tatlı mı tatlı komşum,n'apacağım?

fitblack

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
6.477
9.873
148
Çok iyi anlaştığım,abla gibi gördüğüm bir komşumuz var.ikimizin de kilo problemi var ama benim vereceğim 11 kilo,onun vereceği 50 kilo var. (ben 66, o 110 kilolarda)beraber spor yapmaya karar verdik ve yürüyüşlere başladık. aslında ben tek yürüyecektim ve oturduğumuz semte yeni taşındım. park vs var mı diye sordum o da dedi ki beraber yürüyelim. ben de tamam dedim haliyle,saatlerini falan da bana göre ayarlıyor sağ olsun. ama hiç böyle olacağını tahmin etmemiştim çünkü kondisyonumuz çok farklı. yani ben daha hızlı yürümek istiyorum,daha fazla tur atmak istiyorum lakin kendisi tur konusunda hep bir bahaneler buluyor orada köpek var vs o da haklı kilomuz bir değil. ama ayrı ayrı yürüyelim de diyemem konuşarak yürüyoruz çünkü.bir de bir kere ben tek çıktım bozuldu gibi geldi bana.ne yapsam bilmiyorum,yürürken hiç terlemiyorum nabzımın attığını hissetmiyorum. tek çıktığımda mesela eve su içinde gelmiştim. onunla yürüyüşlerimiz bana sallana sallana yürümek gibi geliyor.siz olsanız ne yapardınız? bir de parka gittiğimizde oradaki kedilerle de ilgileniyoruz,her seferinde mama götürmek,sularını değiştirmek vs gibi böyle bir rutinimiz oldu ne yapsam bu var bir de :KK43:

edit: kedilere mama vermeyi dert etmiyorum,başka bir yerde yürürsem ya da yürüyüşü bırakırsam aç kalırlar diye dert ediyorum. mama vermeyi nasıl dert edebilirim,canım onlar

Son düzenleme:
Bence konuşabilirsiniz , kötü birşey yok kırılacağını sanmıyorum .
kırılacağına o kadar eminim ki,yoksa söylerdim. bir de çok hevesli benimle yürümeye,hep diyor işte iyi ki geldin ben tek yürümeyi sevmiyorum vs yarıyolda bırakmış gibi olacağım sanki

Fazla yürümekten zarar gelmez birlikte gidin dönün sonra tekrar çıkın oh mis kafalar rahat :)
valla bunu ben de düşünmedim değil,onunla olan saati kıssam da öyle mi yapsam. hem kediler mutlu hem komşum hem ben,evet bunu deneyeyim bir süre çok yorulmam umarım. çünkü parka gitmek bile yarım saat :)

Bence de konuşmalısınız. Bende yüksek sesle müzik dinleyip seri yürüdüğüm için yanımda kimseyi istemiyorum. Bunda kırılacak birşey yok. Size ayak uydurması zor görünüyor.

Onunla birlikte yurudukten sonra siz bir sure daha devam ettirseniz yuruyusu? Cok mu olur?
hmm dönüşte ben gelmeyeyim deyip mi yürüsem? evet bunu diyebilirim sanki,parka git gel toplam 1 saat tutuyor zaten,uzak bir yere gidiyoruz

Bence de konuşmalısınız. Bende yüksek sesle müzik dinleyip seri yürüdüğüm için yanımda kimseyi istemiyorum. Bunda kırılacak birşey yok. Size ayak uydurması zor görünüyor.
sana katılıyorum canım

O zaman siz gün de iki defa çıkın yürüyüşe Nasıl olsa onunla çıktığınız Zaman yorulmuyormuşsunuz.
Sabah çok erken saatte falan çıkarsanız zaten gelemez.

yaaa aynen! benim de en sevdiğim. bir kere konuşarak yürümek doğru nefes almayı engelliyor. ben de tempolu ve kulaklıklarımı takarak yürümeyi seviyorum,psikolojik açıdan da çok rahatlatıyor. terapi gibi

Back
X