• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı-Acı Heyecan

Can sıkıntısından aklıma gelmiş bir nick teşekkürler:1:

Evet gördüm o tarz siteleri aöa benim dediğim dil öğretme amaçlı bir site :)
Evet ben de duygularım karşılıklı olsaydı o şekilde yapmayı planlıyordum zaten bu yaşta bir ilişki ne kadar ciddi olabilir ki evlenme ihtimalimiz çok düşük :1:

Evlenmeniz için demedim canım sadece buna bile güvenen insanlar var sen mail arkadaşlığı yapmışsın çok mu demek istedim :) Hem dilin gelişir hem de farklı kültürü tanımış olursun :)

Ben de ablalarına katılıyorum. Ne kadar derslerime çalışıyorum diyorsan da, bu aşk-meşk meseleleri kafanın bir köşesinde durursa tam konsantre olamazsın. O yüzden hiç tanımadığın bir insan için değerli vaktini çok harcama.

Aşk hususundan muzdarip bayanlar var mı diye merak ediyorsan, bir sürü...forumun ilgili bölümlerinde hikayelerini okuyabilirsin.

Ne hazırlığı bu peki? Özel okula gideceksin ve ingilizce için 1 sene kaybetmeden arkadaşlarına yetişmeye çalışıyorsun sanırım.

Derslerine odaklan, erkekler hep var, 1 sene sonra da başka biri çıkar karşına zaten. Başarılar dilerim.

konu sahibi değilim de bu yazdığın kısmı anlayamadım? ne demek istedin merak ettim.

konu sahibi ingilizce hazırlıktan bahsediyor ve sadece özel okullarda hazırlık yok. birçok iyi devlet üniversitesinde ingilizce hazırlık var 1 yıl. özel okulu nereden çıkardınız anlayamadım. konu sahibi öyle birşey dedi de ben mi görmedim acaba?

konu sahibine ise yorumum bence de bu yıl sadece derslerine odaklansan iyi olur canım. hatta bence şimdilik ingilizceyi de bırak. yaz tatilinde ingilizce çalışıp hazırlığı atlayabilirsin. 3 ay vaktin olucak. sdaece üniversite sınavına odaklan bence.

konu sahibi değilim de bu yazdığın kısmı anlayamadım? ne demek istedin merak ettim.

konu sahibi ingilizce hazırlıktan bahsediyor ve sadece özel okullarda hazırlık yok. birçok iyi devlet üniversitesinde ingilizce hazırlık var 1 yıl. özel okulu nereden çıkardınız anlayamadım. konu sahibi öyle birşey dedi de ben mi görmedim acaba?
.

Evet, biliyorum, bende hazırlığı olan bir devlet üniversitesi kazanmıştım, ama ingilizcem iyi olduğu için, sınavı geçtim ve hazırlık okumadım. İngilizcem yeterli olmasaydı, oturup hazırlığı da geçiyim diye, üniversite sınavıyla beraber bir yandan da ingilizce çalışmazdım. Çünkü sana bedavadan öğretecekler zaten; yabancı hocalar falan da oluyor. Hem üniversite ortamı zevkli, hem de asıl ağır dersler başlamadığı için çok da rahat oluyorsun. Arkadaşlarla eğlen, ve kaliteli bir dil eğitimi al. Ne güzel. Konu sahibi kardeşimiz, ingilizce de çalışacağım deyince ben otomatik olarak, özel bir üniversite için bir yıl fazladan ücret ödemek istemiyor diye düşündüm.

Evet, biliyorum, bende hazırlığı olan bir devlet üniversitesi kazanmıştım, ama ingilizcem iyi olduğu için, sınavı geçtim ve hazırlık okumadım. İngilizcem yeterli olmasaydı, oturup hazırlığı da geçiyim diye, üniversite sınavıyla beraber bir yandan da ingilizce çalışmazdım. Çünkü sana bedavadan öğretecekler zaten; yabancı hocalar falan da oluyor. Hem üniversite ortamı zevkli, hem de asıl ağır dersler başlamadığı için çok da rahat oluyorsun. Arkadaşlarla eğlen, ve kaliteli bir dil eğitimi al. Ne güzel. Konu sahibi kardeşimiz, ingilizce de çalışacağım deyince ben otomatik olarak, özel bir üniversite için bir yıl fazladan ücret ödemek istemiyor diye düşündüm.

1 yıl kaybettiği için hazırlığı atlamak istiyor ki bence gayet mantıklı.

ne güzel arkadaşlarına yetişecek.

ben hazırlık okudum mesela hiç geçme sınavına bile girmemiştim ki zaten lisede almanca okuduğum için ingilizcem çok iyi değildi. rahatlık açısından üniversiteye alışmak açısından iyi tabi 1 yıl kaybı olmasa okusun derdim ama arkadaşlarına yetişmek istemesi gayet normal bana kalırsa.

o yüzden yanlış anlamayın burada görüyorum bazen hazırlık falan nedir bilmeyen bir ton insan var. acaba dedim bir tek özel üniversitede mi var sanıyorsunuz siz de.:44:

1 yıl kaybettiği için hazırlığı atlamak istiyor ki bence gayet mantıklı.

ne güzel arkadaşlarına yetişecek.

ben hazırlık okudum mesela hiç geçme sınavına bile girmemiştim ki zaten lisede almanca okuduğum için ingilizcem çok iyi değildi. rahatlık açısından üniversiteye alışmak açısından iyi tabi 1 yıl kaybı olmasa okusun derdim ama arkadaşlarına yetişmek istemesi gayet normal bana kalırsa.

o yüzden yanlış anlamayın burada görüyorum bazen hazırlık falan nedir bilmeyen bir ton insan var. acaba dedim bir tek özel üniversitede mi var sanıyorsunuz siz de.:44:

Alınmadım, önemli değil. Benim arkadaşlarım arasında, ingilizce seviyeleri rahatlıkla sınavı geçebilecek düzeyde olduğu halde, yine de hazırlık okuyanlar vardı. Onlar da hazır bedava iyi bir eğitim, önüme gelen fırsatı değerlendireyim, ingilizcem daha da iyi olsun diye düşünüyorlar. Ha 22 yaşında mezun olmuşsun ha 23, ne farkeder diye olaya bakıyorlar. Sanırım ben de bu gruba dahilim olurdum. Hem üniversite hem ingilizce yapıcam diye hayatta kasmazdım. Tabii herkesin önceliği farklı, arkadaş da kendi adına karar verecek.

Back
X