• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tavırlardan bunalmış ama seven bir erkek ara verelim der mi?

dünden beri aradı msj attı. ben sensiz yapamam falan filan.. hem bu ilişkiyi düşünelim diyor hem de 1-2 gün sonra da pişman oluyor. çok mu sağlklı bu davranış bilemiyrm. ben sana çok düşkünüm bağlıyım diyor. ayrılsa 10-15 gün dönmese neyse ama 1-2 günü geçmiyr ayrılığmz bunu da göz önünde bulundrn. gene de bu şeklde sık küsüp barışmak normsl gelmiyr bana

senin vazgeçmeyeceğinden sevdğinden emin olduğu için böyle diyor.bence ara vermek ayrılıp brısmak ilişkiyi yıpratır.. bence sen bu iliskiyi gözden gecirmemiz lazım oyüzden arama mesaj atma 2 mizde düsünelim diyerek aradıgında telefonlarını açmayarak cevap yazmayarak korkut.en azından seni kaybetme korkusunu yaşasın..sık disini 2 hafta fln hicbirsekilde iletisim kurma onunla seviyorsa eğerki gercekten zaten bu zaman süresinde soğukluk girmez ve kaybetme korkusundn ben ne yaptım diye o üzülsün pişman olsun :21:

bu kadar bağlı olup seviyorsa insan bu kadar kolay bunları söylememeli ve ilk aylarda daha ince tavırları olmalı. bence aklında başka birileri de vardır yedekte bu yüzden kendine bu kadar güvenerek rahat konuşuyordur. sende sevdiği bazı noktalar olabilir ve diğerleriyle karşılaştırdığında eksikliğini gördüğünde onları göz önünde bulundurarak sensiz olamıyordur. sende kendini toparla ve dik dur kendi başına bunun üstünden gelebileceğini düşün. 5 ay önce o yoktu ve hayatında neler değişti yada eksildi onları tart. o olmazsa hayatında ne olur nasıl hissedersin onları düşünerek hareket et. sonuçta kimse hint kumaşı değil. gerçekten sevilmeye değer olduğuna karar verdiğinde onun için mücadele edebilirsin...
;)

hayatta bile gri alanlar varken ya siyah ya beyaz ayrımı yapmak çok saçma hepiniz ya doğrusunuz ya mükemmel yada en berbatı mı hayr!
ikinci olarak niye direk başkası olsun? kendimden biliyorum bazen insanın sadece düşünmeye zamanı oluyor ara verelim demek ayrılalım yada seni sevmiyorum demek değilki ? bana biraz zaman ver bi kafamı topliim demek. düşünmüş ve dönmüş iki gün bile onun için sensiz zor geçiyormuş demekki seni seviyor sana geri dönmüş he temam ama sen dersenki sürekli böle mi olcak neden bide sen düşünmek için zaman istemiyosun? hep kavgaları o mu çıkartıyor yada ara verelim ayrılalım lafını o mu sölüyor yoksa sende arada tavırlarının dozunu kaçırıp bunaltmış olabilir misin? ki kendi şahsi fikrim olarak senn bana mesaj atmadın olayının tribini ikinci güne kadar uzatman çok çocukça geldi iki dk da gönlünü almak için uğraşmışsa alttan alınır yani bunda trip atcak ne var ?

ilişkiye ara vermek artık seni istemiyorum demekle eş değer ne yazık ki..:ssz:
ve henüz altı beş aylık bir ilişki içim..ayrıca nerde ne yazdığının ne önemi olabilir ki??
face ilişkisi var kavramını anlayamıyorum bir türlü:51:

ilişkiye ara vermek artık seni istemiyorum demekle eş değer ne yazık ki..:ssz:
ve henüz altı beş aylık bir ilişki içim..ayrıca nerde ne yazdığının ne önemi olabilir ki??
face ilişkisi var kavramını anlayamıyorum bir türlü:51:

hala katılmıyorum nedn seni istemiyorum demek olsunki bnde verelim ddm çünkü tartşmak istemiyordum ve iyikide demişim aramız her zmnkinden daha iyi ve bn hala seviyorum.

hala katılmıyorum nedn seni istemiyorum demek olsunki bnde verelim ddm çünkü tartşmak istemiyordum ve iyikide demişim aramız her zmnkinden daha iyi ve bn hala seviyorum.

