tatlı mı tatlı komşum,n'apacağım?

O evine gitsin siz devam edin söyleyin de yani saklayacak bişi yok madem tur yapmak istemiyorsun ben biraz daha devam edicem sana iyi akşamlar deyin. Bunda alınacak bişey yok. Yalnız ev hanımı heralde size sarmış :) Ama bende sevmem yürüyüş yapacaksam hızlı tempolu yürürüm sizin ki sohbet etmeye çıkmak konuşurken hızlanamazsında :)

Bu daha iyi bir cozum gibi. Hem komsunuz da kirilmamis olur. :)
evet en içime sinen bu oldu benim de :) herkes mutlu. çünkü ben hızlı yürümek istiyorum tek yürüyelim desem kırılacağına çok eminim. 45 kilo biri gelip bana bunu dese ben de kırılırdım sanırım (haklı da olsa)

Ama böyle olacağı belliydi, keşke baştan olur demeseydiniz; ya da ablacım ben hızlı 4 tur atıyorum, ayak uydurabilir misin ki demek gerekirdi.

Şimdi de alınmamalı. Ben tempolu yürüken, koşmak isteyen arkadaşıma engel olmayı kendimde hak görmem. Millet olarak hemen duygusala, kaprise bağlıyoruz.

O evine gitsin siz devam edin söyleyin de yani saklayacak bişi yok madem tur yapmak istemiyorsun ben biraz daha devam edicem sana iyi akşamlar deyin. Bunda alınacak bişey yok. Yalnız ev hanımı heralde size sarmış :) Ama bende sevmem yürüyüş yapacaksam hızlı tempolu yürürüm sizin ki sohbet etmeye çıkmak konuşurken hızlanamazsında :)
hem tempo yavaş,hem çok oyalanıyoruz hiç spor gibi olmuyor açıkçası. gezmeye çıkmışım gibi ama hep ağaç görüyorum feci sıkıcı :)

Tüm psikolojik rahatsızlıkların kökeni hep birilerini idare etmemiz. Buna yürekten inanıyorum. Yürüyüş önemli bir aktive bir şeyler hakkında düşünmek için fırsat da oluyor. Müzikle andan kopuyoruz. Bu yüzden yalnız olmalıyız.

Ama böyle olacağı belliydi, keşke baştan olur demeseydiniz; ya da ablacım ben hızlı 4 tur atıyorum, ayak uydurabilir misin ki demek gerekirdi.

Şimdi de alınmamalı. Ben tempolu yürüken, koşmak isteyen arkadaşıma engel olmayı kendimde hak görmem. Millet olarak hemen duygusala, kaprise bağlıyoruz.
hiç düşünemedim o an biliyor musunuz,bir de parkın yeri uzak ve yolu zor. 3-4 gidişte öğrendim zaten,o saatten sonra da gelme diyemedim. bir de çok hevesli olunca insan kıramıyor

Tüm psikolojik rahatsızlıkların kökeni hep birilerini idare etmemiz. Buna yürekten inanıyorum. Yürüyüş önemli bir aktive bir şeyler hakkında düşünmek için fırsat da oluyor. Müzikle andan kopuyoruz. Bu yüzden yalnız olmalıyız.
gerçekten çok haklısınız.

O zaman siz gün de iki defa çıkın yürüyüşe Nasıl olsa onunla çıktığınız Zaman yorulmuyormuşsunuz.
Sabah çok erken saatte falan çıkarsanız zaten gelemez.
mesela yarın tek kaçmak için 6.30'da çıkalım dedim tamam dedi,bana göre ayarlıyor saatleri maalesef. kendisi ev hanımı

Yürüyüşten dönünce evde leslie videolariyla yürümeye devam edin :P

teşekkür ederim hanımlar,gelme demek zor ama ben daha fazla tur atacağım deyip dönmemek daha kolay sanki.öyle yapacağım sanırım sağ olun:KK200:

Illa konusmaniz mi gerek? Esim kosmayi sever ben salon sporu severim. Evden birlikte cikar o parka ben salona gecerdim. Bitince bulusuruz. Bazen bende onunla parka gidersem o koşar ben paten kaymaya calisirdim.

Siz yine 1 tur birlikte atip sonra kendiniz tempoyu arttirin o yavas devam etsin. Eve birlikte gecersiniz bunda birsey yokki bunun icin gunde 2 kere parka mi gidilir.

Illa konusmaniz mi gerek? Esim kosmayi sever ben salon sporu severim. Evden birlikte cikar o parka ben salona gecerdim. Bitince bulusuruz. Bazen bende onunla parka gidersem o koşar ben paten kaymaya calisirdim.

Siz yine 1 tur birlikte atip sonra kendiniz tempoyu arttirin o yavas devam etsin. Eve birlikte gecersiniz bunda birsey yokki bunun icin gunde 2 kere parka mi gidilir.
herkesin iletişimi farklı maalesef. öyle uzaktan demekle olmuyor işte,eş gibi de değil ki bu. 3 aydır tanışıyoruz şurada,el sonuçta

Bence siz birlikte gidin yürüyün sonra o yorulup bırakınca siz kendi bildiğiniz gibi devam edin

cok kilo oldugu için cok tur attamaz ikinzi tur atın sonra o bitirsin ve siz devam edin..b,irde sunu diyin uzmanlar en az 35 daakkkatempolu yürüyüş oneriyor kesmeyelim deyimn

hem tempo yavaş,hem çok oyalanıyoruz hiç spor gibi olmuyor açıkçası. gezmeye çıkmışım gibi ama hep ağaç görüyorum feci sıkıcı :)
off çok sıkıcı valla yaa... Zaman kaybı gibi geliyor bana. Kadın gezinecek birini arıyormuş :) Haftada kaç gün çıkıyorsunuz? Ne kadar zaman geçiyor yürürken? Günleri azaltıp kendin çık sorarsa ben çok hızlı yürüyorum de biraz da sınır çekmiş olursun .

herkesin iletişimi farklı maalesef. öyle uzaktan demekle olmuyor işte,eş gibi de değil ki bu. 3 aydır tanışıyoruz şurada,el sonuçta

Esim elin kadinindan daha kiymetli valla esime diyorsam baskasina da derim ben ama genelde az tanidigimiz insanlara hep daha ince davranma geregi duyuyoruz nedense.
Ayip bir durum yoktu bence siz bilirsiniz.

Bir spor salonunda yağimi kilomu olcturdum, ayda şu kadar kilo verebilmek için günde bu kadar kalori yakmam lazımmış deyin.
Telefonunuza bu kalori uygulamalarını indirin. İlk gün birlikte yürüdükten sonra ikinci gün deyin ki : abla benim x kalori yakmam lazım, dun y kalori yakmisim :(
Böyle kilo veremem, yarın sabah çıkalım,ben dönemecin oradan kosayim, sen kendi tamponda yürü, 1 saat sonra kedilerin orda buluşur besleme yapar eve beraber döneriz.
Zaten sıkılırsa hepten kendi isteğiyle birakir

Back
X