tatlı sorunuma bir çare arıyorum, öneriniz var mı?

tokevinackedisi

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2012
15
0
16
İstanbul
merhaba kızlar sieyi epeydir takip ediyorum belki bana da bir çözüm buluruz diye bir danışmak istedim.. 178 boyunda 68 kiloyum..bikaç sene evvel 82 kiloya kadar çıkmış hipotrioid teşhisi konulduktan sonra da 56 kiloya kadar düştüm guatr olmam tatlı düşkünlüğüm yüzünden bu sene 68 e çıktım her akşam kardio yapıyorum 20:00 dan sonra hiçbirşey yemiyorum çok su içiyorum ama ııh 3 aydır tek gram veremedim çünkü çikolata isteğimi bastıramıyorum yemediğim gün çok sinirli mutsuz oluyorum..sonuc alamadığım için spora gidesim gelmiyor artık bacaklarım kollarım çok ince ama belim incelmiyo göbeğim gitmiyonapsam ben fikirlerinizi bekliyorum..

canım gizli şekerin olabilir dikkat et , ölçümlerinin sonuçları nedir bilemiyorum ama :/ bi de ben çok tatlı krizine girdiğimde kurukayısı biraz kakaoya bulandırıp yerdim. regl dönemleri ilk yardımı gibi bişey olurdu bu

hımm gizli şeker...ölçüm yaptırmadım belki 6 aydır..bi baktırayım..bağımlılık gibi bi durumdayım çünkü eskiden bu denli yoğun çikolata şeker isteğim olmuyordu..:/

Çikolataya çare bulamadı uzmanlar malesef.40 grmlık bir çikolatayı bu 6 parça oluyor 1 er 1er parçalara ayırıp her gün 1 parça yemeye çalışın.Böylece 6 günde 1 çikolata yemiş olursunuz

Canım bende senle aynı dertten muzdaribim.Çikolataya,beteri de tatlıya dayanamıyorum.
Artık pastanelerin önünden bile geçmek istemiyorum çünkü muhakkak içeri giriyorum ve dilediğimi alıyorum
Kendime engel olamıyorum.Böyle olunca da ne yaparsak yapalım kilo falan veremeyiz

ben nutella kavonuzu ele geçirdiğim zaman bitirmeden bırakmayan biriydim ,çikolatalarda öyle ,şimdi haftada bir bitter yiyorum 3 4 parça ,birde lind die bir çikolata markasını n %85 kakao oranlı bi çikolatası var büyük marketler de oluyo onu ye çikolata dan soğursun bayağı acı tadı var :)

göbeğini gitmesi için sabhları yarım saat şınav ve mekik çekmelisin çok işe yarıyorr :))))

nutella yüzünden geliyo ne geliyosa:):) akşama grosmarketlere bakıcam lind için inş. ben de soğurum şu çikolatadan

:/ kilo vermeyi geç bi de kilo alma endişesi var:/:/

helekii ben hiçç tatlı yiyemeden yaşayamıyorum 22 yaşında 1.65 boyunda 68 kiloyumm etim sıkı çok aşırı durmuo kilom ama zayıflamam lazım hergun spora gdıom 2.ci haftam olcak umarım kilo veririm bakalım artık

Ah tatlı sorununa tek çözüm var kafada bitirmek. Bende aynen nutella kavanozunu elime alınca bitirmeden duramazdım, birde yedikce yiyesim gelirdi, hergun tatlılar dondurmalar oo oo :/ Sabah kalkınca direk bir tatlı istegim olurdu ama 10 gundur kendime söz verdim yemicem diye. Aklıma mı geliyor, gidiyorum süt kaynatıyorum içine nescafe atıyorum biraz iciyorum, yada tarcınlı su iciyorum. 10 gun oldu 10 gunde sadece bugun 1 tane muffinin ucundan 1 catal aldım ve bıraktım o kadar oda istegimi köreltti. Bence evinize bir muddet cikolata almayın, canınız cok isterse zayıflamam lazım deyin ve yemekten vazgecin yada kendinize birkac gun verin su kadar gun yemezsem sonunda ödül olarak biraz cikolata yiyecegim diye =) Suanda evde nutella var ama gidip yemem sonucta belli bir hedef koydum önüme o hedefe ulasınca ödülüm olacak o benim Umarım sizde aklınızda bitirmeyi basarırsınız, kolay gelsin

