tavlamam lazım yardım .s

biggirlss

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2012
63
0
16
Trabzon
bir çocuk var bizim sınfta geçen sne pek hiç dikkatimi çekmiyodu ama bu sene aynı sınfa düştük ve acayip hoşuma gitmeye başladı fakat ben çok labali bi insan dglimdir tanıdıklarıma çok samimiyimdr ama tanımadıklarma hemen gerçek yüzümü gösteremem ve dışardan beni buzlar kraliçesi olarak falan görürler neyse öyle işte çocukta sıralar tekli ve benim hemen yan tarafımda oturuyo dip dibe diyebilirz ben bundan da yararlanmak istyorum samimi olmak için bu çocugu tavlamak için önce arkadaş flan olmam lazım önce muhabbeti flan kurmalıyım nasıl kurarım nasıl olcak ya aslında konuşuyorz öyle ders hakkında falan bişey oldgnda flan knusuyrz hiç knusmuyoruz degil ama arkadaş gibi de degiliz benim önce arkadaş olmam lazım nasıl başlamalyım ? yani nasıl davranmalıyım? daha mı samimi ne bilim işte tavlamak için neler yapmalıyım çok yardıma ihtiyacm ve ayrıca güzel kızımdır yani bu zamana kadar tanıdgım insanlar hep öyle söylediler çirkinsin diyen hiç olmadı o yönden sıkıntı yok bu arada 16 yaşındayım ve tavlamak içn neler yapmalıym yardım istiyorm akıl istiyorum yorumlarınızı bekliyorum :)

bir çocuk var bizim sınfta geçen sne pek hiç dikkatimi çekmiyodu ama bu sene aynı sınfa düştük ve acayip hoşuma gitmeye başladı fakat ben çok labali bi insan dglimdir tanıdıklarıma çok samimiyimdr ama tanımadıklarma hemen gerçek yüzümü gösteremem ve dışardan beni buzlar kraliçesi olarak falan görürler neyse öyle işte çocukta sıralar tekli ve benim hemen yan tarafımda oturuyo dip dibe diyebilirz ben bundan da yararlanmak istyorum samimi olmak için bu çocugu tavlamak için önce arkadaş flan olmam lazım önce muhabbeti flan kurmalıyım nasıl kurarım nasıl olcak ya aslında konuşuyorz öyle ders hakkında falan bişey oldgnda flan knusuyrz hiç knusmuyoruz degil ama arkadaş gibi de degiliz benim önce arkadaş olmam lazım nasıl başlamalyım ? yani nasıl davranmalıyım? daha mı samimi ne bilim işte tavlamak için neler yapmalıyım çok yardıma ihtiyacm ve ayrıca güzel kızımdır yani bu zamana kadar tanıdgım insanlar hep öyle söylediler çirkinsin diyen hiç olmadı o yönden sıkıntı yok bu arada 16 yaşındayım ve tavlamak içn neler yapmalıym yardım istiyorm akıl istiyorum yorumlarınızı bekliyorum :)

ilk adımı her zaman erkek atmalı bana göre ki gözünde değerin artsın

:))))))))))))))) ablamm yaaa napcan tavlayıp daha çok kçksün düşünme böle şeyleri sen :)
bırak istiosa o sana açılsın yada senin tabirinle tavlasın:34:

16 yaşındasın :26: başlığın acayip '' tavlamam lazım''

bence senin ders çalışman lazım:31::31:

Bence çocuk tavlamak yerine derslerini düşün tatlım.Ben senin yereinde olsam önce güzel bir üniversiteye gitmeyi düşünürdüm.Sonra zaten madem güzelsin ünv. gençler seni tavlamak için uğraşır.Böyle taktiklerle uğraşma derim yaşında küçük

bekle biraz bakalım..
o adım atsın..
yada gençler artık ekliyolar birbirlerini fln..
öyle yap sende..

canım daha 16 yaşındaymışsın yaşın küçük yani bu yaşlarda olan şeyler ama şunu yapabilirsin ilk önce arkadaşça yaklaşmaya çalış ondan sonra birşey olacağı varsa zaten olur ama şunada dikkat et sana başka bir amaçla yaklaşmasın ilk önce bundan emin ol bizim burada söylediklerimiz sadece fikir sonuçta senin yanında değiliz ve seni tanımıyoruz annenle aran nasıl bu tür konuları konuşabilir misin eğer konuşabilirsen ya da kendine yakın bulduğun birisiyle de pekala konuşabilirsin sonuçta onlar seni en iyi tanıyanlar seni çok öpüyorum kendine iyi bak

emirle ferihanın ilk bölümlerini izle ,bak bakalım emir için sıraya giren kızlar mı değerliydi ,pas vermeyen feriha mı :1:ağır ol ,isteyen gelir seni bulur zaten ,eğere güzelsen onunda dikatini çekersin bir süre sonra ,sen bişey yapma bekle .

:) ''tavlamak'' kelimesi her ne kadar bana biraz tuhaff gelse de hoşlandığın kişiyle muhabbet kurmak istemeni anlayışla karşıladım:) ilgisini çekmek istiyorsun belli, sadece kendin ol sakın yapmacık tavırlar içine girmeye falan çalışma.önce bi bak bekle bak bakalım çocuk nasıl biri, nelere meyilli, arkadaş olunacak bir tipse eğer yavaş yavaş ortak konularınız oldukça muhabbetiniz de olucaktır zaten.sonuçta aynı sınıftasınız..bol şans :) ama asıl hedefinden şaşma önemli olan güzel bi üniversite kazanmak.klazanınca da ohoooo elini sallasan ellisi gelicek, bence önceliğin derslerin mesleğin olsunn

bu arada derslerimi söylemiş herkes ama ben zaten anadolu lisesine gidiyorum ve derslerim çok başarılı benim böyle yazdıgıma bakmayın gayet dersimi falanda çalışırım her zaman ama benimkisi ego meselesi yani şöyle anlataym normlde hani erkekler tarafndan ilgi görürm hani bi ortama girdgmde direk dikkat çekerm ama bu çocuk bana pek pas vermedi yni pek alışık olmadıgım bi durum ve sanırım bana pas vermedgi için bu bana çok koydu pas vermektn kastım çıkmak falan degil hani takmıyodu da yani ilgsni çekmyodm sanırım ve çok garipsedim acayip taktm kafama bişeler yapıp bi şkilde tavlamam lazm onu bu arada bu beni takmaması flan okuln başlarndaydı şuan mesela biraz dha böyle muhabbetmz var ve biraz dha olsn knusyrz biraz olsn ilgili diyeblirm sanırm yavaş yvs dikkatni çekiyrm ama bana hani bi akıl vern dikkatni dha fazla çekmek içn ne yapmalıym öncelikle o dışardan bakıldgnda havalı halimden kurtulmalı mıym yani ne blim samimiyeti geliştirmek içn ne yapmalıym? ben zaten onunla çıkma derdinde deglim teklif etsede çıkmam derslerm herşeyden önemli ama şu varki baştan bana çok koydu ya amacım şu: bu çocuk beni begenmeli ve benden hoşlanmalı. sadece ve sadece bunu istyrm .

ego savasına girmişsin canım.:19::19:

bu yaşta dolambaçlı düsünceler yerine masum seylerle yetinsen ?:31:

Eğer bahsettiğin kadar güzelsen, zaten o sana karşı adam atacaktır. Sen onu tavlamaya çalışma. Belki de sırf onu tavlamak için onun hoşuna gitmeyeceği tavırlar sergileyeceksin ki ablacım kaçan kovalanır;) Ona karşı ilgin olduğunu belli etme... Bırak o sana gelsin. İlgi gösterirsen erkek milleti kaçar:34:

ama ben öyle pısırık şey kızlardan deglim yani kafama koyduysam yaparım yapmalıyım yapmazsam ölürüm öyle söylim hani ben kendmi bildm bileli böyleym kafama taktıysam bişeyi bitmstir o asla olmuyosa olmuyodur deyip kestrip atamam.

ama ben öyle pısırık şey kızlardan deglim yani kafama koyduysam yaparım yapmalıyım yapmazsam ölürüm öyle söylim hani ben kendmi bildm bileli böyleym kafama taktıysam bişeyi bitmstir o asla olmuyosa olmuyodur deyip kestrip atamam.

ben senin ilerideki halini düsünemiyorum canım :19:

örnegin : yaprak dökümündeki ferhunde gibi misin ?

Eğer bahsettiğin kadar güzelsen, zaten o sana karşı adam atacaktır. Sen onu tavlamaya çalışma. Belki de sırf onu tavlamak için onun hoşuna gitmeyeceği tavırlar sergileyeceksin ki ablacım kaçan kovalanır;) Ona karşı ilgin olduğunu belli etme... Bırak o sana gelsin. İlgi gösterirsen erkek milleti kaçar:34:

ama zaten ilgi göstermiyorum bi tarafnda dönmüyorum yani belli etmiyorum ddim ya buzlar kraliçesi bi halim var mesela başka kızlara diyelim bi espri yapıyosa şakayla karışık vuruyosa flan takılıyosa başkalarna bana öyle takılmıyo laf flan atamıyo şaka bile olsa o şekilde davranamıyo labali bi insan olmasna ragmen bana labali tavrını sergilemiyo bana kalırsa çekiniyo. ama neden? ben onu yemicem ya.

bu arada derslerimi söylemiş herkes ama ben zaten anadolu lisesine gidiyorum ve derslerim çok başarılı benim böyle yazdıgıma bakmayın gayet dersimi falanda çalışırım her zaman ama benimkisi ego meselesi yani şöyle anlataym normlde hani erkekler tarafndan ilgi görürm hani bi ortama girdgmde direk dikkat çekerm ama bu çocuk bana pek pas vermedi yni pek alışık olmadıgım bi durum ve sanırım bana pas vermedgi için bu bana çok koydu pas vermektn kastım çıkmak falan degil hani takmıyodu da yani ilgsni çekmyodm sanırım ve çok garipsedim acayip taktm kafama bişeler yapıp bi şkilde tavlamam lazm onu bu arada bu beni takmaması flan okuln başlarndaydı şuan mesela biraz dha böyle muhabbetmz var ve biraz dha olsn knusyrz biraz olsn ilgili diyeblirm sanırm yavaş yvs dikkatni çekiyrm ama bana hani bi akıl vern dikkatni dha fazla çekmek içn ne yapmalıym öncelikle o dışardan bakıldgnda havalı halimden kurtulmalı mıym yani ne blim samimiyeti geliştirmek içn ne yapmalıym? ben zaten onunla çıkma derdinde deglim teklif etsede çıkmam derslerm herşeyden önemli ama şu varki baştan bana çok koydu ya amacım şu: bu çocuk beni begenmeli ve benden hoşlanmalı. sadece ve sadece bunu istyrm .

ego tatmini yani ama gerek varmı boyle birseye cocuk senden hoslansa sana ilgi duysa ne olucak pesindemi kosturcan ona da yazık degilmibu acıdan dusun..hem belki ilgisizliginin sebebi hayatında baska biri oldugundandır yani butun erkeklerin sana ilgi gosterip senden hslanabilcekleri bir dunya yok her pas vermeyene her ilgilenmeyene bu taktigi uygulamayacaksn heralde

Son düzenleme:
Back
X