Tatlı Kriziniz mi Tuttu?

bende hamurisi tatli cikolata cips severim bu gece canim cok cekti dayanamadim bi adet mavi yesilin light sutlucikolata karamelli biskuvisinden yedim 147 kalori dio digerlerine gore az kalorisi ama umarim diyetimi etkilemez

ben de gecen gun tv de duydum 1 cay kasıgı zencefil ve bir tatlı kasıgı tarcını bir bardak ılık su da karıstırıp icince tatlı istegini hemen yok ediyomus onune pasta talı koysalar bile canın istemiyomus ben de yrn baslıam ins ise yarar cunku ben tatlısız yapamıyorum

tüm bunlar güzelde tatlı krizim geldimi hiç bişe çözüm olmuyo ya
offf buna çok canım sıkılıyo
naneli şeylenrde kesermiş sakız vs
beni bişe kesmiyo onu biliyorum ama

benimde tatli krizlerim vardi hep diyet yaparken , gerci simdi halen var kim vazgecebilirki nefis tatlilardan , ama bana krom tabletleri cok yardimci oldu diyetteyken resmen tatli ihtiyacim kesiliyordu kesin tavsiye ederim

benim kilo sorunum yok eşim 102 kilo ben 49-52 arası geziniyorum.eşim için araştırma yaparken buraya geldim.15 yaşımdan beri kilo sorunum olmadığı halde yediklerime dikkat ederim.gece 12 de kalkıp koca bi tabak dolusu börek yediğim bile olur ama tuzu olabildiğince az kullanırım asla yemeklerime tuz serpmem sonradan.bi ara şekeri çok abartıyordum hem tatlı yiyordum hergün hemde küçücük çay bardağına 8 şeker atıyordum. gelecekte sorun yaşayacağımı diüşünerek madem tatlı yiyorum en azından çayımın şekerini azaltayım dedim ve 6 ay öncesine kadar şekersiz çay içmeye başladım kan şekerim çok düşünce 1 kupa çaya 2 şeker atmaya başladım.neyse evde tatlı bişeyler olmayınca yengemin hamile olduğu dönemlerde kahvaltıda yediği bizim yörede her daim yapılan tatlıyo keşfettim.
bir kase yoğurda 1 tatlı kaşığı pekmez offf süper oluyo.ben onu geliştirdim nar üzüm kuru üzümde olur yada ne bileyim portakal muz mevsime göre yoğursun içine pekmez yada bi miktar meyve rendesi yada tanesi asla aklınıza tatlı gelmiyor.

Bana regli önce tatlı krizi gelir, keçi boynuzu kemiririm :D ya da bol tarçınlı sahlep içerim.
Olmadı gerilimi yüksek bi film bulur onu izlerim böylece tatlıyı unuturum.
Ama keçiboynuzu tavsiye ederim arkadaşlar hem çok faydalı hem kalorisiz hem de tatlı.

Off yaa beni hiç bişey kesmiyor. Çok çikolata yiyorum ve sürekli yaş pasta yapıyorum. Kilo aldım napcam ben :(

Back
X