• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı sıkıntılarımız :(

Merhaba arkadasim.6 aylik hamileyim .memurum bebegimin her seyini ilk aylarda aldim binbir hevesle.Keske kizimin bi yun yelegi olsaydi da evimde huzurum olsaydi.Keske bi giydigini on kere giydirecek olsaydim da bunlari yasamasaydim.Hicbir seyi olmasin .huzurlu bir ailesi olsun buyukleri olsun.Doguma gelmeyiz lohusa bakmayiz diyen babannesi dedesi olmasin.varsin kraftta yatmasin da yerde yatsin..hepsine raziyim inan.
Üzüldüm canım senin icin skma canını bebegn icin güclü dur haklısın bazen hamilelikten herşeyi kafamıza takıyoruz

Hic takilma bunlara
Ben kizima hadsiz kiyafet almistim cocuk dogdu 5 kilo hopp hepsini arkadaslarima dagittim.yani nasibinde yokmus giymek.
Alt ust takim al yumasak onden citcitli uyguna buldukca.ic badi al.yumusak kumastan önlük al.emdikce kusuyorlar.
Kendi ailen var mi bilmiyorum ama anneanne aliyor bizim adetlerde odaydi arabaydi
Hadi yoksada su file besiklerden al.mobilya zaten hantal bisi oluyor.
Arkadaşlarindan alabilirsin bebek arabasi.benim kizin arabasi tum istanbulu gezdi simdi memlekete gitti düsün : )
Iyi markalarinda inanilmayacak rakamlara indirimi dusuyor takip et.
Allah saglikla gelmesini nasip etsin.
Amin canım cümlemizinki saglıkla gelsin insallah besigini ailem alacak öyle söylediler zaten kıyafetlerinde cogunu annem aldı ben cok sey almadım sagolsun. Öyle yapcm suan daha kücüük olur diye bebek arabasını sonra alıyım diyorum takip ederim

Back