ahh bende şerbetli tatlılara düşkünüm aslında düşkündüm dikkat etmedim ama bayadır yemiyoum 10 gündür falan aslında biraz uzaklaşınca unutuyo insan tadını sabahları az bişey çiko marmelat yerim gün içerisindede canım çok isterse bi külah dondurma şimdilik o kadar bende çok insana danıştım ama verdikleri çözümler beni yatıştıramadı yeşil çaya kabuk taçın mı denemedim elmanın üzerine tarçınmı bi etki etmedi az bişey uzak kalmak etki etti bana ama sabah kahvaltımda az da olsa yerim tatlı bişeyler nede olsa akşama kadar eritiriz onları yiyosan akşamları değilde sabahları ye ama koca paket değil bi arkadaşın dediği gibi parçalara böl yarın sabah yine yicem de yada yemin et kendine engel olamıyacaksan ben öle yapıyorum

Madem cikolataya dayanamiyorsunuz, o halde günde 40 gram bitter cikolata yiyin.
Vücut bazen kilo vermeye direnir,umutsuzluga kapilmayin, bu gecici bir durum.
Hic yemek yememek, herseyi kismak yerine, kendinize gercekci,cok hizli olmayan bir plan yapin.
Mesela her gün 1200-1300 kalori almak, haftada 500-700 gram vermek cok saglikli ve idealdir.
Caniniz cok tatli mi cekti, sütlü tatlilari, cikolata mi cekti kakao orani %70 olan ya da bitter
olani tercih edin.
Günlük cikolata alimini 40 gram, sütlü tatliyi ise bir kase (200 gr.) olarak düsünün.
Cikolata yediginiz gün tatli yemeyin, tatli yediginiz gün cikolata.
Kilo vermek beyinde baslayan ve beyinde biten bir sürectir, oturup bedeninizle bir konusma
yapin, kilo vermek istediginizi size yardim etmesini isteyin. Bu bazilarina komik gelebilir ama,
böyle bir konusmayi ciddiye alarak, samimiyetler yaptiginizda bedeniniz mutlaka size yardim edecektir.
Sabirli olmayi ve kalori saymayi ögrenin.

Bende diyet yapıyorum tatlı krizlerimde yaptığım bir tatlı var onun tarifini vereyim çikolata gibi oluyor
2 çorba kaşığı tatlandırıcı
2 çorba kaşığı yağsız süt tozu(hamur işleri için pınarın mavi kutusundaki)
1 tatlı kaşığı yağı azaltılmış kakao bunların hepsini 1 çorba kaşığı yağsız süt ile karıştır sütle tamamen karıştıktan sonra bir kaşık daha süt ekle Bu seni bir kaç gün götürür çikolata tadı oluyor diyetine balta vuracak tek şey kakao olur oda bir kaç gün durgunluk yapar sadece

Ya da bir bardak süte tatlandırıcı ekle bir tatlı kaşığı light puding ya da kako ekle iç mis gibi oda çok güzel oluyor... Ya da meyveli light yoğurt tavsiye ederim

başta beyinde bitirmek lazım tabi ama ilk başta yediğin çikolata miktarını azaltarak başlayabilirsin bence. bir paket yerine yarım paket yada 1 kare yersin. yavaş yavaş azaltırsın. birden kesmek olmaz hiçbişeyi birden kesemeyiz

ya ben salt çikolata değil de gofretli çikolatalara dayanamıyorum.. 5 gündür yemiyorum gerçi,çok mutsuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…