- 1 Haziran 2013
- 779
- 154
- 53
Eki Görüntüle 1032242
O sıcak su torbasını denedim kaç kez, bana mısın demedi, hemen koşup tırmandı yatağıma :) Saatli olarak deneyeceğim ama bi de :) Çok teşekkür ederim :)
Fotoğrafını koydum, umarım başarabilmişimdir :)
Ne kadar güzel, oğlunuzu da kendiniz gibi hayvansever bir birey olarak yetiştirmişsiniz. :) Bazıları var, sakın dokunma, aman ısırır diye uzak tutuyolar ama onların bizden başka yardım edecek kimseleri yok ki.
Yavrular için mamalar varmış, onunla besleniyo, su içsin diye şekilden şekile girdim bi türlü içiremedim, biberon da denedim açmıyo ağzını hiçbi şekildegeldiği ilk gün bi süt içti, onu da sulandırdım zaten, onun da sıvı hiçbi şey almıyo. Şimdi tek derdim bu
![]()
Katılıyorum kesinlikle :) Kedileri hep çok sevmişimdir ama koynumda uyumaya başladığı günden beri aşığım resmen![]()
Artık daha rahat uyuyoruz ikimiz de, o iyice yer değiştirmeye başladı, yatağın her yeri ona ait, ben de köşede aman ona bi şey olmasın diye uyuyorum![]()
Cok tatliymis yaa :)
Su icmemesi kötü ama o mamalar cok susatir çünki benim kendi kedim kuvetin suyunu acar kendi içerdi uy canım benim cok tüy döktüğü için ve aşırı yaramaz olduğu için vermek zorunda kaldım.
Ankara kedisiydi ama ısırma huyu vardi bebekle aynı evde imkansızdı yani,ama nasil içim yandı bilemessin kardeşim memleketten yanıma geldi unutuyum diye düşün.
Hayvan sevgisi cok guzel ama eyrilmak zorunda kalınca yada ölünce cok kötü ben ikisinide defalarca yasadim.
Cocuklugumdan beri kedi beslerim çünki yani sevgisini cok iyi bilirim,tuvalet durumları nasıl bizim annemgildeki kedi geldiği ilk gün mutfağın giderini bulup çukur diye oraya yapmıştı,hemen kum aldık ona yapti,genelde çok temiz hatvanlardir.
Son düzenleme: