- Konu Sahibi tokevinackedisi
-
Ah tatlı sorununa tek çözüm var kafada bitirmek. Bende aynen nutella kavanozunu elime alınca bitirmeden duramazdım, birde yedikce yiyesim gelirdi, hergun tatlılar dondurmalar oo oo :/ Sabah kalkınca direk bir tatlı istegim olurdu ama 10 gundur kendime söz verdim yemicem diye. Aklıma mı geliyor, gidiyorum süt kaynatıyorum içine nescafe atıyorum biraz iciyorum, yada tarcınlı su iciyorum. 10 gun oldu 10 gunde sadece bugun 1 tane muffinin ucundan 1 catal aldım ve bıraktım o kadar oda istegimi köreltti. Bence evinize bir muddet cikolata almayın, canınız cok isterse zayıflamam lazım deyin ve yemekten vazgecin yada kendinize birkac gun verin su kadar gun yemezsem sonunda ödül olarak biraz cikolata yiyecegim diye =) Suanda evde nutella var ama gidip yemem sonucta belli bir hedef koydum önüme o hedefe ulasınca ödülüm olacak o benimUmarım sizde aklınızda bitirmeyi basarırsınız, kolay gelsin
merhaba kızlar sieyi epeydir takip ediyorum belki bana da bir çözüm buluruz diye bir danışmak istedim.. 178 boyunda 68 kiloyum..bikaç sene evvel 82 kiloya kadar çıkmış hipotrioid teşhisi konulduktan sonra da 56 kiloya kadar düştüm guatr olmam tatlı düşkünlüğüm yüzünden bu sene 68 e çıktım her akşam kardio yapıyorum 20:00 dan sonra hiçbirşey yemiyorum çok su içiyorum ama ııh 3 aydır tek gram veremedim çünkü çikolata isteğimi bastıramıyorum yemediğim gün çok sinirli mutsuz oluyorum..sonuc alamadığım için spora gidesim gelmiyor artık bacaklarım kollarım çok ince ama belim incelmiyo göbeğim gitmiyonapsam ben fikirlerinizi bekliyorum..
kesinlikle tatlılı şeylere kesmen lazım..bende çikolata delisiyim..73 kiloya kadar çıktım..şimdi diyetisyene gidiyorum.68 oldum daha vermem lazım..çikolatadan dolayı yağ oranım çok yüksekti dr bile şaşırdı..şimdi yağdan veriyorum allahtan..tatlıyı kesip onun yerine 1 porsiyon meyve ve kesinlikle yanında yoğurt yada süt içeceksin..yoğurt veya süt içmenin sebebi meyve şekeri yükseltir tek başına..onun için şart yoğurt,süt veya kefir..ben diyete başladığımda 3-4 gün kriz şeklinde tatlı aradım resmen eroinman gibiydim sanki..o kriz yavaş yavaş 1 haftada geçti..ve artık yok..adet öncesi bile tatlı krizim yok..öenmli olan ara öğünde meyve ve yanında süt ürünü tüketmen..kolay gelsin..sakın pes etme yoksa başaramazsın..oruç tutarken nasıl irade kuullanıyosun onu düşün ve asla o krizde pes etme dayan..soracağın bişey olursa ben burdayım yazaysın..
tatlım karatay diyeti kitabını indirdim ve orda bi tatlı tarifi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?