- 25 Nisan 2018
- 1.442
- 5.021
- 158
- 39
- Konu Sahibi Zeynep Gulru
-
+1Çay saati için siz evde birşeyler yapsaniz.Oglunuza da koyarsiniz bir ıhlamur mis gibi keyifle afiyetle ev yapımı sağlıklı atistirmaliklarinizi yersiniz.Olmaz mi?
Yorumunuz icin tesekkur ederim. Ne yazik ki ne kendi tabagindakiyle ne de babasinin tabagindakiyle yetiniyor. Hep konusmaya calisiyoruz, babasi da konusuyor ama simdilik telkinlerimiz ise yaramiyor. Ben de buyuzden anne baba olarak cocugumuz icin biz fedakarlik yapalim istiyorum. Esim kadar olmasa da ben de yiyorum, ben de vazgececegim yani.E iyi de koskoca adamın ne yiyeceğine karışmayın bu yüzden küsmeniz de çok tuhaf.
Eşiniz 5 tane yiyorsa onun tabağına 5 tane koyun çocuğunuza ve kendinize de 2 tane koyun. Babalar bu kadar yer çocuklar bu kadar yer çok yemezler çok yiyince hasta oluruz bak bende seninki kadar yiyorum diye telkin edebilirsiniz mesela.
Bunu ben de esime teklif ettim ama oglumuzun kresde de ogleden sonra uyku saati oldugu icin aksam 10 dan once yatmiyor, boyle olunca da esim o saatte cay icmeyi kabul etmiyor.Çocuk uyuduktan sonra yapsanız olmuyor mu çay saatini?
Rica ederim.Yorumunuz icin tesekkur ederim. Ne yazik ki ne kendi tabagindakiyle ne de babasinin tabagindakiyle yetiniyor. Hep konusmaya calisiyoruz, babasi da konusuyor ama simdilik telkinlerimiz ise yaramiyor. Ben de buyuzden anne baba olarak cocugumuz icin biz fedakarlik yapalim istiyorum. Esim kadar olmasa da ben de yiyorum, ben de vazgececegim yani.
Kendimiz de yapiyoruz ama sorun oglumun sinir tanimamasi, sevdigi birsey olursa evde yapilmis olsun disardan alinmis olsun cok yemek istiyor. Ben de hep kucuk kase ve tabaklarda veriyorum ama bitince bana uzatip tekrar istiyor ya da babasinin tabagina saldiriyor. Kararli olup vermeyince agliyor, o zaman hem ona uzuluyorum hem de komsularimiza. Duvarlar kagit gibi, kesin duyuluyor, mahcup hissediyorum kendimi. Benim oglum da neredeyse 3 yasinda, 20 kelime kadar konusabiliyor, bu konuda dil terapistinden yardim aliyoruz, iki dile birden maruz kaldigi icin boyle oldugunu soylediler.Kendiniz yapın aslinda. Benimkiler de abur cubur çok sever. Paketi masaya getirmem küçük tabağa koyarım. Ufaklığa pekmezli su yaparım biz çay içeriz. Bazen gün içinde de ister küçük kaseler aldım ona kuru üzüm kuru yemiş koyuyorum alıp gidiyor. Çok tutturduğu zaman elimdeki alternatif neyse masanın üzerine koyar giderim mecbur onu alır gelir. Bir şey istediği zaman ufak kasesini kendi alıp bana verir. Henüz konuşmak istemiyor kendisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?