işlerinin güzel yürüyemediği, ilişkilerde dört dörtlük olmuyor ya sonuçta. üzüntüne bir üzüntüde bu konuda katma.. hedefine odaklan.. seneye üniversiteye başlamış bir genç kız olarak daha güzel arkadaş seçimi yapabilirsin...
Malesef üniversiteye hazırlık süreci,tam dediğin gibi uyu kalk yemek ders uyuzararı yok bence.
her şeyi dengeledikten sonra neden insanın vakit geçirdiği bir arkadaşı/sevgilisi olmasın ki.
üniversite hazırlık süreci uyu- kalk- yemek- ders- uyu değil ki.
eğer seni mutlu ediyorsa sohbet edersin uygun zamanlarda.
Bunlar hayatın getirdikleri.Kimi acı kimi tatlı.Kimileri daha da acılarıyla karşılaşıyor.Hayat daha birçok şeyi öğretecek sana.Kendinle ilgili kurduğun hayallerin gerçekleşmesi için 18 yaşında karamsar olup depresyon değil,daha umutlu ve hırslı yaşamalısın.
Üniversite ciddi bir iştir.Senin hayatının temel taşını oluşturur.Erkek arkadaş herzaman bulunur,olacaktır da.Yabancı dilini siteden değil,okulda ve ciddi anlamda ders alarak geliştirebilirsin.Ama önceliğin üniversite olmalı.Yerini yurdunu kim olduğunu bilmediğin,dilini bile konuşmadığın saçma bir HAYAL den çık ve bir abla olarak tavsiyem kesinlikle ve kesinlikle derslerine odaklan.Cidd,ye al.Bak yaşıtların harıl harıl çalışıyor.Çok değil kazanana kadar bu fedakarlığı kendin için yap.
Malesef şu sıralar ingilizce için ders almak/kursa gitmek gibi bir durumum yok
İngilizceyi şu an öğrenmekten ziyade üniversiteye hazırlan.Yine söylüyorum sitelerden öğrenemezsin.
Sevgilin uzakta diye bütün vaktini onunla internetten görüşmeye ayırmaya çalışmadığın sürece sorun yok. Hatta bence İngilizce'ni geliştirmen için çok güzel bir fırsat da bulmuşsun. Skype üzerinden görüntülü ve sesli görüşme yaparak dinleme ve konuşma becerilerini de geliştirmeyi ihmal etme. Bilinçli bir kız olduğun belli, inanıyorum ki güzel bir üniversiteyi kazanabilmek adına yapman gerekenlerin farkındasın, eğer bu yapman gerekenleri kimse için ihmal etmezsen inanıyorum ki sonunda sen de bir hayalini gerçekleştirmiş olacaksın. Erkek arkadaşın sonunda her ne kadar Türkiye'ye yerleşmek istiyorum dese de bunu yapmayabilir veya yapamayabilir, sen yine de onunla geçirdiğin zamanın keyfine var, bu yaşta ilerisini çok düşünüp de canını sıkma.
Neden olmasın
Hani eminim şu esra eroldan bilmemneden çok daha mantıklı
En azından elektrik alamadım suyu kaçırdım gazı patlattım muhabbeti yapmıyorsunuz
Çok güldüm
Çok şükür maddiyatta gözü olan biri değilim
Ben de nickine bayıldım
Şaka bir yna da bunun için özellikle kurulmuş siteler var belli ülkelerden eş bulmak için yani siz muhabbet ediyorsunuz o da Türkiyeye gelmek istiyor bence bu güzel ama büyük sözler vermyin birbirinze derim belki arkadaşlık flört evet güzel eğlenceli olur eğer ki gelirse denersiniz gelmezse de üzülmezsiniz yani hayatınızı devam ettirin o arada diyorum ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?