bir çocuk var bizim sınfta geçen sne pek hiç dikkatimi çekmiyodu ama bu sene aynı sınfa düştük ve acayip hoşuma gitmeye başladı fakat ben çok labali bi insan dglimdir tanıdıklarıma çok samimiyimdr ama tanımadıklarma hemen gerçek yüzümü gösteremem ve dışardan beni buzlar kraliçesi olarak falan görürler neyse öyle işte çocukta sıralar tekli ve benim hemen yan tarafımda oturuyo dip dibe diyebilirz ben bundan da yararlanmak istyorum samimi olmak için bu çocugu tavlamak için önce arkadaş flan olmam lazım önce muhabbeti flan kurmalıyım nasıl kurarım nasıl olcak ya aslında konuşuyorz öyle ders hakkında falan bişey oldgnda flan knusuyrz hiç knusmuyoruz degil ama arkadaş gibi de degiliz benim önce arkadaş olmam lazım nasıl başlamalyım ? yani nasıl davranmalıyım? daha mı samimi ne bilim işte tavlamak için neler yapmalıyım çok yardıma ihtiyacm ve ayrıca güzel kızımdır yani bu zamana kadar tanıdgım insanlar hep öyle söylediler çirkinsin diyen hiç olmadı o yönden sıkıntı yok bu arada 16 yaşındayım ve tavlamak içn neler yapmalıym yardım istiyorm akıl istiyorum yorumlarınızı bekliyorum :)