• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı bir dert :)

Eki Görüntüle 1032242
O sıcak su torbasını denedim kaç kez, bana mısın demedi, hemen koşup tırmandı yatağıma :) Saatli olarak deneyeceğim ama bi de :) Çok teşekkür ederim :)

Fotoğrafını koydum, umarım başarabilmişimdir :)

Ne kadar güzel, oğlunuzu da kendiniz gibi hayvansever bir birey olarak yetiştirmişsiniz. :) Bazıları var, sakın dokunma, aman ısırır diye uzak tutuyolar ama onların bizden başka yardım edecek kimseleri yok ki.
Yavrular için mamalar varmış, onunla besleniyo, su içsin diye şekilden şekile girdim bi türlü içiremedim, biberon da denedim açmıyo ağzını hiçbi şekilde :( geldiği ilk gün bi süt içti, onu da sulandırdım zaten, onun da sıvı hiçbi şey almıyo. Şimdi tek derdim bu :(

Katılıyorum kesinlikle :) Kedileri hep çok sevmişimdir ama koynumda uyumaya başladığı günden beri aşığım resmen :16:
Artık daha rahat uyuyoruz ikimiz de, o iyice yer değiştirmeye başladı, yatağın her yeri ona ait, ben de köşede aman ona bi şey olmasın diye uyuyorum :1:

Cok tatliymis yaa :)
Su icmemesi kötü ama o mamalar cok susatir çünki benim kendi kedim kuvetin suyunu acar kendi içerdi uy canım benim cok tüy döktüğü için ve aşırı yaramaz olduğu için vermek zorunda kaldım.
Ankara kedisiydi ama ısırma huyu vardi bebekle aynı evde imkansızdı yani,ama nasil içim yandı bilemessin kardeşim memleketten yanıma geldi unutuyum diye düşün.
Hayvan sevgisi cok guzel ama eyrilmak zorunda kalınca yada ölünce cok kötü ben ikisinide defalarca yasadim.
Cocuklugumdan beri kedi beslerim çünki yani sevgisini cok iyi bilirim,tuvalet durumları nasıl bizim annemgildeki kedi geldiği ilk gün mutfağın giderini bulup çukur diye oraya yapmıştı,hemen kum aldık ona yapti,genelde çok temiz hatvanlardir.

Son düzenleme:
Cok tatliymis yaa :)
Su icmemesi kötü ama o mamalar cok susatir çünki benim kendi kedim kuvetin suyunu acar kendi içerdi uy canım benim cok tüy döktüğü için ve aşırı yaramaz olduğu için vermek zorunda kaldım.
Ankara kedisiydi ama ısıtma huyu vardi bebekle aynı evde imkansızdı yani,ama nasil içim yandı bilemessin kardeşim memleketten yanıma geldi unutuyum diye düşün.
Hayvan sevgisi cok guzel ama eyrilmak zorunda kalınca yada ölünce cok kötü ben ikisinide defalarca yasadim.
Cocuklugumdan beri kedi beslerim çünki yani sevgisini cok iyi bilirim,tuvalet durumları nasıl bizim annemgildeki kedi geldiği ilk gün mutfağın giderini bulup çukur diye oraya yapmıştı,hemen kum aldık ona yapti,genelde çok temiz hatvanlardir.

Ben de neler neler yaptım ama içmiyo bi türlü :( Hep es geçiyo su kabını :( Benimkinde de ısırma huyu var, ısırdığı zaman kızıyorum ama bakalım anlayacak mı :)
Ah işte, o ayrılma düşüncesi bile çok kötü, ki yaşayınca nasıldır kimbilir :(
İkinci gün kum aldık, bi kere koklattım hemen alıştı, şimdi çok şükür hep kuma yapıyor :)

Ben de neler neler yaptım ama içmiyo bi türlü :( Hep es geçiyo su kabını :( Benimkinde de ısırma huyu var, ısırdığı zaman kızıyorum ama bakalım anlayacak mı :)
Ah işte, o ayrılma düşüncesi bile çok kötü, ki yaşayınca nasıldır kimbilir :(
İkinci gün kum aldık, bi kere koklattım hemen alıştı, şimdi çok şükür hep kuma yapıyor :)

Siz görmediğiniz bi zaman içiyor olabilirmi?
Süt icmiyomu peki ve asilarini yaptirdinizmi kuduz falanmi acep gerçi belli ederdi ama issiriyomus falan siz bi veterinere götürün Asi kartı veriyo yılda bi kez aşısı oluyo okadar:)

Siz görmediğiniz bi zaman içiyor olabilirmi?
Süt icmiyomu peki ve asilarini yaptirdinizmi kuduz falanmi acep gerçi belli ederdi ama issiriyomus falan siz bi veterinere götürün Asi kartı veriyo yılda bi kez aşısı oluyo okadar:)

Aşılarını yarın yaptırıcaz, ısırma huyu işte oyun oynadığını düşünüyo :)
Su içiyo aslında ama çok az, yani öyle kana kana içtiğini görmedim hiç, daha çok yemek düşkünü :)

Aşılarını yarın yaptırıcaz, ısırma huyu işte oyun oynadığını düşünüyo :)
Su içiyo aslında ama çok az, yani öyle kana kana içtiğini görmedim hiç, daha çok yemek düşkünü :)

