Tatlıses'de Saray tartışmasına katıldı: Bu ne ya!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Hülya Avşar'dan sonra İbrahim Tatlıses de Cumhurbaşkanlığı Sarayı tartışmalarına katıldı.
Sitene Ekle

Türkiye İş Kadınları Derneği (TİKAD) heyetiyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret eden Hülya Avşar, Cumhurbaşkanlığı Sarayı ile ilgili, "Hiç tahmin ettiğimiz kadar ihtişamlı değil, ben çok ihtişamlı görmedim. Abartıldığı kadar yok" demişti. Bu tartışmaya bugün ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses de dahil oldu.

İşte ünlü sanatçının görüşü: "Sanki Türkiye Cumhuriyeti'ne yakışmadı gibi bir algı oluşturdunuz. Bu ne Allah aşkına! Şunu söyleyebilirsiniz; 'bugüne kadar kimsenin aklına gelmedi, neden bu hükümetin aklına geldi' deyin anlarım. Ama 'kendilerine saray yaptırdılar' cümlesini anlayamam. Efendiler, ben kendimi bildim bileli Amerika'nın Beyaz Saray'I vardı. Ne yani, onların Beyaz Saray'ı varsa bizim de AK SARAY'ımız olmasın. Yoksa yakıştırmıyor musunuz? Unutmayalım ki burası da Türkiye Cumhuriyeti. Bence yakışır. Hem de çok yakışır...
milliyet

fakat nasıl parıldıyor ya, elektirik mi dayanır buna, bu kadar çok ışıklandırmaya ne gerek var, gündüzden parlak gece

Beyin terk etmis vücudu

Hadi bu zengin cok baglamiyor bunu saraya goden o paralar. Bunun daha korkuncu asgari ucretle gecinmeye çalışıp yakisir uzun adama Ak saray diyen versiyonu var. En fenasi o.

Evet saraya methiye düzecek sıradaki ünlüyü tahmin etmeye var mısınız kızlar? Ben Şafak Sezer diyorum :)

Konuştu yurdumun baş kırosu.
Valla bende hiç beğenmedim, dünyanın parası harcanmış ama normal bir Devlet Dairesi gibi olmuş.
Mimarda zevk sıfırmış ..

Size hava hoş tabi.
O kadar param olsa bana da yapılan bir saray çok gelmez.
Bunlar mı halkın sanatçısı ? Peh peh peh...

Yoksulluğu lugatlarından çıkarmış olmaları, Ülke nufusunun büyük bölümünün açlık sınırının altında yaşamaya çalıştığı gerçeğini yok etmiyor.

zaten ibrahim tatlısesi hiç sevmem...buda sanatçımı...parası bitti galiba
Ay dusduru kurban olayım gülüm türkücülere, şarkıcılara sanatçı denmesin, medya popçusundan, türkücüsüne, arabeskçisine hepsine sanatçı dedi, "sanat ve sanatçı" kavramlarının anlamı değişti.
Sorarsan Neremi neremi de sanatçı
Neyse sırf bunu demek için girdim çıkıyorum

Lafa bak yav...Amerikanin sarayi varmis, bizim niye olmasinmis... Amerikanin cok daha baska seyleri de var, bizim niye yoksa o yuzden olabilir mi acaba? Amerika bugun dunyanin (kabul etseniz de etmeseniz de) en buyuk gucu, Beyaz Saray bu gucun Amerikadaki en belirgin sembolu ve ayni zamanda basbakanlik konutu. Ayrica Amerikaninki saray degil adi da Turkcelestirildigi gibi beyazsaray degil, Beyaz Ev (White House). Icimden lafimi bir sifatla tamamladim..

Ay bi bu lahmacun eksikti zaten, daha birkaç a önce ağlıyordu kanalımı kapattılar parasını vermedim diye ne çabuk dönmüş yine

Benim derdim saray değil. Ne halleri varsa görsünler ama kestirdikleri ağaç kadarda başlarına taş düşsün inşallah. Koskoca Konya' da bebeğime keçi sütünü bir tek Atatürk Orman Çiftliği' nin mağazasında bulabildim. Yakında tamamen kapatırlar zaten. Birde o sarayın altında kalırlarsa daha bir mutlu olurum her halde.

Bugun Topkapi Sarayi Osmanli Imparatorlugunun zamanindaki ihtisamini temsil ediyor, dunyanin heryerinden onu ziyarete geliyorlar. Ayni sekilde bugun Amerika'daki White House da Amerika'nin dunyadaki super gucunu temsil ediyor, onu da her yil milyonlarca kisi ziyarete geliyor, icine girilemedigi icin onunde hatira fotograflari cekiliyorlar, hatta ben bile cektirmistim. Peki Turkiye'de bugun yapilmis bu White House'in on kati buyuklugundeki Aksaray neyi temsil ediyor bir dusunun bakalim?

Ben soyliyeyim... Bugun Turkiye'deki milyonlarca fakir insanin vergileriyle ormanin icine kacak olarak yapilmis bu tuvalet seklindeki saray bu milletin parasinin ve de milli servetinin icine AKP tarafindan nasil edilir onun sembolu gibi duruyor. Bu insanlarin paralari, emekleri AKPnin baskani RTE'nin ihtisam tutkusu ve sonu gelmez kibri ugruna nasil har vurup harman savurulur onu temsil ediyor. O yuzdendir ki adi da AK Saray zaten...RTEnin bugune dek uyguladigi politikalara, hukukun lagvedilmesine, adaletin bir kadin adina donusmesine, diktatorlugune, sifirlanan paralara, yagmalanan ormanlara bir ibret abidesi gibi yukseldiginden oturudur ki RTEye de cok yakismis, buna ben de katiliyorum.

Son düzenleme:
adam milyonları götürdü tırlarla, biz hala saray öyle saray böyle... Zenginin parası züğürdün çenesini yorar dedikleri bu olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…