ara vermek çok saçma ortada bir sorun var demekki o sorunda konusarak ortak bir karar vererek çözülmeli..ara verelim sen kendin düşün ben kendim düşüneyim çok saçma bana görede.. karsıma alırım böle böle böle sorun var bunu öneriyorum o bende bunu öneriyorum ya ortak bir karar alınır baktın kavga ediyorsun ozaman iliski daha fazla zarar vermeden bitirilir..hayatta birde griler var demissin gri bulanıklık rengidir...buda kimsenin hayatında olmamasını temenni ederim:ssz:

ara vermek dmek yeni biriyle tanışdım hoşlandım sen ilgimi cekmiyorsun demek oluyor

bilmem benim ve arkadaşlarımın genel düşüncesi bu doğrultuda:51:
kafası karışık insan ara verir..:37: baktı değişen bir şey yok
kaldığı yerden devam eder...:27:

ara vermek çok saçma ortada bir sorun var demekki o sorunda konusarak ortak bir karar vererek çözülmeli..ara verelim sen kendin düşün ben kendim düşüneyim çok saçma bana görede.. karsıma alırım böle böle böle sorun var bunu öneriyorum o bende bunu öneriyorum ya ortak bir karar alınır baktın kavga ediyorsun ozaman iliski daha fazla zarar vermeden bitirilir..hayatta birde griler var demissin gri bulanıklık rengidir...buda kimsenin hayatında olmamasını temenni ederim:ssz:
demekki siz tek kavgada bile ayrılıyosunuz, konuşmamaktan değil kafa dinlemekten bahsediyorum ben. gri alan yok die bişey bile yok bi insan yada ilişki mükemmel yada berbat olmaz mutlaka bi kusur vardır. siz çok çekmişsinz anlaşılan fazla hassassınz.

ara vermek dmek yeni biriyle tanışdım hoşlandım sen ilgimi cekmiyorsun demek oluyor
alakası yok o senn fikrin.

bilmem benim ve arkadaşlarımın genel düşüncesi bu doğrultuda:51:
kafası karışık insan ara verir..:37: baktı değişen bir şey yok
kaldığı yerden devam eder...:27:

kafası karışık işte bu! bazen insan çok fazla şeye bölünmek zorunda kalır ve bu ilişkisinde sorun olabilir o yüzden zaman ister biraz kafamı topliim die karşı tarafta anlayış gösterir bu kdr. ara vermek budur.

bukadar kişi yanlış zaten birtek sen doğrusun:1: siz tek kavgada bile ayrılıyorsunuz demişsin pamuk ipliğine bağlı dur mola verelim dinlenelim diyecek ilişkimiz zaten yok..kafa dinlemek neden olsun?ya ben anlatamıyorum ya sen anlamıyorsun heran mutlu oldugun sesini duymadan duramadığın görünce heyecanlandıgın kişiyleyken ne kafası dinlemek Allah aşkına:9: inan hastayken bile onun sesini duymak bana engüzel ilaç.. bizim ilişkimizde grilik bulanıklık yok sanırım direk şeffaflık olduğundan senle hem fikir olamamış olabiliriz..kusursuz suan çok şükür zaten ufaktefek şeyleri konusarak hallederizde çok çok büyük sorun oldu diyelim biz mola vermezdik yollarımızı ayırırdık..daha hiç ayrılmadık Allah korusun zaten ara vere vere bugüne gelseydik parmaklarımızda hiç çıkmamak üzere olan yüzüklerimiz olmazdı..yani hassas olacağım durum yok..sanada önerim fazla mola verme eğerki evlilik yolunda o kişiyle yürümek istiyorsan :ssz:

Son düzenleme:
ben tartısmaları sevmem eger konu cok uzarsa daha sonra konusmak ıcın sakın kafayla dur derım. Bunda da bı sorun goremıyorum cok ara vermekten de bahsetmıyorum. Benm ara verme kavramım bu merk etme canm bnmde mukemmel bı ılıskım var aynı yuzuklerden bende de var. Ama sana da dırek ayrılmamanı onerırım madem hastayken bıle o ılac. Dırek ayrılırız dıe atıp tutma. Emın ol ara vermek daha cazp gelır o an.

Back
X