- Konu Sahibi tokevinackedisi
-
çok basit !!
Çikolatayı kes ! :) ya da çikolatadan aldığın kaloriyi vermeye çalış canım :)
canım gizli şekerin olabilir dikkat et , ölçümlerinin sonuçları nedir bilemiyorum ama :/ bi de ben çok tatlı krizine girdiğimde kurukayısı biraz kakaoya bulandırıp yerdim. regl dönemleri ilk yardımı gibi bişey olurdu bu
merhaba kızlar sieyi epeydir takip ediyorum belki bana da bir çözüm buluruz diye bir danışmak istedim.. 178 boyunda 68 kiloyum..bikaç sene evvel 82 kiloya kadar çıkmış hipotrioid teşhisi konulduktan sonra da 56 kiloya kadar düştüm guatr olmam tatlı düşkünlüğüm yüzünden bu sene 68 e çıktım her akşam kardio yapıyorum 20:00 dan sonra hiçbirşey yemiyorum çok su içiyorum ama ııh 3 aydır tek gram veremedim çünkü çikolata isteğimi bastıramıyorum yemediğim gün çok sinirli mutsuz oluyorum..sonuc alamadığım için spora gidesim gelmiyor artık bacaklarım kollarım çok ince ama belim incelmiyo göbeğim gitmiyonapsam ben fikirlerinizi bekliyorum..
:) ya şınav çekemiyorum mekikti yana dambıldı epey yapıyorum gerçi sorunum göbekten ziyade yan yağlar..genişim arkadaş..göbeğini gitmesi için sabhları yarım saat şınav ve mekik çekmelisin çok işe yarıyorr :))))
ben nutella kavonuzu ele geçirdiğim zaman bitirmeden bırakmayan biriydim ,çikolatalarda öyle ,şimdi haftada bir bitter yiyorum 3 4 parça ,birde lind die bir çikolata markasını n %85 kakao oranlı bi çikolatası var büyük marketler de oluyo onu ye çikolata dan soğursun bayağı acı tadı var :)
:/ kilo vermeyi geç bi de kilo alma endişesi var:/:/Canım bende senle aynı dertten muzdaribim.Çikolataya,beteri de tatlıya dayanamıyorum.
Artık pastanelerin önünden bile geçmek istemiyorum çünkü muhakkak içeri giriyorum ve dilediğimi alıyorum
Kendime engel olamıyorum.Böyle olunca da ne yaparsak yapalım kilo falan veremeyiz
merhaba kızlar sieyi epeydir takip ediyorum belki bana da bir çözüm buluruz diye bir danışmak istedim.. 178 boyunda 68 kiloyum..bikaç sene evvel 82 kiloya kadar çıkmış hipotrioid teşhisi konulduktan sonra da 56 kiloya kadar düştüm guatr olmam tatlı düşkünlüğüm yüzünden bu sene 68 e çıktım her akşam kardio yapıyorum 20:00 dan sonra hiçbirşey yemiyorum çok su içiyorum ama ııh 3 aydır tek gram veremedim çünkü çikolata isteğimi bastıramıyorum yemediğim gün çok sinirli mutsuz oluyorum..sonuc alamadığım için spora gidesim gelmiyor artık bacaklarım kollarım çok ince ama belim incelmiyo göbeğim gitmiyonapsam ben fikirlerinizi bekliyorum..
başta beyinde bitirmek lazım tabi ama ilk başta yediğin çikolata miktarını azaltarak başlayabilirsin bence. bir paket yerine yarım paket yada 1 kare yersin. yavaş yavaş azaltırsın. birden kesmek olmaz hiçbişeyi birden kesemeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?