- Konu Sahibi tatlikiz_dmg
meraba arkadaşlar ben merve 17 yaşındayım yani lise 3e gidiyorum ve kilo vermeye çalışıyorum etrafımda ve okulum da çok güzel zayıf narin kızlar var ve sinir oluyorum ya ben neden böyle olamıyorum diyorum sürekliiii
her gün annemle kahvaltı muhabbetim bu oluyo... anne ben ne zaman zayıflıcam nasıl zayıflıcam diyip duruyorum bitanecik annem artık bunaldı ya hatta iki gündür tartışıyoruz ya anne ben çok çirkinim diyorum annem de tabi anne yüreğiyle güzelsin ama farkında değilsin diyo... ben de böyle deme işte anne kabul et çirkinim ve çok şişkoyum diyorumm
neyse lafı çok uzatmak istemiyorum.. kadınlar kulübünü bi yıldır felan takip ediyorum kilo vermeye karar verdikçe girip sizin yazdıklarınızı okuyup imreniyorum ben de böyle olsam diyorum bazen hevesleniyorum bir süre devam ettiriyorum diyetimi... sonra bozuyorum hep hüsranla bitiyo
bu arada 44 bedenim boyum 1.65 kilom şu an 75-76 arasında gidip gelio hedefim şu an 60.. 2 ay önce 79 kiloydum hırs yaptım bir ayda 4 kilo verdim her hafta 1 kilo verdim ama sonra kilo vermem durdu acayip moralim bozuldu :105: bugün de nete girmişken biraz bakıyım yeni gelişmeler var mı dedim.. ne zamandır da düşünüyordum ben de bi günlük oluştursam mı diye ve bugün karar verdim benim de bir günlüğüm olsun dedim
umarım destek olan arkadaşlar olur ve birlikte zayıflarız.. umarım herkes yazımı okur desteklerinizi bekliyorummm :109: