Taviz veren hep biz bayanlar mı oluyoruz?

HeartLess

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2007
12.733
40
208
53
Diğer
ilişkilerimizde taviz veren taraf hep biz bayanlar mı oluyoruz sizce..??
peki neden??
karşı tarafı üzmemek için mi?
karşı tarafı kaybetmemek için mi?
neden??

ben her zaman derim örnekk bir eş değilim diye.
taviz vermem, alttan almam, kimseyi sakinleştirmek için nazıyla oynamam.
nerdeyse 4 senelik evliyim bunları yapan değil, yapılan oldum hep.
bundan sonra da yapar mıyım bilmiyorum..

ben taviz veremem. üzmemek için üzülemem ben.
kendim için değerliyim ben, kaybetmemek için benden birşeyler gidecekse eğer; gitmesin derim..

haklıysam taviz vermem ben eş iş arkadaş aile fark etmez benim için

ama şu da var mesela ben normalde arkamdan konuşup yüzüme gülen, iki yüzlü, çifte standartlı ve dedikoducu insanlarla görüşmem hayatıma sokmam illa görüşmem lazımsa iş nedeniyledir en fazla merhaba nasılsından ibarettir muhabbetim ama kayınvalide ve görümcem bu tanımların tamamına uydupu halde onlarla görüşüyorum mecburen eşime olan saygım ve sevgimden bu da taviz aslında ama yerimde olsa eşimde aynını yapardı Allah'tan benimkiler dert çıkartmaz pek eşim çok sever ailemi kardeşlerime de abilik yapar kol kanat gerer hep ben de o böyle yaparken ben de mesafeyi korur görüşürüm diyorum ne yapayım hatta evliliğim bozulsa çok mutlu olacaklarını bildiğim halde görüşüyorum

herşey karşılıklıdır aslını düşünürsek.
ama ezilen sürekli taviz veren kadınlarda yok değil.
bu yaşadıklarımız iki tarafında görgüsünden kültüründen yaşam standartından gelir.
çok eğitimli bir eşin baskısına maruz kalıp alttan alıp geçinmeye çalışan arkadaşlarımızda var.
bunların tam tersini yaşayanda.
ben ve eşim ikimizde birbirimizi mutlu etmeye çalışırız ikimizde bir çok şeyden taviz veririz.
o ilk bulduğu fırsatta benimle ilgilenip vakit geçirmek ister. her daim arar gideceği yeri haber verir. ne yapacaksa önce bana söyler. üzerime titrer. bende onun. karşılıklı bir ilişki bizimki.

Yerine göre taviz verdim yerine göre vermedim. Ama çevremde genelde taviz veren taraf hep bayanlar oluyor.

Back
X