- 31 Temmuz 2016
- 572
- 438
- 33
- 29
- Konu Sahibi Yazyagmurum68
Teşekkür ederm cnım güzel yorumun icin düsünmeyim diyorum ama illaki duygulanıyorum aklıma takılıyor bebegime hic bisi alamadım diye üzüyorum kendimi ,olur insallah zamanla bizimde.Seni o kadar iyi anlıyorum ki cnm, aynı durumları ben de yasamistim hatta daha da kötüsü dogumuma 4 ay kala eşimi işten cikardilar ve ben 1 ay erken doğum yaptım. Oğlum geldiğinde dolabıni yerleştirmemiş,doğum çantam bile hazır değildi. Ama doğumdan sonra anladım ki bebegimin anne göğsü ve bezden başka hiçbir ihtiyacı yok. Sen şimdilik bir kaç zibin takımı,bez,banyo malzemeleri,şampuan, kıyafetleri için toz sabun alsan yeter. Ben ıslak mendil bile kullanmıyorum, daha sağlıklı olduğu için kaynamış su ve pamuk ile siliyorum oğlumun altını. İnan ki Allah im bir şekilde yardım ediyor ve hoopp bir bakmissin bebeğinin herseyi olmuş. Zaten şimdi sana hediye gelir, kıyafet, para falan. Sakın şimdiden bunları düşünüp de kendini de bebeğini de üzme lütfen. Çünkü gerçekten fazla hiçbir şeye gerek yok, bizzat yaşanıp tecrübe edilmiştir![]()