Himm daha küçük migdeside öyle susasa dayanamaz zaten siringayla ağzına akitabilirsiniz bide onu deneyin.
Yalnız iyi bi veterinere götürün burda arkadaslatdan tavsiyede alabilirsiniz aşının dozu önemli annemgilin kedi en son asisinda biraz kötü olmuş ama mutlaka yaptırın ve çığ et falan vermemeniz gerek hasatalik yapıyo ve tütünden insana geciyo su ciyerde kist oluşturuyorya o hastalık iste.
Ya bende kedi istiyorum ama çok zor devamli yolculuk yapıyorum ve kedi alırsam yanımda goturmem gerek.
Ya bide keşke arkadaş alsanız yanına bu süre sonra baska problemler olucak bidahaki sene eş istiyip devamli miyavliycak yani ciftlesmek istiycek ozaman ya kusirlastiricaksin yada isteğini yaptiricaksin :)
Yoksa hiç durmayan miyavlamasi psikolojini bozabilir ne kendi uyur ne sizi uyutur.
Aah bu kedi sevgisi yüzünden benim cekmedigim kalmadı kedi konusu benden sorulur yani.
Erkekmi disimi bu arada?

Himm daha küçük migdeside öyle susasa dayanamaz zaten siringayla ağzına akitabilirsiniz bide onu deneyin.
Yalnız iyi bi veterinere götürün burda arkadaslatdan tavsiyede alabilirsiniz aşının dozu önemli annemgilin kedi en son asisinda biraz kötü olmuş ama mutlaka yaptırın ve çığ et falan vermemeniz gerek hasatalik yapıyo ve tütünden insana geciyo su ciyerde kist oluşturuyorya o hastalık iste.
Ya bende kedi istiyorum ama çok zor devamli yolculuk yapıyorum ve kedi alırsam yanımda goturmem gerek.
Ya bide keşke arkadaş alsanız yanına bu süre sonra baska problemler olucak bidahaki sene eş istiyip devamli miyavliycak yani ciftlesmek istiycek ozaman ya kusirlastiricaksin yada isteğini yaptiricaksin :)
Yoksa hiç durmayan miyavlamasi psikolojini bozabilir ne kendi uyur ne sizi uyutur.
Aah bu kedi sevgisi yüzünden benim cekmedigim kalmadı kedi konusu benden sorulur yani.
Erkekmi disimi bu arada?

Evet, iyi bir veteriner bulmam gerekiyor. Geçtiğimiz cumartesi bi veterinere götürdük ama bence o adam hiçbir şeyden anlamıyordu. Yarın başka bir yere götüreceğiz.
Mamasından başka bir şey vermiyoruz zaten, daha çok küçük diğer yemekleri yemesi için.
Evimiz pek müsait değil maalesef, iki kedi çok zor olur bizim için :(
Dişi dedi veteriner, ileride kısırlaştırmayı düşünüyoruz zaten, daha rahat ediyolarmış sanırım.

Evet, iyi bir veteriner bulmam gerekiyor. Geçtiğimiz cumartesi bi veterinere götürdük ama bence o adam hiçbir şeyden anlamıyordu. Yarın başka bir yere götüreceğiz.
Mamasından başka bir şey vermiyoruz zaten, daha çok küçük diğer yemekleri yemesi için.
Evimiz pek müsait değil maalesef, iki kedi çok zor olur bizim için :(
Dişi dedi veteriner, ileride kısırlaştırmayı düşünüyoruz zaten, daha rahat ediyolarmış sanırım.

Ameliyatı zor ama korkutmak istemem ama narkoza pek dayanıklı diillemis yani uyanma şansı % 50 imiş annemgilinkide dışı disilerin ameliyatı daha sormuş rahmini yumurtaliklarini aliyolarmis.
Annemgilde kisirlastirdi ama çok zor olmuş ameliyatı dr öyle demiş narkozdan zor ayilmis falan yinede baska çare kalmıyor maalesef.
Evde büyüyen kedi dışarda yaşayamaz o yuzden birakamassiniz bağlılık faktorude var,aslında evde kedi beslemek zordur hakkındaki kararları vermekse daha zor:(

Ayyy oğluşummm geldi aklımaaa :) bende tontoşumu sahiplendiğimde yaımdan ayrılmıyorduu. Şimdide gece yatarken hep yanımda uyur sonradan sahiplendğim kıızmda öyle :)
Lütfen iç dış parazıt ve tum aşılarını yatırın zamanı gelınce kısırlaştırın ona iyi bakın o size alıştı lütfen onu bırakmayın.
Resımdekı benım oğlumu ilk eve getrdığım gun 20140606_230153.webp
Buda buyumuş halı POMELO_20150201211558_fast.webp

Ameliyatı zor ama korkutmak istemem ama narkoza pek dayanıklı diillemis yani uyanma şansı % 50 imiş annemgilinkide dışı disilerin ameliyatı daha sormuş rahmini yumurtaliklarini aliyolarmis.
Annemgilde kisirlastirdi ama çok zor olmuş ameliyatı dr öyle demiş narkozdan zor ayilmis falan yinede baska çare kalmıyor maalesef.
Evde büyüyen kedi dışarda yaşayamaz o yuzden birakamassiniz bağlılık faktorude var,aslında evde kedi beslemek zordur hakkındaki kararları vermekse daha zor:KK43:
O kadar korkutmayın ya ben iki kedimide kısırlaştırdım bırı dişi biri erkek Allaha skr ıkısıde çok ıyı ama narkoz verdıklrı için risk var insan amelıyatında bıle var :)

Back
X